- 15 Şubat 2013
- 25.637
- En iyi cevaplar
- 1
- 98.387
- 798
Yemin ederim 14 15 dedimAdam deli heralde demiştir
Ergen sandım yaş 29 görünüyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yemin ederim 14 15 dedimAdam deli heralde demiştir
Ergen sandım yaş 29 görünüyor![]()
Sosyal zeka o civarda olabilir. Artık hal hatır sorarak iletişim başlatılmadığını düşünüyorYemin ederim 14 15 dedim
Hatırlıyorsa da bakalım nasıl hatırlıyor; orası mühim.unutması imkansız
Arkadaşlar şimdi ben lisedeyken (7-8 yıl önce) konuştuğum bi çocuk vardı ama pek hoşlanmıyodum bu yüzden benim yüzümden konuşmayı kesmiştik. o zaman bi bahane uydurmuştum hatırlamıyorum. şimdi geçenlerde instagramdan gördüm ve yakışıklılaştığını fark ettim ve biraz da hoşlandım geriye dönük bi pişmanlık yaşadım açıkçası. takip isteği attım saniyesinde geri döndü. daha sonra reels attım ilk mesaj olarak ona görüldü attı. arsızlık yapıp tekrar attım ama şu anda o mesajı açmadı bile 1 gün oldu. sizce neden böyle yapıyor olabilir?
çok kırıcısınız ama haklı olabilirsinizBirine birinci mesajı attıktan sonra cevap vermiyorsa üstelemeyin.
Muhtemelen içinden size gülüyodur.
Acaba şununla dalgamı geçsem yoksa böyle görüldüyle ortadamı bıraksam diye![]()
mektup göndereyim istersenizşaka bi yana evet artık bu tarz konuşulduğunu düşünmüyorum ama belli ki ben de reels göndererek yanlış yapmışım
Eee kendini tanıt, hal hatır sor o zaman.tabii ki değil işte anlamaya çalışıyorum sadece
yaa herkes video atmamı saçma buldu psikopatca oldugunu söyledi bu saatten sonra normal bi mesaj yazsam bi sey degisir mi ki lütfen yardımmEee kendini tanıt, hal hatır sor o zaman.
Bişi yazma artık yeteryaa herkes video atmamı saçma buldu psikopatca oldugunu söyledi bu saatten sonra normal bi mesaj yazsam bi sey degisir mi ki lütfen yardımm
tmmBişi yazma artık yeter
Rahat bırakın elin çocuklarını diyecektim çünkü ergen sandımGerçekten 29 yaşında ve yüksek lisans seviyesinde eğitiminizi tamamlamış biri misiniz ?![]()
Abartıyorlar niye gülsün dalga geçsin yani.en fazla önemsemez.bizimkiler solundan kalkmış belli ki bugün.yine iyi sinirlenmiyorsun.çok kırıcısınız ama haklı olabilirsiniz![]()
Al işte ben de senin yorumunu beğenmedimAbartıyorlar niye gülsün dalga geçsin yani.en fazla önemsemez.bizimkiler solundan kalkmış belli ki bugün.yine iyi sinirlenmiyorsun.
Burda öyle bir şansın yok bebeğim. Yazdıkların geri gelecek sen uçurulacaksınOfffff bi konuda yardım istedim ama herkes olumsuz konuştu moralim bozuldu değiştirdim o yüzden