hoşlandığım bey

sizce adım atmalı mıyım

• evet bir şekilde tanış

OY: 102 68,9%
  • boşver çalışmana bak

OY: 46 31,1%

• Ankete Katılan
    148
heyoooo konuştummmm

tam çıkarken baktım sanki beni bekliyo oyalanıyo gibiydi asansöre binerken tam benle binmek için uğraştı resmen ben de öyle olunca birlikte asansöre binince ya ben geçen gün ayağına bastım galiba kusura bakma dedim yok farkında değilim falan diyip gülümsedi acayip tatlı bi gülümsemesi ve sesi var 😍😍😍 tam vazgeçmiştim normalde çok öküz duruyo aöa bana çok sıcaktı

heyooooo 😍😍😍

heyoooo konuştummmm

tam çıkarken baktım sanki beni bekliyo oyalanıyo gibiydi asansöre binerken tam benle binmek için uğraştı resmen ben de öyle olunca birlikte asansöre binince ya ben geçen gün ayağına bastım galiba kusura bakma dedim yok farkında değilim falan diyip gülümsedi acayip tatlı bi gülümsemesi ve sesi var 😍😍😍 tam vazgeçmiştim normalde çok öküz duruyo aöa bana çok sıcaktı

heyooooo 😍😍😍
Kırmışsın şeytanın bacağını :KK9:Devamı selam sabah sohbet şeklinde gelir artık.

Ama bi arkadaşın önerisini es geçme derim. Anket fikri muhabbeti ilerletmek için süper bi fikir.. Ben yerinde olsam bu fikri kesin denerdim:KK30:

Kırmışsın şeytanın bacağını :KK9:Devamı selam sabah sohbet şeklinde gelir artık.

Ama bi arkadaşın önerisini es geçme derim. Anket fikri muhabbeti ilerletmek için süper bi fikir.. Ben yerinde olsam bu fikri kesin denerdim:KK30:

ay sorma..

gerçekten acayip yakışıklı ve tatlı ya uzun süredir bu kadar beğendiğim biri olmamıştı.

tek korkum aşırı küçük olması şu an orası da kısmet artık. 5 yaş falan varsa çok demi :(

ay sorma..

gerçekten acayip yakışıklı ve tatlı ya uzun süredir bu kadar beğendiğim biri olmamıştı.

tek korkum aşırı küçük olması şu an orası da kısmet artık. 5 yaş falan varsa çok demi :KK43:
5 yaş yoktur heralde. Belli olur, anlarsın bence az çok.. Ama yaş, boy falan bunlar böyle güzel duygulara engel değil ki :KK36: Kolay kolay böyle duygular hissedilmiyor.. Bu arada benim dayım yengemden 5 yaş küçük, al sana örnek :)

Zaten tanıştığınızda aşırı küçükse duruma göre yönünü değiştirirsin. Aklında kalmamış olur.

5 yaş yoktur heralde. Belli olur, anlarsın bence az çok.. Ama yaş, boy falan bunlar böyle güzel duygulara engel değil ki :KK36: Kolay kolay böyle duygular hissedilmiyor.. Bu arada benim dayım yengemden 5 yaş küçük, al sana örnek :)

Zaten tanıştığınızda aşırı küçükse duruma göre yönünü değiştirirsin. Aklında kalmamış olur.

benim amcamla yengem de öyleydi ama günümüz erkekleri biraz daha materyalistik daha somut şeylerle beğeniyorlar malum.

evet en azından hoş bi flört oluyor açıkçası ruhuma neşe geldi aaa üstümde ölü toprağı varmış senelerdir forumdan bilen bilir. erkeklere uyuzlaştıydım bi ara tipsizleşmiş ex platonikime bakıp duruyordum ne alakaysa.

inş sevgilisi falan yoktur ya, şu son beni bekleme hareketine emin oldum artık denk gelmeye çalışmasına açıkçası demek ki önceki o soğuk halleri ya çekingenliğinden ya da taktik falan anlamadım tam.

ama burdaki taktiklerin çok etkisi oldu yalan yok arada bakıp durdum falan :p demek ben de henüz ölmemişim ehe

Hiç çabalamamışsın ki
Çocuğun muhtemelen senin onu beğendiğinden haberi bile yok
Haberi olmadan da nasıl sana yaklaşmasını bekliyosun ben anlamadım
Yaaa ben sizi bi yerden tanıyacam ama hmmm dur bakiyim isminiz ney???

Bu kadar kolay bence tanışmak işte :)

ay o kadar tatlısınız ki... içimden dua ettim bu iş olsun diye :KK200:

olursa haber verin bize de :nazar:

Ya pardon! Şu üstteki kitabi benim icin alir misin?
Şeklinde birşeyler devami gelir zaten.

Ya bi konusma acacaksin ya da pes. Cunku durduk yere gelmez zaman kisitli hani sinif arkadaşı vs olsaniz neyse. En iyisi mi konusmak icin ortam hazirlamak. Bir sey sor iste vs. Ama sinavina da iyi odaklan canim.

konuştukk :)) yazdım üstteki mesajlarda. beni iyi gaza getirdiniz valla yazdıklarınızı okuyunca hoydaaa breeee diye çocukla muhabbete girdim :)))

Hehe sukur☺️ Ben konusmus kadar sevindim😆 Arada boyle kucuk flortler insana mutluluk katiyor. Tabi umarim ki cocugun sevgilisi yoktur ve daha da cok karsilasir isi ilerletirsiniz. Yasina gelince 5 yas olsa anlardin sanirim. En azindan simdi bunu ogrenmek onu tanimak icin bir sansin var. Oyle ise de aklinda kalmamis denemis olursun, pismanligin olmaz. Ben yine de tam olarakne nasil kim vs ogrenmeden fazla kendini kaptirma derim;)

Hehe sukur☺ Ben konusmus kadar sevindim😆 Arada boyle kucuk flortler insana mutluluk katiyor. Tabi umarim ki cocugun sevgilisi yoktur ve daha da cok karsilasir isi ilerletirsiniz. Yasina gelince 5 yas olsa anlardin sanirim. En azindan simdi bunu ogrenmek onu tanimak icin bir sansin var. Oyle ise de aklinda kalmamis denemis olursun, pismanligin olmaz. Ben yine de tam olarakne nasil kim vs ogrenmeden fazla kendini kaptirma derim:KK66:

evet ben de öyle düşünüyorum zaten. kaldı ki kendi kendime gelin güvey olmamak lazım belki ileriye gitmeyecek arkadaşça bakıyordur o da. dediğin gibi tanımadan ne olacak belli olmaz. zaten evlenmem lazım ciddi ilişki lazım kafasında değilim flört dozunda kalsa da bana uyar :)

şimdi kk hatuncanlarından muhabbeti çabuk ilerletmenin taktiklerini bekliyorum zira vakit de az kaldı en azından bi telefonunu alacak kadar :))

evet ben de öyle düşünüyorum zaten. kaldı ki kendi kendime gelin güvey olmamak lazım belki ileriye gitmeyecek arkadaşça bakıyordur o da. dediğin gibi tanımadan ne olacak belli olmaz. zaten evlenmem lazım ciddi ilişki lazım kafasında değilim flört dozunda kalsa da bana uyar :)

şimdi kk hatuncanlarından muhabbeti çabuk ilerletmenin taktiklerini bekliyorum zira vakit de az kaldı en azından bi telefonunu alacak kadar :))
Hadi gözün aydin :) Selamlasma ile devam et mutlaka. Ben birkac taktik vermeye devam edeyim. Kendi söküğümü dikemiyorum ama olsun. : D
Kütüphaneye bilgisayarinla gidiyorsan, bilgisayarinda bir sorun varmis da duzeltemiyormussun gibi davran. Yanina gotur rica et bi bakabilir mi? Gitmisken muhabbet etmeyi de ihmal etme ;)

Hadi gözün aydin :) Selamlasma ile devam et mutlaka. Ben birkac taktik vermeye devam edeyim. Kendi söküğümü dikemiyorum ama olsun. : D
Kütüphaneye bilgisayarinla gidiyorsan, bilgisayarinda bir sorun varmis da duzeltemiyormussun gibi davran. Yanina gotur rica et bi bakabilir mi? Gitmisken muhabbet etmeyi de ihmal etme :KK66:

bilgisayarla işim yok ama kitaplardan muhabbet açabilirim aslında nerden çalışıyosun falan gibisinden.

yalnız bi tane kız var arkadaşı çocuk pek sallamıyor ama kızın gönlü var sanırım bikaç kez bakarken yakaladım çocuğa falan, ondan ayrı nası yaklaşıcam bilemiyorum. kızla aramız iyi ama malum şimdi çocuk az ilgi gösterirse mutlaka ket vurmaya çalışır gibime geliyor biraz çocuğa platonik gibi çünkü.

bilgisayarla işim yok ama kitaplardan muhabbet açabilirim aslında nerden çalışıyosun falan gibisinden.

yalnız bi tane kız var arkadaşı çocuk pek sallamıyor ama kızın gönlü var sanırım bikaç kez bakarken yakaladım çocuğa falan, ondan ayrı nası yaklaşıcam bilemiyorum. kızla aramız iyi ama malum şimdi çocuk az ilgi gösterirse mutlaka ket vurmaya çalışır gibime geliyor biraz çocuğa platonik gibi çünkü.
‘Zafere giden yolda herşey mübahtır’ mottosuyla devam et :) Kızla aranız iyiymiş, daha da ilerlet samimiyeti. Bari çocukla ilgili 3-5 bilgi kaparsın belki çaktırmadan. Fırsatı değerlendirsen :KK58: yada çocuğa ulaşmada araç olarak kullansan..

konuştukk :)) yazdım üstteki mesajlarda. beni iyi gaza getirdiniz valla yazdıklarınızı okuyunca hoydaaa breeee diye çocukla muhabbete girdim :)))
Hadi gozun aydin canimm. Bazi erkekler fazla cekingen oluyor biz onlari havali bulsak da aslinda cekingen olabiliyor belki bu da oyledir seninle konusmak icin firsat kollamistir. Artik selam verip konusup hatrini sorabilirsin boyle boyle muhabbet ilerleyecektir

‘Zafere giden yolda herşey mübahtır’ mottosuyla devam et :) Kızla aranız iyiymiş, daha da ilerlet samimiyeti. Bari çocukla ilgili 3-5 bilgi kaparsın belki çaktırmadan. Fırsatı değerlendirsen :KK58: yada çocuğa ulaşmada araç olarak kullansan..

valla arttırıyorum başka samimi olduklarımla ortak arkadaşmış ordan biraz daha muhabbet ediyorum en azından iyi kız diye kodlasın beni de göz göre göre hakkımda kötü konuşamasın muhabbetlerinde falan adım geçerse. başka bi kız daha var gruplarında ona da ağrı kesici verdim zaten kaleyi içten fethediyorum :)

çocuğa ulaşmamda araç olmaz. kız çok fena kitli çocuğa bariz hoşlanıyor bence ama çocuk biraz uzak duruyor gibi sanki çözemedim.

Hadi gozun aydin canimm. Bazi erkekler fazla cekingen oluyor biz onlari havali bulsak da aslinda cekingen olabiliyor belki bu da oyledir seninle konusmak icin firsat kollamistir. Artik selam verip konusup hatrini sorabilirsin boyle boyle muhabbet ilerleyecektir

ne bileyim ya çekingen mi sence... bçekingen olmak için fazla yakışıklı bence :)

valla 3. defadır asansörde denk gelince artık ve bunu o yapıyor hep arkamdan gelip biniyor hemen genellikle, ben ayarlamadım hiç yani ayarlasam beceremem zaten o uzun bacaklarıyla hops bi bakmışım yanımda, karşı karşıya dibdibe inerken bi nefesim kesiliyor :confused: bi de birbirimizin yüzüne bakmıyoruz çok komik böyle ayaklarımıza bakıyoruz ehehe... bugün artık gözümün ucuyla baktım oyalanıyor sonra ben zor toparlandım toparlanmam bitince birlikte girince asansöre emin oldum özel denk getirdiğine :P bi de normalde o böyle mimiksiz soğuk duran adam bi gülümsedi konuşurken bi gülümsedi içimin yağları eridi yeminle :KK23:

valla biraz konuşacağım ya..

bi de şey dedim ya hani başka bi hoş çocukla konuşuyodum gözünün önünde biraz onla kıkırdadım falan görsün diye kıskandı sanırım eheheeeee azcuk taktik yapmış olabilirim :p

ne bileyim ya çekingen mi sence... bçekingen olmak için fazla yakışıklı bence :)

valla 3. defadır asansörde denk gelince artık ve bunu o yapıyor hep arkamdan gelip biniyor hemen genellikle, ben ayarlamadım hiç yani ayarlasam beceremem zaten o uzun bacaklarıyla hops bi bakmışım yanımda, karşı karşıya dibdibe inerken bi nefesim kesiliyor :confused: bi de birbirimizin yüzüne bakmıyoruz çok komik böyle ayaklarımıza bakıyoruz ehehe... bugün artık gözümün ucuyla baktım oyalanıyor sonra ben zor toparlandım toparlanmam bitince birlikte girince asansöre emin oldum özel denk getirdiğine :P bi de normalde o böyle mimiksiz soğuk duran adam bi gülümsedi konuşurken bi gülümsedi içimin yağları eridi yeminle :KK23:

valla biraz konuşacağım ya..

bi de şey dedim ya hani başka bi hoş çocukla konuşuyodum gözünün önünde biraz onla kıkırdadım falan görsün diye kıskandı sanırım eheheeeee azcuk taktik yapmış olabilirim :p
Umarim her sey gönlünce olur canim. Valla heyecanini burdan hissettim :))

Sen yine de fazla taktik yapma. Kiskandirayim derken uzsklasmasin aman. 😉

Umarim her sey gönlünce olur canim. Valla heyecanini burdan hissettim :))

Sen yine de fazla taktik yapma. Kiskandirayim derken uzsklasmasin aman. 😉

yok yok hiç pas vermeyince yaptım :) daha pek yapmam 🤪

sağol tatlım valla evet ben de şaşkınım. illa bişey olmak zorunda değil ama bir daha hoşlanamayacağım sanıyordum içim ölmüştü sanki demek ki kafama göre biri olmadığındanmış umarım böyle hissettiğim doğru bi ilişkim olur bir gün 🤗

yok yok hiç pas vermeyince yaptım :) daha pek yapmam 🤪

sağol tatlım valla evet ben de şaşkınım. illa bişey olmak zorunda değil ama bir daha hoşlanamayacağım sanıyordum içim ölmüştü sanki demek ki kafama göre biri olmadığındanmış umarım böyle hissettiğim doğru bi ilişkim olur bir gün 🤗
Olur tabi neden olmasın. İnşaallah da olur. 😍😍

Back
X