• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hoşgeldin alerjik rinit :(

Ben hala farklı birine daha danış derim. Bende de alerjik astımım var, ilacı hiç 2 doz almadım. Dönem dönem inhaler kullanıyorum. Bu sefer gerek duymadı doktorum. Nerede oturuyorsun?

Bol su tüket, uykularına dikkat et inşallah.

boluda oturyrm,su hiç aklıma gelmyr genelde susz kalyrm,o zmn bi farklı kbbciye de görüneyim :(

boluda oturyrm,su hiç aklıma gelmyr genelde susz kalyrm,o zmn bi farklı kbbciye de görüneyim :(

Canım susuz olmaz!! En az 2 lt mutlaka tüket. Kendine bir şişen olsun onu bitirmeyi hedefle hergün. Ukyu ve su çok önemli. Araştır, ve iyi bir göğüs hastalıkları uzmanına görün. Acil şifalar inşallah.

alerjik astım, alerjik rinit ve besin alerjilerim var.

dil altı aşısını doktoruma sordum önermedi. başarısı kanıtlanmamış.. normal aşıları öğrendim ama bebek istediğim için düşünmedim.

ayrıca 2 yıl aşı tedavisi olmuştum... aşı tedavisinden sonra 10 yıl sıkıntısız geçti... ama 10 yıl geçtikten sonra tekrar sıkıntı yaşamaya başladım... şimdilerde hat safada... helen ilaç tedavisine devam ediyorum...

ilaç kullanmama ve maskeyle dolanmama rağmen rahatsız olduğum çok oluyor...

ne demek rica ederim yardımcı olabilseysem ne mutlu bana. ametist taşı kalp ritmini düzenler migrene iyi gelir. mesela ben sinirlenince taşı utarım acayip ısınmış mutlu huzurluyken taş buz gibi.

migrene akikte iyi geliyor diye biliyorum fakat eşimde de migren var ona taş taktıramıyorum kelin emmi olsa hesabı bende ona .
vicks sürüyorum alnına ağrı gelince ve masaj yapıyorum karanlık odada yatırıyorum iğnesiz ilaçsız geçiyor şükür daha önce iki iğne ile geçerdi.
yada sol el başparmak ve işaret parmağı arasına yumuşak dokuya sağ el ile ( iki parmak arasına alıp sıkmak) da iyi geliyor ilk ağrıdığı zaman.
Tamam cok tesekkur ederim hemen alcam taşları aşıyı da erteleyip bi denicem ve faydasını gorecegimden eminim Allah hicbiseyi amacsiz yaratmamis sonuçta cok tesekkur ederim tekrar. Allah razi olsun :)

ne demek rica ederim yardımcı olabilseysem ne mutlu bana. ametist taşı kalp ritmini düzenler migrene iyi gelir. mesela ben sinirlenince taşı utarım acayip ısınmış mutlu huzurluyken taş buz gibi.

migrene akikte iyi geliyor diye biliyorum fakat eşimde de migren var ona taş taktıramıyorum kelin emmi olsa hesabı bende ona .
vicks sürüyorum alnına ağrı gelince ve masaj yapıyorum karanlık odada yatırıyorum iğnesiz ilaçsız geçiyor şükür daha önce iki iğne ile geçerdi.
yada sol el başparmak ve işaret parmağı arasına yumuşak dokuya sağ el ile ( iki parmak arasına alıp sıkmak) da iyi geliyor ilk ağrıdığı zaman.

bu taş alerjik astımada iyi gelir mi ki? var mı bilgin... nasılsa süslüyüz takıveririm ne olacak :1:

Son düzenleme:
çok çok iyi gelir canım bir yakım senin gibiydi faydasını gördü.

yaa herşeyde vardır bi hayır.. aslında daha önce yorum yaptım bakmıyayım konuya diyordum... bir baktım sizin yorumunuz... birde taşın rengi çok güzel... tam sevdiğim renk... burçlara inanmam ama ben balık burcuyum benimde taşımmış:1:..

teşekkürler ayrıca...

Son düzenleme:
yaa herşeyde vardır bi hayır.. aslında daha önce yorum yaptım bakmıyayım konuya diyordum... bir baktım sizin yorumunuz... birde taşın rengi çok güzel... tam sevdiğim renk... burçlara inanmam ama ben balık burcuyum benimde taşımmış:1:..

teşekkürler ayrıca...

ne demek ya rica ederim. bende inanmazdım ama faydasını görünce kullanma hevesi artıyor bitmiyor ama hafifletiyor o bile bu havalarda çok iyi geliyor.

ben ilk rengine kanmış almıştım kadınlık içgüdüsüyle :-)

bende bu seneye kadar deloday kullanyrdum aynı şeklde kafamı kaldramyrdum doktoruma syledim desmont kullanyrm 2 gündr ama pek farkı yok gbi :(

Benim en basta mavi renkli bişeydi sonra kestine şimdide allerset iyiyim şükür ama etkisi yok gibi :/ Senin ilaçlarını ilk defa duydum

Back
X