hoşlandığım çocuğun bana çok değersiz hissettirmesi

selly64

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Mart 2021
527
276
53
başlığa ne yazsam bilemedim ama hoşlandığım kişinin bana yaptığı şeylerden değil de benim ona değer vermemden dolayı değersiz hissediyorum yani bu benim elimde farkındayım. sadece benzer hikayeleriniz falan varsa dinlemek için açıyorum konuyu.
benim birkaç aydır hoşlandığım biri vardı kampüste. çocukla hiçbir konuşmamız olmadı bu arada ama sadece aynı kulüpteyiz. ben bakıştığımızı düşünüyodum kendisiyle, belki ben baktığım için o bakıyodu bilmiyorum. sonra sevgili yaptı ben de bu olayı kapattım kafamda.
biraz da dramatik birisiyim açıkçası kolay olmadı bu süreç benim için çünkü çok hoşlanmıştım. tam unuttum derken (bi adım falan atmadım) bana istek attı ve eski attığım gönderiyi beğendi. sevgilisiyle de bir ay önce falan ayrılmış olduklarını öğrendim ortak bir arkadaşım sayesinde.
gerçekten benimle ciddi bişey istediğini düşündüm ve yani çok güzel bi histi. sanki böyle aylardır bu anı bekliyomuşum gibi, çok çok güzel hissettim. gözümde o kadar büyümüş ki inanamadım benden hoşlanacağına. bu arada gerçekten göz önünde birisi ve kendisinden hoşlanan kişileri falan da tanıyorum çok güzel bakımlı kızlar.
neyse, ben birkaç gündür bulutların üzerindeydim tabi sonunda olacağımız için. ama geçen gün bir kızla takipleştiler, kız bunun fotoğrafını beğenmemesine rağmen kızın yeni paylaştığı iki fotoğrafı da beğendi.
kızla bir arkadaşlıkları falan olsa zaten kız da beğenir, büyük ihtimalle kızı beğendi ve attı. ama ben benden ciddi hoşlandığını, sevgilisiyle olan durum bittikten sonra sadece bana karşı bu hisleri hissettiğini, şuan sadece ben olduğumu falan düşünmüştüm yani.
ya kendime inanılmaz acıyorum. bu çocuk bana istek atıp fotoğrafımı beğendi diye ben böyle havalarda uçtum, sınavım kötü geçti diye bile üzülmedim öyle çok, evdeki herkese aşırı aşırı iyiydim. onun da benden ciddi olarak hoşlanabilme ihtimali benim hayatımı güzelleştirdi.
ama onun için sadece ilgisini fark ettiği icin öylesine istek atıp öylesine fotoğrafını beğendiği birisiyim muhtemelen, tamamen ciddiyetsiz bir durum benden önce olmayı tercih edeceği bir sürü kız vardır. olsak da kafamdaki gibi bir ilişki zaten olmayacak da, daha da kötüsü dm kutumda alev atan ya da önüne gelen kızın fotoğrafını beğenen biri gibi falan mı olacak benim için? ben ona çok anlam yüklemiştim, böyle tabiri caizse aranan biri olduğunu falan düşünmek istemiyorum. bu arada her takipleştiği kız için bunu düşünmem arkadaşıdır olabilir falan ama arkadaşlık olsa karşılıklı beğeni olur, ve bu kız çok havalı takılan profilini de havalı güzel şekilde kullanan dikkat çekici biri gibi.

neyse çok uzattım, sonuç olarak zannettiğim gibi karşılıklı özel bir his değil de belki öylesine atılan bir istek olduğunu fark ettim ve çok değersiz hissediyorum. bunu nasıl aşabilirim...komik şeyler izlemeye kafamı dağıtmaya çalışıyorum ama çok kötü ve değersiz hissediyorum.

Yavrum bu romantik dizi filmler sizi çok etkiliyor. Gerçek hayatta yok öyle ilk görüşte aşklar, bakışmayla hemen evlilik düşünmeler falan. Çocuk sadece eli şeyinde gezen bir ergen ve hormonlarının etkisiyle cinsellik yaşayabileceği herkese zarf atıyor. Olan biten bu yani boşuna anlam yükleme.

bu mu yani sadece cinsellik dusunebilecegi biri miyim ben onun gözünde

Her sosyal medyadan ekleyen ciddi bir şey düşünseydi ohoo. Daha yolun başındasınız neler neler göreceksiniz. Ortada fol yok yumurta yok, bir başkasını da ekleyebilir bir başkasıyla da konuşabilir. Bu sizin için de geçerli. Aranızda karışıklı özel bir his yok evet ve olmaması da normal. Öyle bakışmayla özel his mi olur? Bu Türk dizileri insanları ilk görüşte aşık olup hemen evlenmelerin normal olduğuna inandırdı galiba ama hayal ürünü bunlar. Kimseyi de gözünüzde o kadar büyütmeyin. Ortalama standart bir genç işte, ne numarası var ki sizden hoşlanma ihtimali bile şaşırtıyor sizi. Siz kendi değerinizin farkında olun ki başkaları da olsun

Arada hiçbir paylaşım, hiçbir sohbet olmadan onu bunu ekleyip eski fotoğrafları beğenen erkekler böyledir. Onların gözünde bütün kadınlar böyleler sadece senlik bir şey değil yani. Tekrar diyorum tanışmadığın, konuşmadığın erkeklere romantik anlamlar yükleme sonra tanıyıp bu muydu gözümde abarttığım erkek dersin. Yaşın çok genç zamanla anlayacaksın bunları. Asıl sevginin aşkın tanıyarak olabileceğini göreceksin zamanla.

bu sizinle ilgili birşey değil ki kendinizi kötü hissetmeyin, bu o kişinin kadınlara bakış açısıyla ilgili birşeydir herkesi beğenen abaza profili çizen biri

o kişi için canınızı sıktığınıza üzüldüğünüze bile değmez

ya cok haklisiniz ama tam anlamiyo hic kimse benim ne yasadigimi. benim icin cok ozel bi duygunun sahibiydi o , simdi herkesle olmaya acik, basit bir insan oldugunu nasil kabul edebilirim

ama onun bile ilk tercihi ben degilim. resmen kullanmaya calisacagi biri falanim demek ki

bunu çok kişiye yapsa öyle derim ama bayadir kiz falan eklemiyodu. ve ben onun hayatinda sadece kullanabilecegi biri falan miyim yani bunu nasil kabul edicem ki o benim icin kac aydir hayatimin merkeziydi

ama onun bile ilk tercihi ben degilim. resmen kullanmaya calisacagi biri falanim demek ki
sonuç olarak siz ona sınır çizerek hayatınızda yeri olmayacağını gösterebilirsiniz ,seni hayatımda tutacağım kadar değerli görmüyorum demenin yolu bu .

Bence o sadece senin kafanda olusturdugun, hayatinda olmasini istedigin erkegin yansimasi. Yani o degil de baska birini de gorup hoslansan ayni anlamlari yuklerdin. O yüzden gereksiz yere gozunde buyutmussun. O aslinda oylesine biri. Senin hayalindeki kisi henuz karsina cikmamis. O yuzden kendini bu kadar uzmene gerek yok.

sonuç olarak siz ona sınır çizerek hayatınızda yeri olmayacağını gösterebilirsiniz ,seni hayatımda tutacağım kadar değerli görmüyorum demenin yolu bu .
takipten mi cikarsam..ama istemiyorum cok uzuluyorum ya

evet tanimadan sevdigim icin boyle oldu. haklisiniz. ama cok begeniyorum, cok hoslaniyorum nasil asicam bunu ben. simdi olsak bile eskisi gibi olmaz oyle hissedemem. ben bi suru olasiliktan biri miyim onun icin

bunu çok kişiye yapsa öyle derim ama bayadir kiz falan eklemiyodu. ve ben onun hayatinda sadece kullanabilecegi biri falan miyim yani bunu nasil kabul edicem ki o benim icin kac aydir hayatimin merkeziydi

İşte bunu asla yapmaaa. Henüz tanımadığın, sohbet etmediğin, vakit geçirmediğin birini durduk yere hayatının merkezine alma. Şimdi buraya yazıyoruz ve boş geliyor sana ama ileride hepsini anlayacaksın.

evet tanimadan sevdigim icin boyle oldu. haklisiniz. ama cok begeniyorum, cok hoslaniyorum nasil asicam bunu ben. simdi olsak bile eskisi gibi olmaz oyle hissedemem. ben bi suru olasiliktan biri miyim onun icin
O da senin icin bir suru olasiliktan biri. Neden her seyi kendini daha da degersizlestirmek icin yorumluyorsun? Belki birbirinizi daha yakindan tanima firsatiniz olsaydi, hic de hayalindeki gibi olmadigini görebilirdin. Tam tersi de olabilirdi tabi ama sadece dis gorunusle bu kadar kendini kaptirmak geçici bir hevesten baska bir sey degil.

Ya ben sizi anlayabiliyorum. Ama bu kadar yikilmayin bence aranızda bir şey yok bir ilski yok serbest piyasa ona da yazar buna da ciddi düşünmek içinde küçüksünüz. Sınavım kötü geçti falan dediğinize göre mihtemelen 18-19 yaşlarındasınız. O yaşlara dönebilsem bir erkeğe takili kalmak yerine farklı alternatifleri denerdim :) çok klişe ama hayat karşınıza hep daha iyisini çıkartacaktır

Bu Türk dizileri insanları ilk görüşte aşık olup hemen evlenmelerin normal olduğuna inandırdı galiba ama hayal ürünü bunlar.
Hatanız var önce kızımız hamile kalır sonra evlenirler ya da mecburi kağıt üzerinde evlilik yaparlar sonradan aşık olurlar yanlış bilgilendirmeyelim

20yim ben o 21
haklisiniz aramizda bisey yok, bayadir onun yanindayken hissettigim seyi baska birjnin yaninda hissetmemistim. ama onun icin sadece bir olasilik miyim

20yim ben o 21
haklisiniz aramizda bisey yok, bayadir onun yanindayken hissettigim seyi baska birjnin yaninda hissetmemistim. ama onun icin sadece bir olasilik miyim
O da senin için bir olasılık canım sen yastayken çok hoslandigim çok beğendiğim biri vardı. Sonra birkaç kez buluştuk birkaç kez konuştuk yarım kaldı yıllar sonra tekrar konuştuk bu muydu gözümde bu kadar büyüttüğüm demiştim çok zıt insanlarmışız bana göre boş biriydi belki bende ona göre bostum bilemem. Bazıları sadece şekildir. Gözümüzde büyüttüğümüz kadardır. Şu an hissettiklerin belki de sana aşk gibi geliyor ama değil. Biz sana ne desek boş burada sen kendin zamanla soguyacaksin zaten. Farklı alternatifleri dene farklı erkekleri dene o yaşlarımda tanıştığım uzun bir ilişkim vardı büyük pişmanlık onun yerine başkalarıyla tanışıp başkalarına şans verebilirdim o yaşlar bunun içindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…