Hoşlandığım biri var :(

uumutsuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2014
65
19
38
Arkadaşlar çalıştığım iş yerinde hoşlandığım biri var . Gerçekten onu tanımayı çok istiyorum sürekli yaklaşımlarda bulunuyorum tanımak için işle ilgili konularda hep yardımcı oldum ilgimi anlamaması için saf olması lazım . Ama nasıl olcak ne şekilde duygularımı anlar bilmiyorum . Sürekli aklımda sürekli onu görmek istiyorum sevgilisinin olmadığından eminim . Ama ona ne şekilde davrancamı bilemiyorum bi bahane bulup mesaj atıyordum he. Bunu yapmama kararı aldım . Gururumu hiçe saymak istemiyorm nasıl ne şekilde yapmam gerekiyo . Kaçan kovalanırmış kaçan ben olmak istiyorum . Keşke aynı duyguları oda bana hissetse:(( benim hakkımda ne düşündüğünü bike bilmiyorum . Yardımcı olur musunuz kızlar ::(

Sen yeterince ilgini göstermişsin ama ilgisi olsa tepki verirdi diye düşünüyorum.
Büyük ihtimalle o birşey hissetmiyor.
Duygularını açıkça söyleyip ona göre yoluna bakabilirsin.

Seni fark etmediyse hiç kurcalama bence sonra nazini cekersin:KK12:

Arkadaşlar çalıştığım iş yerinde hoşlandığım biri var . Gerçekten onu tanımayı çok istiyorum sürekli yaklaşımlarda bulunuyorum tanımak için işle ilgili konularda hep yardımcı oldum ilgimi anlamaması için saf olması lazım . Ama nasıl olcak ne şekilde duygularımı anlar bilmiyorum . Sürekli aklımda sürekli onu görmek istiyorum sevgilisinin olmadığından eminim . Ama ona ne şekilde davrancamı bilemiyorum bi bahane bulup mesaj atıyordum he. Bunu yapmama kararı aldım . Gururumu hiçe saymak istemiyorm nasıl ne şekilde yapmam gerekiyo . Kaçan kovalanırmış kaçan ben olmak istiyorum . Keşke aynı duyguları oda bana hissetse:KK43:( benim hakkımda ne düşündüğünü bike bilmiyorum . Yardımcı olur musunuz kızlar ::KK43:

iş yerindeki sevgililik durumları genelde iç açıcı olmuyor ama ilgimi anlamaması için saf olması gerekir diye yazmışsın, zaten yapacağını yapmışsın, bence geri çekil ilgisi varsa yaklaşır zaten

Sizin bu kadar ilgi ve alakaniza kayıtsız kalması size ilgi duymadigini gösteriyor sanırım.
Belkide çekingendir bilemeyiz.
Üstüne dusmeyin geri çekin kendinizi biraz.
Oda sizden etkilenmişse bi şekilde acilir

Size karşı ilgisi olsa anlardınız diye düşünüyorum, çünkü kadın hisseder. Eğer sonrasında aranızın daha kötü olmayacağını düşünüyorsanız kendisinden hoşlandığınızı ona söyleyebilirsiniz. Sonuçta böyle birşeyi söylemekten zarar gelmez diye düşünüyorum, çok normal böyle birşey hissetmek. Fakat gururumu hiçe saymak istemiyorum dediğiniz için böyle birşey yapacağınızı sanmıyorum. O yüzden size karşı bir ilgisini hissetmediğiniz için yol yakınken vazgeçin...

Aslında yapman gerekenin çoğunu yapmışsın neredeyse.. üzmek istemiyorum ama şimdi tamamen elini eteğini çekip ilgiyi bırakma zamanı. eğer noluyoruz niye kesildi birden deyip rahatsız olmazsa, senin yaptıklarını artık kendisi yapmaya başlamazsa seninle ilgilenmiyor demektir.

Belki aklında başka birisi vardır...belki bir ilişkiden yeni çıkmıştır daha hazır değildir...umudunuzu kaybetmeyin.sadece gözlemleyin.samimiyetiniz işten ileri gitmesin.yani kısacası biraz kendinizi çekin.belli bir zaman verin.baktınız hala ilgisiz o zamanda önünüze bakın.

Back
X