hoşçakal çocuk için teşekkürler

Çalışıp çalışıp maaşını alamayan işçi gibiydim.

" ha bugün, ha yarın düzelecek" "paramı ha bu, ay bu olmadı kısmet inşallah gelecek ay alacağım" diye bekle bekle....

içeride alacakların biriksin biriksin...hep zarar. oysa geçen ay istifa etmiş olsaydım, bu ay yeni işyerimden yeni maaşımı alıyor olabilecekken boşuna çalıştığım bir ay daha.

istifa et! diyor aklın elbette. ama bir taraftan da "ya çalıştığım onca ay. onca yıl. emeğim?"
istifa et! "abi içerde param var!!"

Sorumluluk almamış,alamamış erkeğe ağır gelen ilişkide erkek patron kadın işçidir. Evlilik kurumunun emeğinin karşılığını alamamış çalışanı.

Ben istifa etmeyi seçtim işte. Güzel de oldu.

çok güçlüsünüz herşeyin üstesinden kolaylıkla geleceginiz bie gerçek Allah yolunuzu açık etsin..,
çocuğunuza birlikte hayat ışıklar saçsın size ....

erkek olsam senin gibi bi kadınla evlenirdim, aşkı sevgiyi hayranlığı geçtim sırf hayat kalitem dünya görüşüm çıta atlasın diye yapardım bunu, yazık ki ne yazık o adama

"kaynana dolduruşu" derlerdi inanmazdım. nasıl olur??? sarılırsın kocana, öpersin sıcacık barışılır sanardım. cahillik.
"başka kadın" mevzularında erkek hissetirmezmiş. hissetme aşaması artık bitme noktasındaymış. benim akıldan yaya kocam bu alanlarda yeni. o yüzden 1. ayında enseledim adamı telefon mesajlarından. kocam ailesi tarafından çocukken çok ezilmiş. kişiliği çok dengesiz ve sağlıklı değil aslında. abisinin gölgesinde büyümüş. hep bir onaylanma beklentisi içinde. bende çok güzel ve alımlı bir kadınım. bir ortama girince hemen dikkat çekerim. aslında evlenmek için beni seçmesinin ilk nedeni o. sevgiye açtı tanıştığımızda.sarıp sarmalak istedim. adam etmek istedim. dik dursun istedim çok iyi biri aslında özünde.
dedim ya psikopatlık bende. adam kaçtı kurtuldu:)
inanmıyorum:53::53:bunca anlattıklarından sonra kendini mi suçluyorsun. bence sen bu adama hoşçakal diyemezsin.

" ha bugün, ha yarın düzelecek" "paramı ha bu, ay bu olmadı kısmet inşallah gelecek ay alacağım" diye bekle bekle....

içeride alacakların biriksin biriksin...hep zarar. oysa geçen ay istifa etmiş olsaydım, bu ay yeni işyerimden yeni maaşımı alıyor olabilecekken boşuna çalıştığım bir ay daha.

istifa et! diyor aklın elbette. ama bir taraftan da "ya çalıştığım onca ay. onca yıl. emeğim?"

Sorumluluk almamış,alamamış erkeğe ağır gelen ilişkide erkek patron kadın işçidir. Evlilik kurumunun emeğinin karşılığını alamamış çalışanı.

böyle kadınlara hayranım,tek diyeceğim bu..

İnşallah bundan sonra çok mutlu olursunuz...

yarım saat otobüs bekledikten sonra, yukarı caddeden geçen otobüse binmemek için direnmek gibi,bu kadar bekledim o otobüse bineceğim arkadaş diyip, aslında yukarı caddeden geçene binseydim şimdiye evdeydim çelişkisi yaşamak gibi... paradoksal ... aynı anda hem yaşamın kıyısında hem de ölümün kıyısında olmak gibi... Yeni hayatınız hep güzellikler getirsin size... güçlü kaleminizi buradan bile hissettim, lütfen devam edin yazmaya...

kaynana dolduruşu" derlerdi inanmazdım. nasıl olur??? sarılırsın kocana, öpersin sıcacık barışılır sanardım. cahillik.
"başka kadın" mevzularında erkek hissetirmezmiş. hissetme aşaması artık bitme noktasındaymış. benim akıldan yaya kocam bu alanlarda yeni. o yüzden 1. ayında enseledim adamı telefon mesajlarından. kocam ailesi tarafından çocukken çok ezilmiş. kişiliği çok dengesiz ve sağlıklı değil aslında. abisinin gölgesinde büyümüş. hep bir onaylanma beklentisi içinde. bende çok güzel ve alımlı bir kadınım. bir ortama girince hemen dikkat çekerim. aslında evlenmek için beni seçmesinin ilk nedeni o. sevgiye açtı tanıştığımızda.sarıp sarmalak istedim. adam etmek istedim. dik dursun istedim çok iyi biri aslında özünde.
dedim ya psikopatlık bende. adam kaçtı kurtuldu:)

ta'riz in dibidir, ironi diye buna derim...:1:

Zamanla herşey daha da hafifliyo.Her geçen gün biraz daha unutturuyo...İnşallah hayatınıza sizi gerçekten seven biri çıkar ve mutlu olursunuz.O da hayatta hep keşkeleriyle yaşar.Aranızda bi bağ olmasaydı belki daha kolay olurdu herşey ama çocuk en büyük bağ.İnşallah herşey gönlünüze göre olur.

Düzenim bozulur, Hayatımın altı üstüne gelir diye endişe etme. Nereden bilebilirsin Hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını?

konuyu okuyunca dırek şems tebrızn bu sözu geldi aklıma bıraz cesaret neler yaptırıyor ınsana nasıl yuklerınden kurtarıp rahatlatıyor

Yeni hayatınız kutlu olsun. Bir arkadaş "erkek olsam senin gibi bir kadınla evlenirdim" demiş, ben de "çocuk olsam, sizin gibi annem olsun isterdim" diye düşündüm. Neşeniz ve huzurunuz bol olsun.

size resmen hayran kaldım, harikasınız !!
yarın öbür gün benimde başıma gelirse annemi örnek alacağım o da boşanma sonrasında dimdik ayaklarının üzerinde durabildi hep çok güçlüydü hala da öyle diyordum şimdi kesinlikle annemin yanına sizi de ekliyorum sizi tanımadan..
siz bu kendinize olan güveninizle, güçlülüğünüzle herşeyin üstesinden gelirsiniz evelallah, Allahım sizin ve çocuğunuzun destekçisi olsun daima..

12 senelik müthiş bir aşk. 5 senelik evlilik. dünya akıllısı üç yaşında bir çocuk.
bu 12 senede kariyerimi bırakıp devlette memur olan ben. allahın unuttuğu doğu illerinde o zorunlu hizmetlerini yapsın diye sürünen ben. askere gittiğinde kucağımda bebeğimle ona destek olayım diye etrafında fır dönen ben. haftanın beş günü ailesine sofralar hazırlayan ve bundan gerçekten mutlu olan ben.
şimdiyse 2 aydır annesinde yatıp kalkan uzman doktor o. abisinin desteğiyle zengin ve dünya çirkini bi kadının peşinde koşan o. ailesiyle hayatımdan 1 günde buharlaşan o. çocuğunu arayıp sormayan laf olsun diye arayan o.

1 yıldır ana,baba,abi el birliğiyle evliliğimin altını oyarmış meğer. bu boyuna posuna bakınca erkek sandığım adam da onlara çanak tuttarmış. meslektaşı olan dünya çirkini kadına takılmış ve 1 ayda evliliğini ailesinden aldığı destekle yıkacak hale geldi. ne hakaretler ne aşağılamalar. gözümün içine bakan adam canavar oldu 1 ayda.

aile destekliyor. kadın zengin, kadın paralı. belki nasiplenirler. yalılara kız istemeye gidilir. yurtdışında yazlıklarda kalınır.

konuşmaya çalıştım kendisiyle. kocam evet ama 12 senelik arkadaşım. bak zor adamsın. huysuzsun. çekilmezsin. bu heves geçer. seni kimse çekmez bu kadın bırakır. ziyan olursun dedim. dinlemedi. dinletemedim. aile destek çıkıyor ya. arkası sağlam.

2 aydır peşindeyim. konuşuyorum. anlatıyorum. gel gitler içinde.

ama artık yoruldum. pes ediyorum.

bugün kesin kararımı verdim.

hoşçakal çocuk için teşekkürler[/QUOy

yoldan çıkmış yazıkkı ne yazık....ama bu kadar cefakar bir kadın olmana seni kutluyorum canım.senin için tabıkı zor belkıde ımkansız...ama sen bu yürekle yaşadın ya evladın var ya insan nasıl alışacak bu duzensız hayata artık çocuğuna uzulursun başka bırsey degıl .boylesı senın hakkında hayırlı olacak demkkı gonlu senden yana değilmiş sende bakacaksın onune güzel arkadaşım madem evlenmek istiyor başkası var yapcagın sey Allaha sığınmak dua etmek kaç yasındasınız şuan da ve eşınız kac yasında sorması ayıp?:26:

yoldan çıkmış yazıkkı ne yazık....ama bu kadar cefakar bir kadın olmana seni kutluyorum canım.senin için tabıkı zor belkıde ımkansız...ama sen bu yürekle yaşadın ya evladın var ya insan nasıl alışacak bu duzensız hayata artık çocuğuna uzulursun başka bırsey degıl .boylesı senın hakkında hayırlı olacak demkkı gonlu senden yana değilmiş sende bakacaksın onune güzel arkadaşım madem evlenmek istiyor başkası var yapcagın sey Allaha sığınmak dua etmek kaç yasındasınız şuan da ve eşınız kac yasında sorması ayıp?:26:[/QUOTE]

Ben 32 yaşındayım O 34. İkimiz içinde hayat aslında yeni başlıyor denebilir.

Çocuk çok ama çok büyük bir artı bu gibi uzun birlikteliklerin sonunda gelen ayrılıklarda. Teselli değil de birlikte geçirilen yılların asıl biriken değerli bakiyesi gibi.

Ve o bakiye sizin. En azından hayatta paha biçilemez ve güzel bir birikiminiz olmuş. Allah sağlık versin. Uzun ömür versin.

bu kadar güzel tasvir edilebilirdi :nazar: kitabınızı okumak çok isterim :31:

diğer kadınla devam ediyolar mı, merakımı mazur görün lütfen...

Son düzenleme:
Allah sana metanetler sabırlar huzurlar versin,eşinede hidayet versin

Hidayete erdi ermesine de "Erdiğin noktada kalmalısın" dedim.

Ayrıca "On çocuğun da olsa ben seni boşatacağım " diyen çılgın ötesi bir kayınvalide var ortada. Yaşam ile ilgili tek kariyer planı oğullarının evde eşleri ile kavga etmesi. Mümkünse boşanması.

Hayatta şunu da öğrendim. Oğluma bakıyorum. Gözümün içine bakıyor. Yüzümü ellerinin arasına alıp seviyor. Ne desem inananacak. Ne versem alacak minik aklına işleyecek. Yani "Dolduruşa gelmeyen evlat yoktur sadece doldurmayan anne vardır"

Bazen ben de düşünüyorum keşke bir cocuğum olsaydı diye, senin yukarıda yazdığını okuduğumda da iç çektim, keşke benim de bir bakiyem olsaydı.

Back
X