Hoşlandığım adamın dizimde yatarken başkasına olan aşkını dinledim:( Bu adam ne yapmaya çalışıyor ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yuh bu ne pişkinlik. Herkes aşk acısı çekti ve geçti. Dramatize edip size anlatmasına ne gerek var. Evden kovmanız gerekiyordu. Açık açık sizi kullanıyor siz de farkındasınız ama yok nasıl yapıcam falan diyorsunuz. Kendinize bu kadar mı değer veriyorsunuz? Alsın acısını tek başına yaşasın. Beklentileriniz uyuşmuyor işte engelleyin her yerden, işte de zorunlu olmadıkça konuşmayın. Çocuk değilsiniz sınırlarınızı çizebilirsiniz.

Şuraya günlük aç bugün bu adamı bıraktım bana prensesim dedi ama onu umursamadim benden uzak dur dedim kendimle gurur duyuyorum felan yaz hergun bizde senin mantıklı davranışlarıni görürsek bizde seninle gurur duyalım ...asalagi bırakmamin 1. Günü diye yazabilirsin konu başlığına her gün ne hissettiklerini yalnizligini vs paylaşabilirsin

Gerçekten çok güzel olur biliyor musunuz. Yoksa nasıl olur bilmiyorum bu takıntı durumum

Ne yapacak kullanıyor işte.
Adam eski aşkı için ağlamış yanınızda, daha soruyormusunuz ne yapmaya çalışıyor diye.

Sizin algılarınızda bir sorun mu var? Neden anlamak istemiyorsunuz? Acilen psikiyatriste gitmelisiniz.

Üzülür tabi, bulmuş yağlı kapıyı kaybetmek istemiyor. Karnını doyuruyor, seks yapıyor yetmiyor aşkı için dizinizde ağlıyor, daha nolsun? Sizin gibisini asla bir daha bulamaz.

Süper ötesi yorum, helal olsun!!!

Adam kendi vaktini harcamıyor ki, her anı dolu dolu cebinden kuruş çıkmadan, hesap sorulmadan, hiç bir sorumluluk almadan, keyfi nasıl isterse öyle yaşıyor. Aşık olabileceği birini bulunca da tekmeyi basacak konu sahibine.

Ben bu adam ile konuşmayı kestiğimde onun için hiç bir şey eksilmeyecek
Eksilmeyecek olur mu? Bedava seks, bedava yemek içmek, bedava psikolog . Bunları kaybedecek bu adam.

Aksine sizin kaybedecek hiçbir şeyiniz yok. Hatta görüşmeyi keserseniz kazançlı çıkacaksınız ama ne yazık ki bundan haberiniz yok

Burada sorunun öznesi yanlış. Bu adamla vakit geçirerek "siz" ne yapmaya çalışıyorsunuz, ben asıl onu merak ediyorum. Motivasyonunuz nedir yani? Başa çıkamıyorsanız destek almayı düşünebilirsiniz.

Dışarı çıktım arkadaşlar birde ne göreyim benim yanında çalıştığım kadın benim bu bahsettiğim adam ve bir kız daha yanımdan geçti gittiler zaten biliyordum buluşacaklarını ama çok kötü oldu ya ben öyle görünce onları. Valla yazık bana ya

Size dağlar taşlar dile de gelse nafile ... Boşuna burada yazan ellerimize yazık gerçekten . Bir daha lütfen konu açıp kimsenin vaktini de çalmayın bizlerle de dalga geçmeyin ! Hoşçakalın kendinize reva gördüğünüz hayatınızda başarılar

İnanın beni kendime getirdiniz asla öyle demeyin ben çok rahatlıyorum kendime geliyorum teşekkür ederim ve biliyorum ki artık bir şeu yapmayacağım

Kadınlar tehlikelinin farkında değil.

İnanın beni kendime getirdiniz asla öyle demeyin ben çok rahatlıyorum kendime geliyorum teşekkür ederim ve biliyorum ki artık bir şeu yapmayacağım

Sana geçen konunda da yazdım destek al tedavi ol. Senin kendinle ilgili sorunların var. Bunları halletmeden sağlıklı ilişki kuramazsın.
Şurada bile kendine hakaret ettiriyorsun sinir oldum. Kendini sevmiyorsun sen o yüzden birileri sevsin diye abuk subuk davranıyorsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…