- 7 Ağustos 2011
- 792
- 180
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla numaralarimizi aldık birbirimizin. 1 tane msj attim birdaha atmadim. bekliyorum. cok fazla üstüne gidersem hoş gorunmeyebilir.tabi ki önce o yüzüğün anlamını öğrenmelisin
kominist olmasını anormal görmedim. bende sol gorusluyum. ama bu cocuk işi biraz abartmis.Komünist olmasını parmağındaki yüzükten daha anormal görmen çok anormal
kötü bir şey diye demedim. sadece kafayi bu işlerle bozmuş demek istedim.fazlasiyla tkpliKomunistler adam mi yiyor kotu birsey mi?
tabiiki öncelikle yüzük önemli ama baktım yüzük orta parmagindaydi. söz yüzüğü gibi de değildi :/okulu bitince komunistliğide biter zaten. öncelikle yüzüğü sorun etmediğine göre, ilk sorunun geçer yani ilerde.
facede fotograflarina baktim sürekli eylemdr surekli dergi dagitirken falan yani 1 tane normal fotoğrafı yok"Fazlasıyla" nasıl oluyor?
kötü bir şey diye demedim. sadece kafayi bu işlerle bozmuş demek istedim.fazlasiyla tkpli
komunistten kastın nedir ?Merhaba arkadaşlar,
bugün fakültenin kantininde bir çocuk ile tanıştım. ve gayette hoslandim. ama kafama takılan 2 durum var.
1.si çocuğun parmağında yüzük vardı
2.si çocuk fazlasıyla komünist. öyle ki bizim fakültenin temsilcisi.
sizce ne yapmalıyım?
fazla terimleri bilmedigimden sanirim öyleAslında aktivist demeye çalışıyorsun bence.
orta parmagina takmis yüzüğü o yuzden gönlüm biraz rahat o konudaBence sende yüzükle bozmalısın
ustte acikladim surekli eylemlerde çekilmiş fotograflari var ve dergi dagitirken falan.komunistten kastın nedir ?