Hoşlandığım adam evime gelecek?

Fırında makarna yapabilirsin, hem kolay hem pratik hem de çok lezzetli oluyor. Yanına çorba ve salata mis gibi. Genelde biz eşimle sadece salata yapıyoruz ama şimdi sen biraz daha özenebilirsin. Yanına köz patlıcan salatası çok yakışıyor bence, o da pratik ve kolay. Hatta konserve bile alabilirsin marketlerden. Eğer menüde et olsun dersen, paraya kıyıp pirzola alırsın makarnanın yanına 5 dk da az yağda kızarıyor zaten üzerine kekik ve tuz mis gibi.

-Fırın makarna
Yarım paket fırın makarna
2 bardak süt
2 çorba kaşığı dolu un
2 kaşık tereyağ
tuz ve karabiber.

Makarnayı bildiğin haşlıyosun. Fırın kabına suyunu süzüp, makarnayı koy.

Başemal sos için, yağ içine unu atıp kavuruyosun ve hafif sulu olması lazım yani eğer un topaklanırsa yağ ekleyebilirsin. Un kavrulduktan sonra 2 bardak sütü koyuyorsun, tuz ve karabiberi ekledikten sonra muhallebi oluncaya kadar karıştırıyosun. Ardından makarna ile ikisini harmanla. Üzerini de kaşarla kapla, 200 derece önceden ısıtılmış fırında üzeri kızarıncaya kadar tut yani ortalam 15-20 dk.

-Pirzola içinde zeytinyağı, süt, karabiber ve kekik olan sosa 1 gün yatırıp, ertesi gün kızartabilirsin. Hiç soslamadan kızartıp kekik, karabiber ve tuzu da ekleyebilirsin.

İnşallah güzel bir yemek olur canım.
 
Ya çok çok çok sağolun mutlaka denicem
 
Madem annenize köfte yaptiracaksiniz , en doğru tercih islim kebabı olabilir. Çorba, salata , pilav..

Kendinize çok dikkat edin. Hayattan ve herkesten korkuyorum artık.
 

süper bir cvp olmuş eline sağlık kız

aşçııııı geldiiiiii hanımmmmm,
 
Lütfen dikkatli olun mesajımı yanlış anlamayın. Az evvel bir yorumda hafif kadın gibi bir şey okudum asla o açıdan bakmadım. Kadınların özgürlüğüne inanan biriyim. Sadece temkinli olmakta fayda var anlamında bir yorumdu benimki.
Sanırım haberlerin çok etkisinde kalıyoruz ve endişemiz artıyor.
Yoksa erkek arkadaşınız evinize de gelir, gece de kalabilir, isterseniz sevişirsiniz de. Birlikte yaşamanız bile mümkün.
Umarım güzel bir gece geçirirsiniz de endişelerimiz boşa çıkar
 
Çok çok haklısınız, o kadar kötü şeyler okuyup görüyoruzki.
Çok teşekkür ederim sağolun:)
 
et veya köfte, makarna veya pilav ben domates soslu makarnayı tercih ederim veya patates püresi. zeytinyağlı barbunya yap çok basit, şu anda bol da var. üstelik herkes sever.
ayıkla dondurucuya koy mis gibi. çıkarınca biraz haşla mor suyunu dök. zeytinyağında soğanı pembeleştir, birkaç tane sarımsak bir domates bir havuç hafifce pişir at barbunyaları kesme şekerini tuzunu de at üzerini az örtecek kadar su bırak pişsin. altını kapatmaya yakın bir iki tane biberin ortasını aç üzerine koy demlensin. sonra biberleri alırsın, maydanozu doğra biraz daha zeytinyağı gezdir tadından yenmez.
yanına ister salata yap, ister dereotlu veya naneli cacık. içecek de alırsın mis gibi sofra. ben çorba yapmam bu sıcakta içilmiyor.
 
eve gelecekse kendinize dikkat edin.
ateşle barut misali
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…