Hoşlandığım bey kardeşim dedi 🤦🏼‍♀️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşte benim dediğim anlam farklıydı

Fakir sayılmam malım mülküm gayrimenkulüm işim falan var ama fazla mütevazi bir görünüş sergiliyorum daima yoksa hani şu kadr evim yazlık şu bu kenarda şu kadr altınım var demem

Adam belli etmiş olmaz diyor işte
Abi adam spor salonunda hoca zaten. Bekar kadınların tamamı evlilerin bir kısmı spor salonundaki hocalardan en az birine yürür ya da etkilenir zaten. Bu sadece sevişmek için de olur ciddi ilişki arayışı sebebiyle de. Adam herşeyin farkında, ilgiye alışık, gözünden anlıyor yürüyen kadını.

Ha
Hayatında biri olabilir ve sizin ilginizi fark edip bu duruma baştan engel olmuş. Tebrik ettim o beyi.

Öbür konuda bende dedim öyle bir salın değil öyle biri değil fln demişti.

Tamam konu sahibi siz ilginizi belli etmediniz üç cümleden biriniz bu . Yani salın biraz Allah aşkına . Ilgilendiyseniz ilgilendiniz adam kardeşim demiş kasmaniza uzulmenize gerek var mı ? Spor hocası zaten kaac kadınla iletişim kuruyor anlamış işte adam bunda kötü birşey yok keşke ters anlamak yerien kardeşim dediyse bosverseydiniz. Ayrıca o ne be sen benim bacımsın falan kekoymuş

Ya da herkesi kendine yürüyor farz ediyor. Ki bazı durumlarda doğru bile oluyor. Yakışıklı, kaslı falan olunca etrafındaki kadınların geneli kanka olmak için yanaşmıyor haliyle.
Çoğunlukla da takılmalık arıyorlar zaten. Konu sahibini ya beğenmediği için ya da takılacak potansiyel bulamadığı için kendince elemiş işte.

Ay bu ne alaka cidden sanki adamı pavyondan pe....lerin elinden kurtaracak Mis gibi işi var adamın, para kazanıyor zengin kadın peşinde olduğu nerden çıktı acaba?

Amma odunmus gulesim geldi açıkçası.

O kadar negatifsiniz ki hepiniz alışmışsınız kendinizi alt segment insanlarla olmaya. Başkasıyla bir başkası mutlu olmasın istiyorsunuz.
Bundan önceki konuda herkese giydirip gitmiştiniz şimdi ne oldu da konu açtınız çok merak ettim .
Adama yürüdünüz o da istemedi bu kadar basit , diğer konuda da belliydi her şey

Ay bu ne alaka cidden sanki adamı pavyondan pe....lerin elinden kurtaracak Mis gibi işi var adamın, para kazanıyor zengin kadın peşinde olduğu nerden çıktı acaba?
Bir kadın gelmiş ilgisini belli etmiş ve adam hayır demeye getirmiş ya. Şu ülkede bunu yapacak erkek olduğuna inanmıyor bazıları

Öncelikle ilginizi belli etmeniz kötü bir şey değil ki, bunun savunmasını yapmanıza gerek yok :)
Ben de karşı tarafın ilginizi anlamış olduğunu düşünüyorum. Instadaki muhabbet nasıl açıldı, selamlaşıyormuşsunuz sadece oysaki. Bazı erkekler bu konularda fena oluyor; siz gerçekten srlqm vermek için bile baktığınızda “oo bu kız bana aşık” moduna girebiliyor.
Kardeş muhabbetini de seni kızdırmak için der mi bilemedim; daha muhabbetin başında flörte dönmesini engellemiş. sizin açıklamanız da ona karşı beğeni duyduğunuzu anlatıyor.
Hisleriniz dallanıp budaklanmadan bunu da görmüş oldunuz bence.

Ayrıca sanki kadınlar hiç reddedilmiyor ya. Bu adam biraz açık açık yapsa da genellikle erkekler reddedecegi zaman kibarca belli ediyor kadınlar devamını getirmiyor bu da çok normal sosyal hayat hepimiz birilerini beğendik ha ben kendi adıma bu konuda şanslıydim fakültede doğru düzgün kız yoktu o yüzden reddedilmem imkansızdı siz büyük oynamissiniz konu sahibi yani spor hocası olduğu için adam zaten sosyaldir bunun için yürüyen kız çoktur canınızı sıktiginiza değmez . O adam eve ekmek getirmez

Bende teşekkür ederim ama benim kardeşim bana yetiyor fazlasına ihtiyacım yok . Böyle düşünmene sebep olacak bir yanlış anlaşılma olmasın olmamalı çünkü dedim.
Aslında şu cümlelerinizden bile ilginiz olduğu anlaşılıyor :) Adam ilginizi anlamış ve kendi farklı bir şey hissetmediği için baştan önünüzü kapatmak istemiş kırmadan.
Üzmeyin kendinizi, en azından aklınızda o kişi kalmamış oldu. Daha iyileri çıkar umarım karşınıza :)

Senin durumun için aklıma gelen ilk şarkı..
Gerçi açmış oldugun ilk konuda fazla heveslenmemen gerektigini söylemiştik.

Spor salonu hocasına bey diyince tuhafıma gitti istemsiz. Onlar işte şu çocuk denecek tipler genelde. Denemişsiniz olmamış üzülecek bir şey yok. Sporunuza devam edin

konu sahibi, neden her üyenin yorumuna tam tersi yönde cevaplar veriyorsun?
adam senden hoşlanmamış o manada, hoşlanmak zorunda da değil. bunun bir nedeni olmak zorunda da değil. zaten seni reddetmemiş, önünü kesmiş sadece ama ilgini anlamış. bu saatten sonra üzerinde düşünmeye gerek yok, dünyanın en güzel, en çekici kadını da olsan karşındaki adam seni reddedebilir. ben, birini reddetmenin, reddedilen kişi ile pek alakası olduğunu düşünmüyorum. bence bu reddeden insanla alakalı bir durum. belki içinde, aklında, gönlünde başka biri var, belki seninle arasında öyle bir enerji olmadı, belki hayatına birini istediği bir dönemde değil, belki sevişmeye dahi üşeniyor bunları bilemeyiz. dönem dönem ben de dışarı çok kapalı oluyorum ve gelen tanışma isteklerini dahi geri çeviriyorum. hatta bazen kim olduklarına bile bakmıyorum. o yüzden kimse, karşılık göremedi diye kendini özgüvensiz veya kötü hissetmemeli.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…