Hoşlandığım adamın tavrı …

Bence fazla trip atmışsınız adam görevi olan şey mecburen uyarmak zorunda size şakayla karışık söylemiş samimiyete dayanarak. Siz de 2 gündür trip atıyorsunuz. Fazla naz aşık usandırır derler.

3’üncü yılda kahveye geçersiniz, 4’üncü yılda oralete geçersiniz, 5’inci yılınızda meyve suyuna gecersiniz. Sene sene bütün icecekleri bitirirsiniz.

Yinede sizden bir sey olmaz. Bu ne böyle ya. “Olaya gel çay demle” dedikleri bu olsa gerek.

ben nıye suan adamın evlı oldugunu dusundum
evlı mı ?

bellı bırseyler oldugu
sızınle flortlesırken bır yandan evlılık hazırlıgı yapıyormus konuyu okurken hıssettım ben buradan hıssettım sız 2 senedır hergun adamı gorup nasıl anlamadınız buna ınanmam bılmemenız ımkansız ya 2 senee

bırde sevıyorum dıyorsunuz sadece flortleserek nasıl sevılır bence bıze eksık anlattıgınız seyler var sız gelın su mevzuyu herseyıyle anlatın hele bır

Belkide o da bana aşık olmustur medeni durumu önemli değil. Ayrılırlar sevmiyorsa onu.neyse kızlar adam nişanlı onu soyleyeyım…
bi yürü git işine
aman ya bızde geldık yazdık bırde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…