Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden çOk kötü davranıyordu görmemezliğe geliyordu.Keşke adım atsaymışsın![]()
Karşılıklı olmuş amaNeden çOk kötü davranıyordu görmemezliğe geliyordu.
Evet..ben de uzuldum aslinda neden oldugunu da anlamadim.faceden mesaj atmayi dusunuyorum.hayirlis olsun kendine iyi bak gibisinden.ama sevmiyorsa da yanlis da anlamasin diye suan icin emin degilim.aslan burcu da olsa sevseymis soylermis yukaridaki bayanlarin dedigine goreKarşılıklı olmuş ama![]()
Her burc herkese uymuyo kiEvet..ben de uzuldum aslinda neden oldugunu da anlamadim.faceden mesaj atmayi dusunuyorum.hayirlis olsun kendine iyi bak gibisinden.ama sevmiyorsa da yanlis da anlamasin diye suan icin emin degilim.aslan burcu da olsa sevseymis soylermis yukaridaki bayanlarin dedigine gore
Emek verdj derken yle bir seyi kastetmedim.hani kotu davranirken ben olsam onemsemem ama bu baya caba harciyor gibiydi.Emek verdi mi dediniz? Anlamadim pardon ne emegi verdi sizin icin. Bence tek tarafli platonik bir ilgi sizinki aciklasanda ne olacak adam isini gucunu buldu yolu acik olsun Allaha emanet olsun
Son durum diye bir sey yokMerak ettim son durum ne acaba?
Bu arada acilma gibi bir durum olmaz merak etmeyin..Emek verdi mi dediniz? Anlamadim pardon ne emegi verdi sizin icin. Bence tek tarafli platonik bir ilgi sizinki aciklasanda ne olacak adam isini gucunu buldu yolu acik olsun Allaha emanet olsun
Haklisin kesinlikle o yuzden yapti.herkes ilgi gosteriyor ben gostermedim.cunku kiskaniyordumHer burc herkese uymuyo ki
Bence mesaj at içine kalmaz en azından..
Zaten gıdıyormuş sevmıyosada yada ters bişey söylese görmicen bidaha.
Belki sen sert yapınca oda karsılık olarak yaptı![]()
Son durum diye bir sey yokyerimde sayiyorum.mesaj atarim herhalde haftasonu
Tepkiyi Fazla abartmışsın herhaldeHaklisin kesinlikle o yuzden yapti.herkes ilgi gosteriyor ben gostermedim.cunku kiskaniyordum
Yok gitti ya giderken bile beni gorunce surat asiyor.ama iyi biri beni kotu hatirlamasin diye.faceden hayirli olsun kendine iyi bak yazicam.daha eklemedim bile diger kizlar ekleyip telefonunu bile aliyorlar.ama bir de o kizlar 2 ay durup gidiyorlar ben 10 aydir hic bir yerden eklemedim oyle ustune dusmedim.o da bir iki ilgi gosterdi sonra soguk davrandi ben gibiGittimi yoksa daha ordami? bence daha acilmayin digerlerin dedigi gibi eger gitmisse.. Bir erkek olarak onun adim atmasi
gerekir kendinizi agirdan alin ve bekleyin eger mesajlasma gibi bir durumunuz varsa .
Cok da bisi yapmadim saniyordum.surat da assam cikarken gorusuruz diyorum oda ayn i sekilde gulumsuyordu.ama gittigi halde boyle yapiyorsa baska aciklamasi da olamazTepkiyi Fazla abartmışsın herhalde![]()
Anladım yınede sen bılırsın baska arkadasta yukarda arama demiş herkesın dusuncesı farklı en iyisini sen bilirsinCok da bisi yapmadim saniyordum.surat da assam cikarken gorusuruz diyorum oda ayn i sekilde gulumsuyordu.ama gittigi halde boyle yapiyorsa baska aciklamasi da olamaz
Anladim tesekkur ederimCanım benim yanlış anlıyorsun sen erkekler böyle düşünmez bence bak ben dersaneye gidiyordum kpss için ordan bir çocuk vardı benden hoşlanıyordu hatta konuştu bile ben sevemedim onu iyi biriydi aslında hiç konuşmuyordum ama her gün ısrarla bana laf atardı nasılsın merhaba falan diye iyiyim dee geçerdim yüzüm düşüyordu hatta ama ertesi gün gene konuşurdu anlamadığından değil yani. Demek istediğim bu çocuk senden surat astın diye uzaklaşmaz sevse. Hoşlanmıyor senden bence sadece tavırların anlamsız gelmiş. Hoşlansa hiç umursamazdı suratını asmanı tam tersi neşelen diye uğraşırdı
Üzülmen için söylemedim ama bir şey yaparsan şimdi ilerde sana aptalca gelecek o yüzden ayrıntılı yazdımAnladim tesekkur ederim