dedim ya bunlar da yakın arkadaslarımın kızlarının ismi...sanırım bi topik acıcam isim konusunda..netten falan bakıyorum ama anlamları yanıltabiliyomuş..mesela aleyna ismi gibi...arastır bır suru guzel degısık ısım varmesela Berre ( peyganber efendımızın ananesının adı ) ikra ( kuranına ınen ılk dua ) Buglem( cenetı mujdeleyen melek ) kı ben cok sevmısdım ustelık facede buglem yapmısıdım sıımlerımız
iyi geceler tatlım hg.. iyiyiz sükür sen nasılsın?İyi geceler kızlar nasılsınız
sanada ıyı geceler zeynep hosgeldın
tatlım test yapmana gerek yok malesefkızlar benim adetim daha bitmedi daha doğrusu kahverengi lekem.yürüdükçe çoğalıyo.göğüslerimde çok ağrıyor acaba bi test daha yapsammıki :26:
kızlar benim adetim daha bitmedi daha doğrusu kahverengi lekem.yürüdükçe çoğalıyo.göğüslerimde çok ağrıyor acaba bi test daha yapsammıki :26:
iyi geceler tatlım hg.. iyiyiz sükür sen nasılsın?
tatlım test yapmana gerek yok malesefmuhtemelen bu ay yumurtlaman olmadı o yuzden boyle oluo senın adetın..
dırek ultrasona gırmeyı denedımmı canım testlere ben ınanmıorum cunku bende cıkmıordasuankı hamılleımdede buyuk kızmdada ustune gormusum hamıleyken mesela sende oyle olmus olabılırsın
Ben kendime yaratık dıyorum canım ne kan testınde nede ıdrarda cıkıyor benım hamılelık dırek ultrasona gırınce cıkıyor
5 sene boyunca ben degıl ama esım korundu en sonunda benımkını kandırdım bısey olmaz bıkeren korunma dedımhadi ya :)) neyse hayırlı olsun inşallah kucağınada alırsın.peki adetin nasıl olmuştu yaniüstüne görmen
ay inanmıyorum ciddi ciddi adet oldun yani.ağrında olmuşmuydu bide kahverengimiydi kanaman :26: çok soru soruyom bende yavv
kırmızılar gelmediii:18:bakalım ınsallah gelmez:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?