• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hoşgeldin alerjik rinit :(

hiç duymamştm denemkte fayda var teşekkrler :)

rica ederim. ametist taşını alın hemen takmayın akan sura biraz bekletin sonra bir bardağa koyum 3-4 saat bekletin yada toprağa gömün imkanız var ise sonra yıkayın takın. başka ten temas etmeycek tek sizin enerjiniz olacak bu sayede hapşurmalar burun akıntıları azalacak düzenli kullanınca yaraı görülür.

her taşta bu dediğim işlemleri uygulayabilirsiniz.

rica ederim. ametist taşını alın hemen takmayın akan sura biraz bekletin sonra bir bardağa koyum 3-4 saat bekletin yada toprağa gömün imkanız var ise sonra yıkayın takın. başka ten temas etmeycek tek sizin enerjiniz olacak bu sayede hapşurmalar burun akıntıları azalacak düzenli kullanınca yaraı görülür.

:53: ben kesinlkle direk takardım :)

Gercegini bulmak kolay mi peki tas konusunda sahtecilik cok yapilio malum :19:

haklısınız mor eflatun arası olacak taş ve ayrrıca ateşe tuttuğunuz sadece is olacak yani yanmayacak çünkü taş gibi olup kaliteli plastiktende üretenler var. birde öyle çok sosyetikler yerler pahalı satıyorlar ama ayırt etmek için bakıp daha sonra başka yerlerden alabilrisiniz.

haklısınız mor eflatun arası olacak taş ve ayrrıca ateşe tuttuğunuz sadece is olacak yani yanmayacak çünkü taş gibi olup kaliteli plastiktende üretenler var. birde öyle çok sosyetikler yerler pahalı satıyorlar ama ayırt etmek için bakıp daha sonra başka yerlerden alabilrisiniz.

Evet cok akillica teşekkür ederim :) internette var mi ki satilan güvenilir yer bildiginiz o şekilde de alabilirim. Artık ne olsa denicek psikolojideyim:27:

:53: ben kesinlkle direk takardım :)

yok canım taşlar gümüşler hatta altın inci vs bu tür ürünleri bir enerji durumları var. incileri mesela sürekli kullanmayın arada su içinde tutun tabi gerçek inci ise. yoksa suda dağıtır. ama gerçek inciyi yakarak anlarsınız is olursa gerçektir eğer üzerindeki şeffaf alan kalkıyorsa sahtedir.

gümüşleri ben çıkarmam mesela banyo yaprken akan suyun enerjisi geçsin diye.

kadınların yüzyıllardır altını takmaları ve sevmeleri tesadüf değildir. altının enerjisi diğer ziynetlere daha yüksektir. ve kadının düşük olan enerjisi dengeler.

Evet cok akillica teşekkür ederim :) internette var mi ki satilan güvenilir yer bildiginiz o şekilde de alabilirim. Artık ne olsa denicek psikolojideyim:27:

taşlar olumlu enerji verir insana ben taşları keşfedeli 7-8 sene oluyor.

her sene ölürdüm baharda güneşe çıkamazdım hapşurmaktan gözlerim sulanmasından neler kullanmadım ne doktorlara gitmedimsadece geçici çareler ilaç bitince herşey aynı.

ama ametist taşını rengini sevdiğim için aldım cahillik tabi o kafa ozaman. sonra yay burcunun taşı olduğunu öğrendim sonra alerjiye iyi geldiğini öğrendim sonra sonra... bu böyle gitti. şimdi taşlar ile aramda kocaman bir bağ var. üzeri tırıldı olanlarda iyi. yüzük çok kullanışlı gibi duruyor ama direk tene temas etmediği için etki alanı az. ya bileklik tarzını alacaksınız yada kolye ucu. kolye ucunuda gümüşe bağlayacaksınız. ve taşın arkası önü teninize mutlaka değecek. internette satan yerler var fakat pahalı olduğuna inanıyorum . gümüş satan yerlerde de var artık şehriniz bir araştirin derim ben

Evet halı döşelii ve çok da steril bir kreş değil açıkcası yarı devlet kreşi artıları yanında eksilerinde var işte
1 yaş civar oldu bronşit bir süre ventolin makinası kullandık hatta eve de almıştık sonra araştırdığımda onun astımı tetiklediğini öğrenmiş ve kullanmamıştım bir daha. Oğluma şimdiye kadar 2 defa antibiyotik verdim. Genellikle bitkisel yollarla iyileşiyoruz ama bu kez kurtulamadık bu öksürük belasından nerdeyse 40 gün oluyor

gerçek zeytinyağına iki damla limon sıkın bir yemek kaşığı yağa için bebişe tadı biraz sert gelir belki ama geçirir . çok geçmiş olsun. bu karışımı 5-6 saatte bir 2-3 gün max deneyin geçtiğini göreceksiniz. ben gece yatarken daha çok tavsiye ederim çünkü asıl gece gelir öksürük. geçmiş olsun

taşlar olumlu enerji verir insana ben taşları keşfedeli 7-8 sene oluyor.

her sene ölürdüm baharda güneşe çıkamazdım hapşurmaktan gözlerim sulanmasından neler kullanmadım ne doktorlara gitmedimsadece geçici çareler ilaç bitince herşey aynı.

ama ametist taşını rengini sevdiğim için aldım cahillik tabi o kafa ozaman. sonra yay burcunun taşı olduğunu öğrendim sonra alerjiye iyi geldiğini öğrendim sonra sonra... bu böyle gitti. şimdi taşlar ile aramda kocaman bir bağ var. üzeri tırıldı olanlarda iyi. yüzük çok kullanışlı gibi duruyor ama direk tene temas etmediği için etki alanı az. ya bileklik tarzını alacaksınız yada kolye ucu. kolye ucunuda gümüşe bağlayacaksınız. ve taşın arkası önü teninize mutlaka değecek. internette satan yerler var fakat pahalı olduğuna inanıyorum . gümüş satan yerlerde de var artık şehriniz bir araştirin derim ben
Tamam cok tesekkur ederim. Carsiya çıkınca ilk alcgm sey bu. Sizi bulmusken migren icin öneriniz var mi bide bunu sorsam :)

Tamam cok tesekkur ederim. Carsiya çıkınca ilk alcgm sey bu. Sizi bulmusken migren icin öneriniz var mi bide bunu sorsam :)

ne demek rica ederim yardımcı olabilseysem ne mutlu bana. ametist taşı kalp ritmini düzenler migrene iyi gelir. mesela ben sinirlenince taşı utarım acayip ısınmış mutlu huzurluyken taş buz gibi.

migrene akikte iyi geliyor diye biliyorum fakat eşimde de migren var ona taş taktıramıyorum kelin emmi olsa hesabı bende ona .
vicks sürüyorum alnına ağrı gelince ve masaj yapıyorum karanlık odada yatırıyorum iğnesiz ilaçsız geçiyor şükür daha önce iki iğne ile geçerdi.
yada sol el başparmak ve işaret parmağı arasına yumuşak dokuya sağ el ile ( iki parmak arasına alıp sıkmak) da iyi geliyor ilk ağrıdığı zaman.

nisan ayı yüzünü gösterir göstermez benim de 6 aylık misafirim alerjik rinitim geldi :( bunun sıkıntısını yaşayan var mı,nelere dikkat ediyorsunuz,bir de alerji hapları hep mi uyku yapar :(:50:

bende Hayattan bikmis burnunu koparmak isteyen biri olarak yaziyorum..
Hapsirmaktan bazen cigerlerim cikacakmis gibi oluyor :43:
Igne oluyorum yine faydasi var ama Alerji bastiriyor tabi.
Hapi aksam yatmadan alinca uyku yapmiyor birde baska haplar dene..
Birde Burunu tuzlu suyla aksamlari temizlemek gerekiyor, bütün tozlari pislikleri temizlemek icin (bunun icin özel aletler var).
Her Aksam Saclari yikamak (gün boyunca sacinda kalan Tozlarla gece uyumamak icin)..
Yatagini sIk degistirmek, Odayi Havalandirirken dikkat etmek..
Kirsal bölgelerde Tozlar sabahlari cok uctugu icin Aksam havalandirmak,
Sehir ortaminda ise sabah.
Disarda Gözlük takmak, Arabada havalandirmayi kapali tutmak..
Daha birsürü sey..
Allah hepimize sifa versin

Kizlar bende dun haberlerde duydum dilalti aşı varmis bahar alerjisi icin bida ömür boyu olmuyo diodu. Bende de alerjik astim var bahar ayi işkence gibi geçer herkes piknik hayali kurup kosa kosa giderken ben bahar geldgne uzulenlerden oluyorum. Birazdan doktorumu arayip asiyi sorcam buraya yazarım yine.

bu tür aşılar bence bağışıklık sitemine iyi gelmez çevremde yaptıranlar oldu pek faydasını görmediler.

Cidden ise yariyor bu? Her yerime takarim ametisi valla :52:

o zmn bir an önce ametist edinmek lazım,fakat internetten baktım fiyat aralığı çok geniş bi kolye ucunde emin olamadm :( 20 den başlyr 300e kadar gördüm:53:

bende bu seneye kadar deloday kullanyrdum aynı şeklde kafamı kaldramyrdum doktoruma syledim desmont kullanyrm 2 gündr ama pek farkı yok gbi :(

Ya ilaçları gece kullanmıyor musunuz? Bana da Desmond verdi doktor bu hafta, o gündüz içilmez ki zaten. Gece tek hap:53:

canm bna günde 2 kez dedği için mecbr gündzde kullanyrm

Gündüz içmeden sadece gece alarak bir denesen? Kardeşimde de ileri derecede alerji var, bu hapı gündüz içemezsin dedi doktor.

Bilmiyorum, kuvvetli bir ilaç, günde 2 adet alanı hiç duymamıştım. Mümkünse farklı bir doktora daha görünsen.

Gündüz içmeden sadece gece alarak bir denesen? Kardeşimde de ileri derecede alerji var, bu hapı gündüz içemezsin dedi doktor.

Bilmiyorum, kuvvetli bir ilaç, günde 2 adet alanı hiç duymamıştım. Mümkünse farklı bir doktora daha görünsen.

evet kuvvetli genelde günde tek tablet öenrdğni doktr kendiside syledi fakat benm burun kemğmde eğrilik oldğu için birda alerjik astıma yaklaştğm dha skıntılı geçrdiğimi tek tabletn yeterli gelmeyebileceğini syledi ama bilmyrm :(

evet kuvvetli genelde günde tek tablet öenrdğni doktr kendiside syledi fakat benm burun kemğmde eğrilik oldğu için birda alerjik astıma yaklaştğm dha skıntılı geçrdiğimi tek tabletn yeterli gelmeyebileceğini syledi ama bilmyrm :(

Ben hala farklı birine daha danış derim. Bende de alerjik astımım var, ilacı hiç 2 doz almadım. Dönem dönem inhaler kullanıyorum. Bu sefer gerek duymadı doktorum. Nerede oturuyorsun?

Bol su tüket, uykularına dikkat et inşallah.

Back
X