hoşçakal çocuk için teşekkürler

hala onun nasıl hayat kurabileceği düşüncesiyle incecik ruhlu aşka sahip,hoşçakal diyebilecek kadar güçlü, size verebileceği en güzel hediye "çocuğunuz" için teşekkür edecek kadar yüce bir annesiniz.sizin içinizde varolan büyük kadını göremeyecek kadar küçük bir insana sevgi beslemişsiniz.çocuğunuzla dimdik olacağınız bundan sonraki hayatınızda; huzur,mutluluk,saygı,sevgi eksik olmasın.Allah yardımcınız olsun..

insan evlendiğinde eşi yanında olmalı ,elini aşkla tutmalı
sizin eşiniz yanınızda değil sırtınızda kambur olmuş..
siz onun elini merhametle tutmuşsunuz aşkla değil...
şimdi o kamburdan kurtulup hafiflemişsinz...
yeni hayatınız çocuğunuz ve sizin için çok güzel olsun...

ben hanımefendiliğinize haran kaldığımı belirtmek isterim.

olan olmuş biten bitmiş siz hayatınızı yeniden yapılandırma aşamasına girmişsiniz. sizin adınıza sevindim.

siz çok aklı başında hareket ediyorsunuz. mantıklı konuşup sonradan pişman olunacak şeyler söylemiyorsunuz. böyle insanlar ne yazıkki azaldı.

ama şu hayatta evlenmeden önce öğrendiğim şeylerden biride eşine kadınlık yap annelik değil

neden; erkek eşinin yaptığı fedakarlıklarla onu büyütmeye çalışmakla kendini eşi karşısında zayıf ve borçlu hisseder ondan ayrılmaya karar verip kendini erkek gibi hissettiği kişlerin yanına gider demişlerdi. bu konuda haklı olunduğunu sizin yazınızda öğrendim.

Uzuuun aradan sonra merhaba herkese.
Boşandım.
Kuş gibi hafifim (12 kilo verdim.Spora gidiyorum:)
Kuş gibi özgürüm (Akşam oğlumla gönlümce oynayıp, onu yatırınca kitabımı yazıyorum,okuyorum.)
Bebekler gibi huzurluyum (Aniden baskın basanındır yapacak tatminsiz ve seviyesiz insanlar çoook uzaktalar)
Liseliler gibi müzik severim (Çok sevdiğim halde niyeyse hiç alamadığım Jaz cd leri almaya başladım.Kendi arşivimi yapıyorum)
Kokoşlar gibi bakımlıyım (Gece başımda bigudiler yüzümde maskeler kahvemi yapıp internette moda takibi yapıyorum)
Amatörler kadar fotoğrafçıyım (Çektiğim anlık kareleri instagramda efekt kullanarak paylaşıyorum. Mini bir hayran kitlem bile oluştu)

Ve Vefa sadece bir semt adı değil benim için. Vefalıyım.

"O" nun için en güzelini diliyorum.
Çok pişman. Mesaj kutum dolu. Telefonumda yüzlerce cevapsız arama. Ama "ben büyüdüm" sen de büyü. Tez vakitte "adam" ol emi? dedim.

Ve kendime karşı dürüstüm.
Benimle olan ilişkisini "sosyal yük" olarak görmeyen biri ile devam edeceğim artık. Hayatı çekilecek kahır değil dolu dolu yaşanacak şans olarak gören biriyle. Netim. Kendime net!

Sonuç: Dizi gibiydi geçen senem. Şimdi bakınca acılar bile keyifliymiş.

Boşandım.
Kuş gibi özgürüm (Akşam oğlumla gönlümce oynayıp, onu yatırınca kitabımı yazıyorum,okuyorum.)
Bebekler gibi huzurluyum (Aniden baskın basanındır yapacak tatminsiz ve seviyesiz insanlar çoook uzaktalar)
Liseliler gibi müzik severim (Çok sevdiğim halde niyeyse hiç alamadığım Jaz cd leri almaya başladım.Kendi arşivimi yapıyorum)
Kokoşlar gibi bakımlıyım (Gece başımda bigudiler yüzümde maskeler kahvemi yapıp internette moda takibi yapıyorum)
Amatörler kadar fotoğrafçıyım (Çektiğim anlık kareleri instagramda efekt kullanarak paylaşıyorum. Mini bir hayran kitlem bile oluştu)

Çok pişman. Mesaj kutum dolu. Telefonumda yüzlerce cevapsız arama. Ama "ben büyüdüm" sen de büyü. Tez vakitte "adam" ol emi? dedim.

Benimle olan ilişkisini "sosyal yük" olarak görmeyen biri ile devam edeceğim artık. Hayatı çekilecek kahır değil dolu dolu yaşanacak şans olarak gören biriyle. Netim. Kendime net!

Cok sevındımm
bende hayatımın en yıldız hem popüler donemını bosandıktan sonra yasadım :)
en kralıda bendım en guzelıde en dıkkat cekenıde :)

erteledıgım ne varsa yapmıstım
ne ıstıyorsam gıttım gordum yaptım sonra sımdıkı esımle tanıstıgımda el ele bırı ıle dolasmak bıle bana cok zor gelmıstı
yalnızlıga alısmısım :)

Hayatta yolunuz hep acık olsun :10:

Bu "son"lar neden sürpriz olmuyor ki. :1: Hep tahmin edilebilir, hep bilindik. Yeni hayatınız için tebrik ederim.

okurken yüzümde şapşal bi gülümseme belirdi içim kıpır kıpır oldu,boşanırsam naparım ölürüm biterim tarzı arabesk senaryolar çizenlere örnek olur dilerim, hayır, işte böyle hayatlar da var, hayata her daim sıfırdan başlanabilir,herşey daha güzel olabilir
çok mutluyum senin için...

Boşandım.

Arada konuya girip bakıyordum sonuç ne oldu diye, her okuyuşumda güçlü bir kadının duruşunu hissediyordum.
Sonuç ne olursa olsun sizin hep pozitif olcağınızı düşündüm. Yanıltmadınız beni ve benim gibi düşünenleri.
Bundan sonrası süper olacak, hem zaten boşanmak son değil yeni bir başlangıç.
Hayat da inişler çıkışlar olmasa çok sıkıcı olurdu. Sevgiler,

Son düzenleme:
Esiniz cok guvenilmezmis.Yazik etmis ailesinin agzina bakarak bir hevese kapilmis.

Bunu yazmistim ama son sayfada ki yorumunuzu gordum.Cok sevindim sizin adiniza ne kadar guclu bir kadinsiniz.

Son düzenleme:
Boşandım.

Hayatta unutulmaması gereken tek şey bence:

"Duygular düşünceleri takip eder."

işte bu!!! seni ayakta alkışlıyorum :46: :46:
görmek istediğimiz güçlü kadın, hayat sana hep gülsün mutluluklar... :nazar: :nazar:

çok güçlüsünüz, bilinçlisiniz ve gerçekten çok büyükm takdiri hakediyorsunuz. umarım bundan sonraki süreçte hayat size istediğiniz tüm güzellikleri sunar.

En çok sorulan sorunun cevabı:

Özlemiyor musun?

-HAYIR!Daha doğrusu bilmiyorum çünkü gereksiz bir duygu hali bence. Çünkü hiç kendime sormadım. Neden sorayım? Özledim mi? Cevap " evet özledim" ise ne olacak? üzüntü hissi.Onsuz kaldım vs vs. Kendi kendime yarattığım sanal bir üzüntü.

cevap "hayır özlemedim" ise ne olacak? Suçluluk hissi. Adamın falsosunu mu bekledin? hemen atladın! pasını gole çevirip sahadan ayrıldın. Sanal bir sonuçları gereksiz yere yüklenme hali.

Yarısında beğenmeyip kapattığınız kitap olmadı mı hiç? Aynı öyle düşünüyorum. Konusunu beğenmedim. Dil akıcı değil. Yazar kelime oyunları yaparken hikayeyi kaçırmış. Sonuç: vakit kaybı. Kapat kitabı ve lütfen bir başkasına hediye et. Belki başkasının hoşuna gider. Senin rafında tozlanmasın.

Son düzenleme:

Özlemiyor musun?

-HAYIR!Daha doğrusu bilmiyorum çünkü gereksiz bir duygu hali bence. Çünkü hiç kendime sormadım. Neden sorayım? Özledim mi? Cevap " evet özledim" ise ne olacak? üzüntü hissi.Onsuz kaldım vs vs. Kendi kendime yarattığım sanal bir üzüntü.

cevap "hayır özlemedim" ise ne olacak? Suçluluk hissi. Adamın falsosunu mu bekledin? hemen atladın! pasını gole çevirip sahadan ayrıldın. Sanal bir sonuçları gereksiz yere yüklenme hali.

Yarısında beğenmeyip kapattığınız kitap olmadı mı hiç? Aynı öyle düşünüyorum. Konusunu beğenmedim. Dil akıcı değil. Yazar kelime oyunları yaparken hikayeyi kaçırmış. Sonuç: vakit kaybı. Kapat kitabı ve lütfen bir başkasına hediye et. Belki başkasının hoşuna gider. Senin rafında tozlanmasın.

ne kadar güzel doğru bir tespit hayran kaldım size gerçekten. bu arada kitap yazıyorum demişsiniz eğer okuyucularla paylaşacaksanız buraya bir yazar haber ederseniznçok sevinirim okumak isterim

Son düzenleme:

Özlemiyor musun?

İŞTE BUUUUU SÜPER AĞZINIZA SAĞLIK. "Dil akıcı değil. Yazar kelime oyunları yaparken hikayeyi kaçırmış. Sonuç: vakit kaybı. Kapat kitabı ve lütfen bir başkasına hediye et. Belki başkasının hoşuna gider. Senin rafında tozlanmasın"

senin adına çok sevindim güzel insan İNŞALLAH karşına çok iyi insanlar çıkar çocuğunla ailenle mutlu mesut yaşarsın

ne kadar güzel doğru bir tespit hayran kaldım size gerçekten. bu arada kitap yazıyorum demişsiniz eğer okuyucularla paylaşacaksanız buraya bir yazar haber ederseniznçok sevinirim okumak isterim

Kitap yazıyorum evet. Ama "Hayatımı anlatsam roman olur" değil de " Hayatını aklı başında yorumlasan ne güzel olur" kitabı.

İlk mesajımı bu forumda paylaştığımdan beri gelen mesajlardan bazıları gerçekten kırıcı idi. Nedense yerlerde sürünüp, ağlamadığım için (ki yaptım sadece kısa sürdü ve o ajitasyon kısmını detaylandırmadım) özür dileyecek hale geldim. Savunmaya geçip cevap bile vermeye çalıştım.

Oysa insan yüce bir varlıktır. Düşene el uzatır.

Kitap yazıyorum evet. Ama "Hayatımı anlatsam roman olur" değil de " Hayatını aklı başında yorumlasan ne güzel olur" kitabı.

İlk mesajımı bu forumda paylaştığımdan beri gelen mesajlardan bazıları gerçekten kırıcı idi. Nedense yerlerde sürünüp, ağlamadığım için (ki yaptım sadece kısa sürdü ve o ajitasyon kısmını detaylandırmadım) özür dileyecek hale geldim. Savunmaya geçip cevap bile vermeye çalıştım.

Oysa insan yüce bir varlıktır. Düşene el uzatır.

Bunu yaşamayan o halin devinimlerini de bilemez, çok görmemek, sitem etmemek lazım.

Cok cok guclusunuz,cok pozitifsiniz,umarim burada kendini caresiz,cokmus hisseden her kadina ornek olursunuz. Hani derler ya bir olayi iyi ve ya kotu yapan bizim bakis acimizdir diye, sizin icin o an kotu gozuken olay daha hayirli seylere vesile oldu ve olacak eminim. Siz icinizdeki bu guc ve pozitiflikle zaten ne olursa olsun bu hayatta ayakta kalirsiniz.

Back
X