Hoşlandığım bey kardeşim dedi 🤦🏼‍♀️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Abla deme lazim olur

Hersey olabilir yani burdan nerden bilelim.. belki
Yemledi seni.. belkide cidden kardesi gibi gordu

Bu iş olmaz bacım . Ya başkası var seni de cepte tutuyor yada kendi çapında bişeyler deniyor
Sevgilisi yok ama flörtü varmı bilemem
Hmm bozuldugunuzu belli etmissiniz ama simdi tam emin olmustur
Eyvallah abimsin diyemedim
İşte ben birinden hoşlanıyorsam mesafe koyuyorum araya soğuk davranıyorum ve anlamıyor bile. Hatta eski sevgilim ile hemen hemen nerdeyse 7/24 beraberdik ve sana aşığım dediğim zaman ciddi ciddi şok geçirmişti anlamadım bile diye

abi deme lazım olur kası. versiyonu

Ben sizi denediğini falan düşünmüyorum. Erkek cinsi, biraz bile hoşlanıyorsa riske atmaz. Abi ayağı çekip onaylanmayı göze alamaz.
Basbayağı hissetmiştir, bizim arkadaş kanka ayağı çektiğimiz gibi o da abi çekmiş işte.
Ben olsam hiç bozuntuya vermez, bundan sonra sana X abi diyeceğim derdim.

Hiçbir erkek, sebepsiz yere kendisine ilgi gösterdiğini fark ettiği bir kadına 'sen de benim kardeşimsin' demez.
Alenen istemiyorum demektir bu. Yani durduk yere dememiş işte siz de biraz kendinize saygı duyun ve mesajı alın lütfen sevgili üye.

"Böyle düşünmene sebep olacak bir yanlış anlaşılma olmasın olmamalı çünkü dedim"

Keşke bu talihsiz cümleyi hiç söylememiş olsaydınız. Bu da şu demek kabaca;
"Alenen sana asılıyorum, sen hâlâ kardeş diyorsun."

Lütfen yanlış anlayın. Adamın egosunu çok şişirmişsiniz.

Adamın egosunu şişirecek zerre bir şey yapmadım belli dahi etmedim çnkü zaten sınırları olan biriyimdir

Bende teşekkür ederim ama benim kardeşim bana yetiyor fazlasına ihtiyacım yok . Böyle düşünmene sebep olacak bir yanlış anlaşılma olmasın olmamalı çünkü dedim.
Adama bir tek şey demediğiniz kalmış Allah belanı versin senden hoşlanmıştım ben oysaki

Adamın egosunu şişirecek zerre bir şey yapmadım belli dahi etmedim çnkü zaten sınırları olan biriyimdir
Ama bakın sırf o tırnak içinde belirttiğim cümle bile bu anlama geliyor. Bazen kelimeler bizi anlatır. Keşke öyle bir cümle kurmasaydınız.

Ya belli etmeseniz da his, enerji vs. ne derseniz deyin farkında olmadan bir şeyler ışıldıyor bazen.

Ben normalde de çok Güler yüzlü neşeli pozitif biriyim Çoğu zaman insanlar neşemden dolayı flörtöz bir tavır sergiliyormuşum gibi algılıyor
Ama bakın sırf o tırnak içinde belirttiğim cümle bile bu anlama geliyor. Bazen kelimeler bizi anlatır. Keşke öyle bir cümle kurmasaydınız.
Onu o değilde yeni tanıdığım başka biri de kursaydı onu cümleyi söylerdim

Adama bir tek şey demediğiniz kalmış Allah belanı versin senden hoşlanmıştım ben oysaki
yok demem onu asla
+1
Ben olsam tamam X abi derdim. Sen de benim abimsin, abimmmm.
Bir daha denk geldiğimizde xx abi merhaba dicem

Yaa işte tam da burada ele vermişsiniz kendinizi. Eski sevgiliniz az safçaymış, bu uyanık demek ki. Biz üni.de kim kime aşık şıp diye anlardık. Aşık taraf ya her fırsatı değerlendirir yapışırdı karşı tarafa, ya da karşısında dut yemiş bülbüle dönerdi. Hatta aramızda, x bence y den hoşlanıyor baksana, diğerleriyle normalken y gelince kasılıp kalıyor, diye bir de dedikodu çevirirdik. Peheey daha çok yolun var gibi bülbül.

Eski sevgilim saf değil ama ben belli etmedim ciddi manada

Kardesim ayaği cekip sonradan abicim kelimesiyle sarsılıp abi deme lazim olur diyeni de görmedik degil
Garip bir adam değilde super egosu olan bir bey.Bu tipler narsist oluyor genelde ya.Umursamamak lazim.

Kardesim ayaği cekip sonradan abicim kelimesiyle sarsılıp abi deme lazim olur diyeni de görmedik degil
Garip bir adam değilde super egosu olan bir bey.Bu tipler narsist oluyor genelde ya.Umursamamak lazim.
Eski sevgilim ilk tanıştığımız zaman ortak tanıdıklarımız ona abi diyordu sen neden xx bey diyorsun abi desene demişti sonra bir baktım xx bey den xx e sonra canıma sonra mucuk mucuğa döndü olay

Onu o değilde yeni tanıdığım başka biri de kursaydı onu cümleyi söylerdim
Hah ben de onu diyorum işte.
Kurmayın öyle bir cümle.
Sen de benim kardeşimsin diyor adam.
Siz ona; "Böyle düşünmene sebep olacak bir yanlış anlaşılma olmasın olmamalı çünkü dedim" diyorsunuz. Bu şu demek. "benim davranışlarım kardeşinmiş gibi mi geldi, oysa ben kadınca davranıyordum kendimce ve seni etkilemeye çalışıyordum." gibi bir anlama geliyor cümleniz.
Tamam belki siz onu kast ederek demediniz ama bu cümlenin ortalama anlamı budur.
Bu nedenle fark ettiyseniz herkes aynı cümleye takılmış.

Cok da takmayin, o tipler genelde söyle paralı , is sahibi, yasi biraz buyukce, zengin ablaları arıyorlar. Beni bu hayattan çekip çıkarsın diye. Sizin gibi hanım kızlara da hayran, insta follower gözüyle bakıyorlar.
Ya bi de bişey diycem. Akılları pek çalışmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…