- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
İşte benim dediğim anlam farklıydıHah ben de onu diyorum işte.
Kurmayın öyle bir cümle.
Sen de benim kardeşimsin diyor adam.
Siz ona; "Böyle düşünmene sebep olacak bir yanlış anlaşılma olmasın olmamalı çünkü dedim" diyorsunuz. Bu şu demek. "benim davranışlarım kardeşinmiş gibi mi geldi, oysa ben kadınca davranıyordum kendimce ve seni etkilemeye çalışıyordum." gibi bir anlama geliyor cümleniz.
Tamam belki siz onu kast ederek demediniz ama bu cümlenin ortalama anlamı budur.
Bu nedenle fark ettiyseniz herkes aynı cümleye takılmış.
Fakir sayılmam malım mülküm gayrimenkulüm işim falan var ama fazla mütevazi bir görünüş sergiliyorum daima yoksa hani şu kadr evim yazlık şu bu kenarda şu kadr altınım var dememCok da takmayin, o tipler genelde söyle paralı , is sahibi, yasi biraz buyukce, zengin ablaları arıyorlar. Beni bu hayattan çekip çıkarsın diye. Sizin gibi hanım kızlara da hayran, insta follower gözüyle bakıyorlar.
Ya bi de bişey diycem. Akılları pek çalışmıyor
Abi adam spor salonunda hoca zaten. Bekar kadınların tamamı evlilerin bir kısmı spor salonundaki hocalardan en az birine yürür ya da etkilenir zaten. Bu sadece sevişmek için de olur ciddi ilişki arayışı sebebiyle de. Adam herşeyin farkında, ilgiye alışık, gözünden anlıyor yürüyen kadını.Adam belli etmiş olmaz diyor işte
Hayatında biri olabilir ve sizin ilginizi fark edip bu duruma baştan engel olmuş. Tebrik ettim o beyi.Ufak bir hoşlantı meselesi
İyi akşamlar :) Ufak bir meselem var kızlar . Muhalefet olacaklar lütfen yorum yapmasın konuma. Bir süredir düzenli olarak bir spor salonuna gidiyorum. İlk adaptasyon sürecinde bana yardımcı olan bir hoca vardı. Çok hoş tatlı bir çocuk denk geldikçe selamlaşıyoruz kolay gelsin diyor...www.kadinlarkulubu.com
Burada konuyu detaylıca belirtmiştim kızlar bir kaç defa sosyal medya üzerinden iletişime geçtik. En son konuşmamızda yaş konusu açıldı. Kendisi benden 2 yaş büyük. Benim yaşımı sordu bende söyledim. Aaa kardeşimle yaşıtmışsın dedi bende güldüm ne güzel aranızda fazla yaş farkı yokmuş dedim. Evet sende benim kardeşimsin dedi. Durduk yereciddi mana da şok oldum. Bende teşekkür ederim ama benim kardeşim bana yetiyor fazlasına ihtiyacım yok . Böyle düşünmene sebep olacak bir yanlış anlaşılma olmasın olmamalı çünkü dedim. Oda problem yok yazmış.
Bariz bariz hoşlandığım bey bana kardeş ayağı çekti kızlarfeci bozuldum. Bu arada kendisi garip bir adam ekleyen kız dünya güzeli de olsa takip etmiyor muhtemelen sadece tanıdıkları ile takipleşiyor.
Öbür konuda bende dedim öyle bir salın değil öyle biri değil fln demişti.Abi adam spor salonunda hoca zaten. Bekar kadınların tamamı evlilerin bir kısmı spor salonundaki hocalardan en az birine yürür ya da etkilenir zaten. Bu sadece sevişmek için de olur ciddi ilişki arayışı sebebiyle de. Adam herşeyin farkında, ilgiye alışık, gözünden anlıyor yürüyen kadını.
Ya da herkesi kendine yürüyor farz ediyor. Ki bazı durumlarda doğru bile oluyor. Yakışıklı, kaslı falan olunca etrafındaki kadınların geneli kanka olmak için yanaşmıyor haliyle.Abi adam spor salonunda hoca zaten. Bekar kadınların tamamı evlilerin bir kısmı spor salonundaki hocalardan en az birine yürür ya da etkilenir zaten. Bu sadece sevişmek için de olur ciddi ilişki arayışı sebebiyle de. Adam herşeyin farkında, ilgiye alışık, gözünden anlıyor yürüyen kadını.
Ay bu ne alaka ciddenCok da takmayin, o tipler genelde söyle paralı , is sahibi, yasi biraz buyukce, zengin ablaları arıyorlar. Beni bu hayattan çekip çıkarsın diye. Sizin gibi hanım kızlara da hayran, insta follower gözüyle bakıyorlar.
Ya bi de bişey diycem. Akılları pek çalışmıyor
Amma odunmus gulesim geldi açıkçası.Ufak bir hoşlantı meselesi
İyi akşamlar :) Ufak bir meselem var kızlar . Muhalefet olacaklar lütfen yorum yapmasın konuma. Bir süredir düzenli olarak bir spor salonuna gidiyorum. İlk adaptasyon sürecinde bana yardımcı olan bir hoca vardı. Çok hoş tatlı bir çocuk denk geldikçe selamlaşıyoruz kolay gelsin diyor...www.kadinlarkulubu.com
Burada konuyu detaylıca belirtmiştim kızlar bir kaç defa sosyal medya üzerinden iletişime geçtik. En son konuşmamızda yaş konusu açıldı. Kendisi benden 2 yaş büyük. Benim yaşımı sordu bende söyledim. Aaa kardeşimle yaşıtmışsın dedi bende güldüm ne güzel aranızda fazla yaş farkı yokmuş dedim. Evet sende benim kardeşimsin dedi. Durduk yereciddi mana da şok oldum. Bende teşekkür ederim ama benim kardeşim bana yetiyor fazlasına ihtiyacım yok . Böyle düşünmene sebep olacak bir yanlış anlaşılma olmasın olmamalı çünkü dedim. Oda problem yok yazmış.
Bariz bariz hoşlandığım bey bana kardeş ayağı çekti kızlarfeci bozuldum. Bu arada kendisi garip bir adam ekleyen kız dünya güzeli de olsa takip etmiyor muhtemelen sadece tanıdıkları ile takipleşiyor.
Bir kadın gelmiş ilgisini belli etmiş ve adam hayır demeye getirmiş ya. Şu ülkede bunu yapacak erkek olduğuna inanmıyor bazılarıAy bu ne alaka ciddensanki adamı pavyondan pe....lerin elinden kurtaracak Mis gibi işi var adamın, para kazanıyor zengin kadın peşinde olduğu nerden çıktı acaba?
E perşembenin gelişi çarşambadan belliydi. Herkes dedi size olmaz diye. En azından niyeti yok öğrendiğiniz sürüncemede kalsa daha mı iyiydiBende illa olsun demiyorum moralim bozuldu konu açmak istedim
Aslında şu cümlelerinizden bile ilginiz olduğu anlaşılıyor :) Adam ilginizi anlamış ve kendi farklı bir şey hissetmediği için baştan önünüzü kapatmak istemiş kırmadan.Bende teşekkür ederim ama benim kardeşim bana yetiyor fazlasına ihtiyacım yok . Böyle düşünmene sebep olacak bir yanlış anlaşılma olmasın olmamalı çünkü dedim.
Kadına aç bir çevreleri varsa demek...Bir kadın gelmiş ilgisini belli etmiş ve adam hayır demeye getirmiş ya. Şu ülkede bunu yapacak erkek olduğuna inanmıyor bazıları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?