- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi Siyah Kugu
-
Oldukça uzun bir yoldan gelecek,ilk kez de geleceği için özeniyorum biraz:)
Benim sorduğum sorunun yanıtı bu değil. Size uygun değilse siz evinizi arkadaşınıza,flörtünüze,sevgilinize açmazsınız.
Hayır gayet güzel fikirler çıktı, teşekkürler :)Burada kimsenin sizin sorduğunuz soruya istediğiniz cevabı vereceğini sanmıyorum. Ama yine de bol şans.
Tabiki yazarım :)Geldikten sonraki gelişmeleride yazmayı unutma :)
Ya çok çok çok sağolun mutlaka denicemFırında makarna yapabilirsin, hem kolay hem pratik hem de çok lezzetli oluyor. Yanına çorba ve salata mis gibi. Genelde biz eşimle sadece salata yapıyoruz ama şimdi sen biraz daha özenebilirsin. Yanına köz patlıcan salatası çok yakışıyor bence, o da pratik ve kolay. Hatta konserve bile alabilirsin marketlerden. Eğer menüde et olsun dersen, paraya kıyıp pirzola alırsın makarnanın yanına 5 dk da az yağda kızarıyor zaten üzerine kekik ve tuz mis gibi.
-Fırın makarna
Yarım paket fırın makarna
2 bardak süt
2 çorba kaşığı dolu un
2 kaşık tereyağ
tuz ve karabiber.
Makarnayı bildiğin haşlıyosun. Fırın kabına suyunu süzüp, makarnayı koy.
Başemal sos için, yağ içine unu atıp kavuruyosun ve hafif sulu olması lazım yani eğer un topaklanırsa yağ ekleyebilirsin. Un kavrulduktan sonra 2 bardak sütü koyuyorsun, tuz ve karabiberi ekledikten sonra muhallebi oluncaya kadar karıştırıyosun. Ardından makarna ile ikisini harmanla. Üzerini de kaşarla kapla, 200 derece önceden ısıtılmış fırında üzeri kızarıncaya kadar tut yani ortalam 15-20 dk.
-Pirzola içinde zeytinyağı, süt, karabiber ve kekik olan sosa 1 gün yatırıp, ertesi gün kızartabilirsin. Hiç soslamadan kızartıp kekik, karabiber ve tuzu da ekleyebilirsin.
İnşallah güzel bir yemek olur canım.
Çok haklısınız, teşekkür ederim.Madem annenize köfte yaptiracaksiniz , en doğru tercih islim kebabı olabilir. Çorba, salata , pilav..
Kendinize çok dikkat edin. Hayattan ve herkesten korkuyorum artık.
Gelmişken sevişelim de der
Fırında makarna yapabilirsin, hem kolay hem pratik hem de çok lezzetli oluyor. Yanına çorba ve salata mis gibi. Genelde biz eşimle sadece salata yapıyoruz ama şimdi sen biraz daha özenebilirsin. Yanına köz patlıcan salatası çok yakışıyor bence, o da pratik ve kolay. Hatta konserve bile alabilirsin marketlerden. Eğer menüde et olsun dersen, paraya kıyıp pirzola alırsın makarnanın yanına 5 dk da az yağda kızarıyor zaten üzerine kekik ve tuz mis gibi.
-Fırın makarna
Yarım paket fırın makarna
2 bardak süt
2 çorba kaşığı dolu un
2 kaşık tereyağ
tuz ve karabiber.
Makarnayı bildiğin haşlıyosun. Fırın kabına suyunu süzüp, makarnayı koy.
Başemal sos için, yağ içine unu atıp kavuruyosun ve hafif sulu olması lazım yani eğer un topaklanırsa yağ ekleyebilirsin. Un kavrulduktan sonra 2 bardak sütü koyuyorsun, tuz ve karabiberi ekledikten sonra muhallebi oluncaya kadar karıştırıyosun. Ardından makarna ile ikisini harmanla. Üzerini de kaşarla kapla, 200 derece önceden ısıtılmış fırında üzeri kızarıncaya kadar tut yani ortalam 15-20 dk.
-Pirzola içinde zeytinyağı, süt, karabiber ve kekik olan sosa 1 gün yatırıp, ertesi gün kızartabilirsin. Hiç soslamadan kızartıp kekik, karabiber ve tuzu da ekleyebilirsin.
İnşallah güzel bir yemek olur canım.
Ya o çok efendi, düzgün ve olgun bir insan. Bence çok da ileriye gitmeyiz.Konuşurken heycanlanıyorsun yalnız kalınca ne yapacaksın ? Bence ateşle barut yanyana durmaz.Tehlikeli sular..
hayatın gerçekleri :) neden olmasın :)Ya o çok efendi, düzgün ve olgun bir insan. Bence çok da ileriye gitmeyiz.
Çok çok haklısınız, o kadar kötü şeyler okuyup görüyoruzki.Lütfen dikkatli olun mesajımı yanlış anlamayın. Az evvel bir yorumda hafif kadın gibi bir şey okudum asla o açıdan bakmadım. Kadınların özgürlüğüne inanan biriyim. Sadece temkinli olmakta fayda var anlamında bir yorumdu benimki.
Sanırım haberlerin çok etkisinde kalıyoruz ve endişemiz artıyor.
Yoksa erkek arkadaşınız evinize de gelir, gece de kalabilir, isterseniz sevişirsiniz de. Birlikte yaşamanız bile mümkün.
Umarım güzel bir gece geçirirsiniz de endişelerimiz boşa çıkar
Tabiki ama şuan sadece flört aşamasında olduğum bir adamla değil:)hayatın gerçekleri :) neden olmasın :)
eve gelecekse kendinize dikkat edin.Merhaba arkadaşlar.
Buraya yazmayalı uzun zaman oldu,hayatımda çok şey değişti. 2.üniversitemi okurken memurluğa atandım şimdi soruşturma sonucu bekliyorum felan neyse geçelim :)
Ben birisiyle tanıştım, buluşup görüştük birkaç kere ama görevi itibariyle başka şehire gitti. Ailemle bulunduğum şehire gelecekti(ailesi burda), ama o gelene kadar ben atandığım şehire gideceğim. (yaklaşık bir ay sonra). Emrivaki bir şekilde ev ziyaretine gelirim dedi, ben de tamam dedim.
Flört ediyoruz, konuşurken bile çok heyecanlanıyorum.
Yalnız nasıl ağırlarım, ne yaparım hiç bilmiyorum . Yemek yapmayı da beceremiyorum. Bir plan yapsanız bana, bi akıl verseniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?