aynen katılıyorum bana da öyle gelmedi
bu durumu eğlenceli hale getiriyor
Adam aldatmış ötesi mi var
ailesi desteği ile olcak iş değil adamın içinde varmış demek ki
bu olayda safsalak kocamın yakalanma macerasını anlatmadım ki en komedi tarafı orası. kocamın telefon hattı benim üzerime. benimde 1 aydır telefonla yatıp kalkan adamdan işkillenip şeytana uyup hatları ayrıntılıya geçireceğim tuttu. e telefona msj gidiyor hattınızın faturası x mailine gidecek diye. bu adamcağızda gizli aşkına diyorki "hanım çaktı galiba" gizli aşkıda başka ilden kargoyla buna hat yolluyor :))) bu da çantasında saklıyor hattı 2. gün ben enseliyorum. yahu be adam sen kapatma mısın dedim :))) çok alınmış bu lafa küsmüş ilk. resmen yavuz hırsız.
desene ya bitti gel ayrılalım. yok. illaki bir alavere dalavere yapılacak. kadına ne dersin. okumuş insanlar bunlar bide. yuh!!! vallahi üzülmüyorum arkadaşlar gülüyorum.
kızlar bence en iyisi yapıyo konu sahibi, ki bende destekliyorum ve ona göre yorumlar yapıyorum, değmicek bi adam için gerek yok ciddi laf etmeye
çok haklısın. her kelimenin altına imzamı atarım. lakin bu adam benimle evlenmek için annesini karşısına aldı. 12 sene boyunca ah o kaynar kazana düşesice kaynana neler etti neler dedi bana. ama kocam bana hep sarılıp" göz yaşına kıyamam. sen nasıl dersen onu yapalım gülüm" diye teselli etti beni.
"ben halledicem herşey güzel olacak senin bir saniyelik üzüntüne dünyaları yakarım" derdi.
oğlu olmadan yemek yemez, uyumaz. annesine bir saat bırakıp dışarıda gezelim demezdi.
vallahi arkadaşlar bende şaşkınım. bir o kadar da soğuk kanlı. sanki kocam değil de 13 yaşında ergen bir oğlum var. :)
kızlar bence en iyisi yapıyo konu sahibi, ki bende destekliyorum ve ona göre yorumlar yapıyorum, değmicek bi adam için gerek yok ciddi laf etmeye
sanmayın ki herşey güllük gülistanlıktı benim için.olayların başladığı 19 haziran-19 temmuz arasını malum şekilde geçirdim arkadaşlar.
kendimi kanapeden kanapeye atarak ağladım. yemek yemedim. mide ilaçlarıyla yaşadım (6 kilo verdim süper oldu) yıkanmadım.pis saçlarla dolaştım. aynı gömleği 1 hafta giydim. oğluma sarılıp ağladım. resimlerine bakıp ağladım. giysilerine sarılıp yattım. şarkılar söyledim. şarkı söyleyip geri manevra yaparken arabamın arkasını da vurdum. ona da ağladım. iş yerinde kocamın başka kadına kaçtığını müdürlerime anlattım (aynen böyle söyledim. başka kadına kaçtı) çünki ilimiz küçük bir il duyulacak. kadınla maddi bir birliktelik planlıyorsa herkes bilecek ve gurursuzca bunu kabul ederek bu maceraya atılacak.
tamamen anlayabilmek için ve tüm saflığımla soruyorum :) siz gerçekten boşanmayı düşünüyor musunuz?
bu olayda safsalak kocamın yakalanma macerasını anlatmadım ki en komedi tarafı orası. kocamın telefon hattı benim üzerime. benimde 1 aydır telefonla yatıp kalkan adamdan işkillenip şeytana uyup hatları ayrıntılıya geçireceğim tuttu. e telefona msj gidiyor hattınızın faturası x mailine gidecek diye. bu adamcağızda gizli aşkına diyorki "hanım çaktı galiba" gizli aşkıda başka ilden kargoyla buna hat yolluyor :))) bu da çantasında saklıyor hattı 2. gün ben enseliyorum. yahu be adam sen kapatma mısın dedim :))) çok alınmış bu lafa küsmüş ilk. resmen yavuz hırsız.
desene ya bitti gel ayrılalım. yok. illaki bir alavere dalavere yapılacak. kadına ne dersin. okumuş insanlar bunlar bide. yuh!!! vallahi üzülmüyorum arkadaşlar gülüyorum.
peki bizi yakından tanıyan insanların tepkilerini yazayım sizlere siz söyleyin kararım ne kadar doğru
annem "alçak nasıl yapar.zaten dengesizdi iyi oldu"
babam "amaaan o dava açmazsa sen aç vur tekmeyi. kişiliksiz"
kardeşim "çok mutsuzdun abla son 1 senedir farkında değildin o zaten hep öyleydi. iyi yaptı gözün açıldı"
teyzem ve eniştem "ohhh beeee darısı bizim oğlanın başına nedir bu çocuklarımızın saf iyi niyetlerinden çektikleri"
kocamı ve beni 10 yıldır tanıyan ortak arkadaşlarımız " soa at o adamı sırtından yeter artık"
kalbim "eşşek sıpası, beceriksiz. aldatmayı bile beceremedi. hayatta neyi becerdin be adam?? "
aklım " oh be! nefes almak varmış"
sanmayın ki herşey güllük gülistanlıktı benim için.olayların başladığı 19 haziran-19 temmuz arasını malum şekilde geçirdim arkadaşlar.
kendimi kanapeden kanapeye atarak ağladım. yemek yemedim. mide ilaçlarıyla yaşadım (6 kilo verdim süper oldu) yıkanmadım.pis saçlarla dolaştım. aynı gömleği 1 hafta giydim. oğluma sarılıp ağladım. resimlerine bakıp ağladım. giysilerine sarılıp yattım. şarkılar söyledim. şarkı söyleyip geri manevra yaparken arabamın arkasını da vurdum. ona da ağladım. iş yerinde kocamın başka kadına kaçtığını müdürlerime anlattım (aynen böyle söyledim. başka kadına kaçtı) çünki ilimiz küçük bir il duyulacak. kadınla maddi bir birliktelik planlıyorsa herkes bilecek ve gurursuzca bunu kabul ederek bu maceraya atılacak.
peki eşiniz o kaçtığı kadınla mı birlikte şu anda?
tabiki boşanacağız. adli tatil bitsin onu bekliyorum. neden boşanmak istiyorum:
1-Salağın önde gideni 12 yıllık en iyi arkadaşım olan kocam kendini toz pembe bir hayat bekliyor sanıyor boşanınca. Görsün bakalım.
2-Ailesinden kurtuldum. O annesi olacak kadın çekilmez. O kadın baktığı diğer torununa ayaklarını falan öptürüyor. psikopatın önde gideni çünkü.o kadının yatacak yeri yok. yatacak yer bulunca toprak kabul etmez başıma kalır diye korkuyorum bende bu saflık olunca.
3-Oğlumun dengesiz insanlardan uzakta rahat ve aklı başında büyümesini istiyorum.
4-Kendim için bir şeyler yapmak istiyorum. Adamın uzmanlığını, askerliğini zorunlu hizmeti bitirttirdim. Eh artık bensiz de yaşayabilir. Ben de bu hayatta varım demeliyim
5-Gece ayaklarımı duvara dayayıp televizyon izlemek, kitap okumak istiyorum. her daim morali bozuk 13 yaşında bir ergenin gönlünü hoş etmek istemiyorum artık
Yalnız ben hala bu kadar soğukkanlı olmanıza şaşırıyorum.. Boşanmayı düşünüyorsunuz ama konuşmalarınız çok rahat.. Bu durum beni korkuttu açıkçası.. Bence yardım almalısınız.. Çocuğunuz için en azından.. Şu anda bu durumda olmanız ileride telafisi imkansız sonuçlar doğurabilir ve çok büyük bir patlama yaşayabilirsiniz.. Pek sağlıklı bulmadım ve inanın çok üzüldüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?