• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoşlanan veya seven erkek nasıl anlaşılır (:

linkyok

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2014
1
0
6
35
Ankara
tamda konu başlığındaki gibi. sizden hoşlanan veya bir şeyler hisseden birini nasıl anlarsınız nasıl emin olursunuz onun duygularından davranışlarından (:

seninle sürekli ilgileniyorsa,senle bişeyler paylaşmak bi yerlere gitmek istiyorsa,senden ayrıldığında mesaj atyr yada arıyorsa....bunlar küçük örnekler :)özellikle senle beraberken ayrıldıktan sonra ''eve gittinmi'' ''konuşalımmı'' falan demeleri :)

seninle sürekli ilgileniyorsa,senle bişeyler paylaşmak bi yerlere gitmek istiyorsa,senden ayrıldığında mesaj atyr yada arıyorsa....bunlar küçük örnekler :)özellikle senle beraberken ayrıldıktan sonra ''eve gittinmi'' ''konuşalımmı'' falan demeleri :)

nasıl yanı msj atmıyosa hoslanmıyomudur ? ama normalde ılgılenıyosa, süreklı bakıyosa ? ve cekıngense eger karsındakı kısı ? :) hoslanmıyomudur ? :)

nasıl yanı msj atmıyosa hoslanmıyomudur ? ama normalde ılgılenıyosa, süreklı bakıyosa ? ve cekıngense eger karsındakı kısı ? :) hoslanmıyomudur ? :)

yanlış anlamışsın,ben sadece kendi yaşadıklarımdan örnek verdim :)
kişiden kişiye değişir ama hoşlanan biri kesinlikle msj atar arar sorar çünkü seni mrk eder

Erkeklerin çoğunun ilgisini anlamak kolaydır bence gözlerinin içine bakarlar, gülümserler hep sizinle takılmak konuşmak isterler konuşmalarına bakarak da anlayabilirsin :)

tamda konu başlığındaki gibi. sizden hoşlanan veya bir şeyler hisseden birini nasıl anlarsınız nasıl emin olursunuz onun duygularından davranışlarından (:

İlgiyle bakmak, konuşmak, bir arada olmak için bahaneler yaratmak vs... Burada kriter bunların ne zamandır devam ettiği...

Bir erkek tüm hoşlanma emarelerini yansıtıyor ama uzun süredir harekete geçmiyorsa oyalanıyordur, daha çok beğeneceği biriyle tanışana kadar sizinle zaman geçiriyordur ya da ciddi bir ilişki yaşamayı düşünmüyordur...

Okuyorum bazen... "Adamın sorunları var, karakteri söyle sessiz biri" vs deniyor... İster dünyanın en sessiz sakin adamı olsun, ister en sorunlusu, maddi manevi yıkılmışı... Gerçekten seven bir erkek sizi kaybetmekten korkacağı için "Ya başkası benden önce davranırsa" diye endişe eder ve duygularını şüpheye yer bırakmadan açıklar, sevgisinden emin olmak için çıkarımlarda bulunmak zorunda kalmazsınız zaten... Diğerleri bir gün yeşil ışık yakar, bir gün yaktığı ışığı söndürür ki siz orada öylece bir ümit onun aşkını ilan edeceği günü bekleyin.... Umarım böyle biriyle karşılaşmazsınız...
:ssz:

Toplum içinde bile sana hitaben konuşuyorsa, senin yanında olmak için bahaneler buluyorsa, herhangi bir bahaneyle sana mesajlar atıyor veya arıyorsa, görüşmek için plan yapıyorsa ya da bunu teklif ediyorsa, konuşmalarını pür dikkat dinliyorsa, ne yaptığını ne ettiğini nerede olduğunu merak ediyorsa, sürekli göz ucuyla seni kontrol ediyorsa, konuşurken eline, koluna, saçına vs. dokunmaya çalışıyorsa hatta sırf gıcıklığına sana sataşıyor ve sonra tatlıya bağlıyorsa bunlar hoşlanma belirtileridir.

sadece kendini anlatmıyorsa, seni dinliyorsa, sadece kendi problemleriyle ilgili konuşmuyorsa, senin problemlerini de dinleyip çözüm arıyorsa, yalnızca canı sıkıldığında senle konuşmak yerine, en ufak bi fırsat bulduğunda bile seninle iletişime geçiyorsa, sen kendinle ilgili bir şey anlatırken sıkılıp lafı değiştirmiyor, dikkatle dinliyorsa, seninle ilgilenmek için zaman yaratıyorsa hoşlanıyordur hatta seviyordur. bencillik yapan erkeğin sevdiğine de hoşlandığına da inanmıyorum. şu aralar ilgilendiğim erkeğin benle ilgilenmediğiyle de yüzleşmiş oldum böylece :)

Back
X