- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Diğer konunuza da yazacaktım olmaz bu iş diye ama o kadar hevesliydiniz ki yaşasın görsün dedim.Ufak bir hoşlantı meselesi
İyi akşamlar :) Ufak bir meselem var kızlar . Muhalefet olacaklar lütfen yorum yapmasın konuma. Bir süredir düzenli olarak bir spor salonuna gidiyorum. İlk adaptasyon sürecinde bana yardımcı olan bir hoca vardı. Çok hoş tatlı bir çocuk denk geldikçe selamlaşıyoruz kolay gelsin diyor...www.kadinlarkulubu.com
Burada konuyu detaylıca belirtmiştim kızlar bir kaç defa sosyal medya üzerinden iletişime geçtik. En son konuşmamızda yaş konusu açıldı. Kendisi benden 2 yaş büyük. Benim yaşımı sordu bende söyledim. Aaa kardeşimle yaşıtmışsın dedi bende güldüm ne güzel aranızda fazla yaş farkı yokmuş dedim. Evet sende benim kardeşimsin dedi. Durduk yereciddi mana da şok oldum. Bende teşekkür ederim ama benim kardeşim bana yetiyor fazlasına ihtiyacım yok . Böyle düşünmene sebep olacak bir yanlış anlaşılma olmasın olmamalı çünkü dedim. Oda problem yok yazmış.
Bariz bariz hoşlandığım bey bana kardeş ayağı çekti kızlar
İlgimi gram belli etmedimDiğer konunuza da yazacaktım olmaz bu iş diye ama o kadar hevesliydiniz ki yaşasın görsün dedim.
Adam ilginizi farkedip set çekmiş. Olmayacağını anla ümitlenme diye kardeş muhabbetine girmiş.
BilmiyorumSeni denemiştir belki tepkini ölçmek için
Size öyle gelmiştir. Hadi diyelim öyle adam baştan sınırını koymuş işte herhangi bir durum olmasın diye.İlgimi gram belli etmedim
Sana öyle geliyor da karşı taraf bunu kabak gibi anlıyor işteİlgimi gram belli etmedim
Bence de ilginizi anlamış. Durup dururken söylemesi anlamsız olurdu.İlgimi gram belli etmedim
Bozuldugunuzu belli etmissiniz eminim daha öncede hoslandiginizi belli ettiniz ve beyfendi kibar bi sekilde bosuna ümitlenmeyin demisUfak bir hoşlantı meselesi
İyi akşamlar :) Ufak bir meselem var kızlar . Muhalefet olacaklar lütfen yorum yapmasın konuma. Bir süredir düzenli olarak bir spor salonuna gidiyorum. İlk adaptasyon sürecinde bana yardımcı olan bir hoca vardı. Çok hoş tatlı bir çocuk denk geldikçe selamlaşıyoruz kolay gelsin diyor...www.kadinlarkulubu.com
Burada konuyu detaylıca belirtmiştim kızlar bir kaç defa sosyal medya üzerinden iletişime geçtik. En son konuşmamızda yaş konusu açıldı. Kendisi benden 2 yaş büyük. Benim yaşımı sordu bende söyledim. Aaa kardeşimle yaşıtmışsın dedi bende güldüm ne güzel aranızda fazla yaş farkı yokmuş dedim. Evet sende benim kardeşimsin dedi. Durduk yereciddi mana da şok oldum. Bende teşekkür ederim ama benim kardeşim bana yetiyor fazlasına ihtiyacım yok . Böyle düşünmene sebep olacak bir yanlış anlaşılma olmasın olmamalı çünkü dedim. Oda problem yok yazmış.
Bariz bariz hoşlandığım bey bana kardeş ayağı çekti kızlarfeci bozuldum. Bu arada kendisi garip bir adam ekleyen kız dünya güzeli de olsa takip etmiyor muhtemelen sadece tanıdıkları ile takipleşiyor.
Beyefendi gibi kırmadan dökmeden olmayacağını söylemiş, senin hislerini anlamış ve onda karşılığı olmadığı için kibarca kapatmış konuyu.
Sana öyle geliyor da karşı taraf bunu kabak gibi anlıyor işte
Bence de ilginizi anlamış. Durup dururken söylemesi anlamsız olurdu.
Hatta sonrasında verdiğiniz cevap bile ilginizi belli ediyor.
Ya tanımadığım biri tanımak istediğim bir adam kardeşimsin diyince direkt zaten ne münasebet dedimGeçmiş olsun, olmaz bu işayrıca belli etmedim demişsiniz ama kardeşim gibisin deyince verdiğiniz tepki bile ortaya koymuş gibi
Yanlış anlama dedim işte“Böyle düşünmene sebep olacak bir yanlış anlaşılma olmasın olmamalı çünkü dedim”
Şu sözünüzle zaten ilginizi baya dile getirmişsiniz . Kardeş deme lazım olur’un bir değişik versiyonu gibi olmuş sanki
Adım kadar eminim belli etmedimBozuldugunuzu belli etmissiniz eminim daha öncede hoslandiginizi belli ettiniz ve beyfendi kibar bi sekilde bosuna ümitlenmeyin demis
Ahahah dırırım dırırım diye arka fonda müzik çaldı beynimdeSevdiğim bey banaa kardeşim deyinceee.
Bu iş olmaz bacım . Ya başkası var seni de cepte tutuyor yada kendi çapında bişeyler deniyorYanlış anlama dedim işte
Hmm bozuldugunuzu belli etmissiniz ama simdi tam emin olmusturAdım kadar eminim belli etmedim
Hoşlandığım bey diyecek kadar münasebetiniz olmuş demek ki. Tanımadan ne ara hoşlandınız. Demek ki bir etkileşim var ortada, karşıdaki de ağır salak değilse, bakışınızdan, mimiklerinizden, el kol hareketinizden yeterli çıkarımı yapar zaten. Baktı bu kız bana yürüyecek gibi duruyor dedi, yürümeden konuyu kesip attı.Ya tanımadığım biri tanımak istediğim bir adam kardeşimsin diyince direkt zaten ne münasebet dedimBelki tanısam hoşlanmayacağım benim de tanıdıkça kardeşim gibi görebileceğim biri olabilirdi ama hiç tanımadığın birine de kardeşim demek bilemiyorum.
Gram belli etmedim çocukla muhabbetim daha yoktu doğru düzgün o selam verdikçe ancak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?