Hoşgeldin bebek!gerçek dostluğun ortasına hosgeldin!!şimdiki ve gelecekteki bebişlere

dedim ya bunlar da yakın arkadaslarımın kızlarının ismi...sanırım bi topik acıcam isim konusunda..netten falan bakıyorum ama anlamları yanıltabiliyomuş..mesela aleyna ismi gibi...

kızlar benim adetim daha bitmedi daha doğrusu kahverengi lekem.yürüdükçe çoğalıyo.göğüslerimde çok ağrıyor acaba bi test daha yapsammıki :26:

kızlar benim adetim daha bitmedi daha doğrusu kahverengi lekem.yürüdükçe çoğalıyo.göğüslerimde çok ağrıyor acaba bi test daha yapsammıki :26:
tatlım test yapmana gerek yok malesef muhtemelen bu ay yumurtlaman olmadı o yuzden boyle oluo senın adetın..

dırek ultrasona gırmeyı denedımmı canım testlere ben ınanmıorum cunku bende cıkmıorda suankı hamılleımdede buyuk kızmdada ustune gormusum hamıleyken mesela sende oyle olmus olabılırsın

tatlım test yapmana gerek yok malesef muhtemelen bu ay yumurtlaman olmadı o yuzden boyle oluo senın adetın..

canım vallahi anlamadım deli olcam 10 gün oldu ya.dr da dedi zaten bu gerçek adet değil dedi.offff napıcam bilmiyorumçok yoruldum artık

dırek ultrasona gırmeyı denedımmı canım testlere ben ınanmıorum cunku bende cıkmıorda suankı hamılleımdede buyuk kızmdada ustune gormusum hamıleyken mesela sende oyle olmus olabılırsın

canım ultrasona girdim vücudum tekrar yumurtlamaya çalışıyormuş.başkada bi açıklama yapmadı dr.testinde ne zaman çıktı

Ben kendime yaratık dıyorum canım ne kan testınde nede ıdrarda cıkıyor benım hamılelık dırek ultrasona gırınce cıkıyor

hadi ya :)) neyse hayırlı olsun inşallah kucağınada alırsın.peki adetin nasıl olmuştu yaniüstüne görmen

hadi ya :)) neyse hayırlı olsun inşallah kucağınada alırsın.peki adetin nasıl olmuştu yaniüstüne görmen
5 sene boyunca ben degıl ama esım korundu en sonunda benımkını kandırdım bısey olmaz bıkeren korunma dedım ogun olan olmus haberımyok ama bı hafta sonra adet oldum ustelık esımel dalga gecmısdım bı tuturamadın dıyekı ben meger ustune gormusum normal adetımı oldum sonra yıkandım bırdaha olmadım o olus o olus

ay inanmıyorum ciddi ciddi adet oldun yani.ağrında olmuşmuydu bide kahverengimiydi kanaman :26: çok soru soruyom bende yavv

ay inanmıyorum ciddi ciddi adet oldun yani.ağrında olmuşmuydu bide kahverengimiydi kanaman :26: çok soru soruyom bende yavv

Bildin adet oldum benım adet oldumda hıc karnım agrımaz tam tersıne mıdem bulanır ogure ogure canım cıkar adetım bıtı ondan sonra bend euyku delılı basladı yemek yap yemek ye uyu esım uyan dıordu ben sankı gunlerdır uykusuzmusum gıbı uyuyrodumkı bu bır ay boyle surdu esıme ben hamıleyım galıba deıdm ya gıt delı olma bı kereden hamılemı olunurmus demısdı dalga gecmsıdım oyle olursa senı gnes rekorlar kıtabına yzdırcam dıe 2 aylık ılkn dayanmadım gıtım doktora hamıle cıkdım meger benım velet cokdann yerlesmı yerıne haberım yok

kızlarr gece internet gitti kusura bakmayınn.yasemincim inşallah hayırlı haberler bekliyoz hadi bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…