- 18 Şubat 2022
- 735
- 997
- 33
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Sevgilisi yok ama flörtü varmı bilememBu iş olmaz bacım . Ya başkası var seni de cepte tutuyor yada kendi çapında bişeyler deniyor
Eyvallah abimsin diyemedimHmm bozuldugunuzu belli etmissiniz ama simdi tam emin olmustur
İşte ben birinden hoşlanıyorsam mesafe koyuyorum araya soğuk davranıyorum ve anlamıyor bile. Hatta eski sevgilim ile hemen hemen nerdeyse 7/24 beraberdik ve sana aşığım dediğim zaman ciddi ciddi şok geçirmişti anlamadım bile diyeHoşlandığım bey diyecek kadar münasebetiniz olmuş demek ki. Tanımadan ne ara hoşlandınız. Demek ki bir etkileşim var ortada, karşıdaki de ağır salak değilse, bakışınızdan, mimiklerinizden, el kol hareketinizden yeterli çıkarımı yapar zaten. Baktı bu kız bana yürüyecek gibi duruyor dedi, yürümeden konuyu kesip attı.
abi deme lazım olur kası. versiyonu
Bilmiyorum anlamadım sadece problem yok diyip kapattı konuyuAbla deme lazim olur
Hersey olabilir yani burdan nerden bilelim.. belki
Yemledi seni.. belkide cidden kardesi gibi gordu
Ben sizi denediğini falan düşünmüyorum. Erkek cinsi, biraz bile hoşlanıyorsa riske atmaz. Abi ayağı çekip onaylanmayı göze alamaz.
Basbayağı hissetmiştir, bizim arkadaş kanka ayağı çektiğimiz gibi o da abi çekmiş işte.
Ben olsam hiç bozuntuya vermez, bundan sonra sana X abi diyeceğim derdim.
Adamın egosunu şişirecek zerre bir şey yapmadım belli dahi etmedim çnkü zaten sınırları olan biriyimdirHiçbir erkek, sebepsiz yere kendisine ilgi gösterdiğini fark ettiği bir kadına 'sen de benim kardeşimsin' demez.
Alenen istemiyorum demektir bu. Yani durduk yere dememiş işte siz de biraz kendinize saygı duyun ve mesajı alın lütfen sevgili üye.
"Böyle düşünmene sebep olacak bir yanlış anlaşılma olmasın olmamalı çünkü dedim"
Keşke bu talihsiz cümleyi hiç söylememiş olsaydınız. Bu da şu demek kabaca;
"Alenen sana asılıyorum, sen hâlâ kardeş diyorsun."
Lütfen yanlış anlayın. Adamın egosunu çok şişirmişsiniz.
Ya belli etmeseniz da his, enerji vs. ne derseniz deyin farkında olmadan bir şeyler ışıldıyor bazen.Adamın egosunu şişirecek zerre bir şey yapmadım belli dahi etmedim çnkü zaten sınırları olan biriyimdir
Adama bir tek şey demediğiniz kalmış Allah belanı versin senden hoşlanmıştım ben oysakiBende teşekkür ederim ama benim kardeşim bana yetiyor fazlasına ihtiyacım yok . Böyle düşünmene sebep olacak bir yanlış anlaşılma olmasın olmamalı çünkü dedim.
Ama bakın sırf o tırnak içinde belirttiğim cümle bile bu anlama geliyor. Bazen kelimeler bizi anlatır. Keşke öyle bir cümle kurmasaydınız.Adamın egosunu şişirecek zerre bir şey yapmadım belli dahi etmedim çnkü zaten sınırları olan biriyimdir
+1Adama bir tek şey demediğiniz kalmış Allah belanı versin senden hoşlanmıştım ben oysaki
Ya belli etmeseniz da his, enerji vs. ne derseniz deyin farkında olmadan bir şeyler ışıldıyor bazen.
Onu o değilde yeni tanıdığım başka biri de kursaydı onu cümleyi söylerdimAma bakın sırf o tırnak içinde belirttiğim cümle bile bu anlama geliyor. Bazen kelimeler bizi anlatır. Keşke öyle bir cümle kurmasaydınız.
Adama bir tek şey demediğiniz kalmış Allah belanı versin senden hoşlanmıştım ben oysaki
Bir daha denk geldiğimizde xx abi merhaba dicem+1
Ben olsam tamam X abi derdim. Sen de benim abimsin, abimmmm.
Yaa işte tam da burada ele vermişsiniz kendinizi. Eski sevgiliniz az safçaymış, bu uyanık demek ki. Biz üni.de kim kime aşık şıp diye anlardık. Aşık taraf ya her fırsatı değerlendirir yapışırdı karşı tarafa, ya da karşısında dut yemiş bülbüle dönerdi. Hatta aramızda, x bence y den hoşlanıyor baksana, diğerleriyle normalken y gelince kasılıp kalıyor, diye bir de dedikodu çevirirdik. Peheey daha çok yolun var gibi bülbül.İşte ben birinden hoşlanıyorsam mesafe koyuyorum araya soğuk davranıyorum ve anlamıyor bile. Hatta eski sevgilim ile hemen hemen nerdeyse 7/24 beraberdik ve sana aşığım dediğim zaman ciddi ciddi şok geçirmişti anlamadım bile diye
Eski sevgilim saf değil ama ben belli etmedim ciddi manadaYaa işte tam da burada ele vermişsiniz kendinizi. Eski sevgiliniz az safçaymış, bu uyanık demek ki. Biz üni.de kim kime aşık şıp diye anlardık. Aşık taraf ya her fırsatı değerlendirir yapışırdı karşı tarafa, ya da karşısında dut yemiş bülbüle dönerdi. Hatta aramızda, x bence y den hoşlanıyor baksana, diğerleriyle normalken y gelince kasılıp kalıyor, diye bir de dedikodu çevirdik. Peheey daha çok yolun var gibi bülbül.
Kardesim ayaği cekip sonradan abicim kelimesiyle sarsılıp abi deme lazim olur diyeni de görmedik degilUfak bir hoşlantı meselesi
İyi akşamlar :) Ufak bir meselem var kızlar . Muhalefet olacaklar lütfen yorum yapmasın konuma. Bir süredir düzenli olarak bir spor salonuna gidiyorum. İlk adaptasyon sürecinde bana yardımcı olan bir hoca vardı. Çok hoş tatlı bir çocuk denk geldikçe selamlaşıyoruz kolay gelsin diyor...www.kadinlarkulubu.com
Burada konuyu detaylıca belirtmiştim kızlar bir kaç defa sosyal medya üzerinden iletişime geçtik. En son konuşmamızda yaş konusu açıldı. Kendisi benden 2 yaş büyük. Benim yaşımı sordu bende söyledim. Aaa kardeşimle yaşıtmışsın dedi bende güldüm ne güzel aranızda fazla yaş farkı yokmuş dedim. Evet sende benim kardeşimsin dedi. Durduk yereciddi mana da şok oldum. Bende teşekkür ederim ama benim kardeşim bana yetiyor fazlasına ihtiyacım yok . Böyle düşünmene sebep olacak bir yanlış anlaşılma olmasın olmamalı çünkü dedim. Oda problem yok yazmış.
Bariz bariz hoşlandığım bey bana kardeş ayağı çekti kızlarfeci bozuldum. Bu arada kendisi garip bir adam ekleyen kız dünya güzeli de olsa takip etmiyor muhtemelen sadece tanıdıkları ile takipleşiyor.
Eski sevgilim ilk tanıştığımız zaman ortak tanıdıklarımız ona abi diyordu sen neden xx bey diyorsun abi desene demişti sonra bir baktım xx bey den xx e sonra canıma sonra mucuk mucuğa döndü olayKardesim ayaği cekip sonradan abicim kelimesiyle sarsılıp abi deme lazim olur diyeni de görmedik degil
Garip bir adam değilde super egosu olan bir bey.Bu tipler narsist oluyor genelde ya.Umursamamak lazim.
Bende illa olsun demiyorum moralim bozuldu konu açmak istedimAdam belli etmiş olmaz diyor işte
Hah ben de onu diyorum işte.Onu o değilde yeni tanıdığım başka biri de kursaydı onu cümleyi söylerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?