hoşlandığım bey

sizce adım atmalı mıyım

• evet bir şekilde tanış

OY: 102 68,9%
  • boşver çalışmana bak

OY: 46 31,1%

• Ankete Katılan
    148
sınavımıza az kaldı ondan.

ondan biraz atak olmaya çalıştım aslında ama bilmiyorum. moralim bozuldu açıkçası.
Anladım canım adını öğrene bilsen ama direk kendisinden mesela kasada selamlaşmışsınız ya onun gibi bir ortamda "ben dollface" diyip elini uzat o da mecbur adını söyler zaten gerisi gelir ondan sonra

kasadayken denk geldim biraz naber vs diye muhabet açtım gayet şekerdi ama onun dışında hiç pas vermiyor

kahve alıcam demiştim garsona sanki beni bulmak için kahve almaya gitti o da ama yok oldu sonra

ben kafamdan yazıyorum sanırım ya benden hoşlanmıyor bence zaten ultra yakışıklı gözleri de renkliymiş bana bakmaz bence başını da boş bırakmazlar

iyice moralim kalmadı yaa:KK43:

kısmet napiim zaten derslerden delirdim pas vermedikçe moralim bozuluyor platonik takılmak istemiyorum pes ediyorum kızlar.

konunuzu takip ettim ama ilkkez yazıyorum.

İnsanlar stres anında stresi oluşturan şeyden uzaklaşmak için kendilerine normalde düsünmeyeceği alanlar oluşturabiliyor. Bana biraz sizinki de öyle geldi.

Yanlış hatırlamıyorsam gireceğiniz sınav Tus du. Bu çocukla vakit kaybetmeyip tekrardan sadece sınavınıza odaklanın bence. Tus u kazandıktan sonra rahatlayacaksınız belki aklınıza bile gelmeyecek kütüphanedeki çocuk. Aklınıza gelse bile tatlı bir anıydı diyip gülüp geçeçeksiniz.

Ileride tekrar karsilasma ihtimaliniz varsa temkinli olmakta fayda var. Erkekler alisik ama kadinlar reddedildiklerinde cok zor iyilesiyorlar. Ask acisi denilen sey aslinda reddedilmenin verdigi aci. Eger daha onceden pek acilip reddedilmediyseniz bu yastan sonra denemeyin derim ben de. Bu riski almaya degecek biri gibi durmuyor, sizinle konusmak icin pek ugrasmiyor demissiniz. Eger ilgilenmenizin esas sebebi onun sizden hoslandigini dusunmenizse genelde adim bekleyen birisiniz siz de benim gibi. Bu tur yakisikli ve dikkat ceken erkekleri genelde, reddedilmekten korkmayan, ilk adimi rahatlikla atan, bir suru erkekle cikmis kadinlar kapar. Yani rahat kadinlarla takilirlar, sonra da iyi anlasirlarsa iliskileri ciddilesir. En iyisi derslere odaklanmak...

Anladım canım adını öğrene bilsen ama direk kendisinden mesela kasada selamlaşmışsınız ya onun gibi bir ortamda "ben dollface" diyip elini uzat o da mecbur adını söyler zaten gerisi gelir ondan sonra

evet adını öğrencem bi dahakine ben de onu düşündüm bence artık konuşulabilir 😍

konunuzu takip ettim ama ilkkez yazıyorum.

İnsanlar stres anında stresi oluşturan şeyden uzaklaşmak için kendilerine normalde düsünmeyeceği alanlar oluşturabiliyor. Bana biraz sizinki de öyle geldi.

Yanlış hatırlamıyorsam gireceğiniz sınav Tus du. Bu çocukla vakit kaybetmeyip tekrardan sadece sınavınıza odaklanın bence. Tus u kazandıktan sonra rahatlayacaksınız belki aklınıza bile gelmeyecek kütüphanedeki çocuk. Aklınıza gelse bile tatlı bir anıydı diyip gülüp geçeçeksiniz.

kesinlikle olabilir. ama gerçekten hani benim tipim denilecek biri. bir de gözlemledikçe zevklerimizin aynı olduğunu fark ettim.

sınavıma odaklıyım zaten o yüzden çok ilgilenemiyorum çocukla ilerletememin sebebi de kendime odaklı olmam zaten.

aklıma gelir muhtemelen çünkü dediğim gibi baya etkilendim :oops:

hatta hayatımda bu kadar fiziken beğendiğim bi erkek olmamıştı diyebilirim.

Ileride tekrar karsilasma ihtimaliniz varsa temkinli olmakta fayda var. Erkekler alisik ama kadinlar reddedildiklerinde cok zor iyilesiyorlar. Ask acisi denilen sey aslinda reddedilmenin verdigi aci. Eger daha onceden pek acilip reddedilmediyseniz bu yastan sonra denemeyin derim ben de. Bu riski almaya degecek biri gibi durmuyor, sizinle konusmak icin pek ugrasmiyor demissiniz. Eger ilgilenmenizin esas sebebi onun sizden hoslandigini dusunmenizse genelde adim bekleyen birisiniz siz de benim gibi. Bu tur yakisikli ve dikkat ceken erkekleri genelde, reddedilmekten korkmayan, ilk adimi rahatlikla atan, bir suru erkekle cikmis kadinlar kapar. Yani rahat kadinlarla takilirlar, sonra da iyi anlasirlarsa iliskileri ciddilesir. En iyisi derslere odaklanmak...

evet ben de öyle rahat biri değilim açıkçası.

ya anlamadım gerçekten uzaktan soğuk biri genel olarak herkese ama birebirken çok tatlı.

reddedilecek bi adım atmam zaten en fazla belli ederim onun tavrına bakarım zaten adım atanların kıymetini bilmiyorlar bu tipler

Milana22 Milana22 bacım bana avrupai bi çözüm plis 🤣 ben çok türkiş kalıyorum bu mevzularda. ahah.
Cocuk sigaraya ciktiginda 2 kahve al git yanina , selam ben dollface , sinava calismaktan bir turlu tanisamadik , hangi uzmanligi istiyorsun diye sorup konuya git
Zaten sohbetin gidisatindan sana ilgisi olup olmadigini anlarsin
İlgisi yoksa bir meslwktasinla tanismis olursun , aranizda sacma bi muhabet de olmamis olur
İlgisi varsa deval edersin seker
Optum

Cocuk sigaraya ciktiginda 2 kahve al git yanina , selam ben dollface , sinava calismaktan bir turlu tanisamadik , hangi uzmanligi istiyorsun diye sorup konuya git
Zaten sohbetin gidisatindan sana ilgisi olup olmadigini anlarsin
İlgisi yoksa bir meslwktasinla tanismis olursun , aranizda sacma bi muhabet de olmamis olur
İlgisi varsa deval edersin seker
Optum

sigaraya çıkmıyormuş sanırım hiç görmedim sigarayla ben sigaraya çıkıyor sanıyordum ama yalnız yakaladığım anda denicem :)

mantıklıymış ne kaybederim ki :) sağol şekerim öperim 😊😊

pff heyecandan uyuyamıyorum yarın mutlaka yanına gidip tanışıcam ismini öğrenicem karar aldım 🙄

bu kararı alınca da heyecan yaptım iyi mi 🤪

hoff bu neyin heyecanı anlamıyorum 🤦🏼‍♀️

Grup yağmur - platonik aşk
Klipte anlatılan kütüphane de başlayan aşk
Tabi sürpriz sonlu 😀😀😀

ahah kızlar selam sabah gidip konuştum tahmin ettiğim gibi yaşı baya küçük falan. ama sanırım ilgimi belli ettim yeterince sonra baktım çok da pas vermiyor mesela aynı yerde yemek yiyoruz kaçtır otururken şöyle bi baktım hiç oralı değildi. ben de pes ediyorum yani ilgisi yoksa yapabileceğim bişey yok kısmet artık zaten az kaldı sınava da bunlarla ilgilenemeyeceğim.

adını soracak muhabbete giremedim çok da önemli değil artık.

Back
X