Hoşlandığım çocuk

powerful

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2013
866
166
123
okuldan tanıştığınız birine facebooktan mesaj atsanız senden hoslanıyorum diye görse ama cevap vermese ne dûşünürdünüz ? bu kisi ayni zamanda benim eski öğretmenimin oğlu ve babası beni cok seviyo ne yapmalıyım sizce niye cevap yazmadı sevmiyosa arkadas olarak görüyorum demez miydi :((((

cevap verecek kadar önemsememis bile ne yazik ki
keske böyle birsey yapmasaydiniz
yani karsiligi oldugunda yüzdeyüz emin oldugunda yapilacak birsey
hemde yüzyüzde daha iyi olurdu
neyse olan olmus
düsünmeyin

Bunun cevabı bi anda verilemez ki. Kendini onun yerine koy bi. Hiç beklemediğin bi anda beklemediğin birinden böyle bi mesaj geliyor. Ölçer tartarsın bi süre haliyle :) Merak etme kesin bi cevap yazıcak.

Ne güzel cesurca ondan hoşlandığını söylemişin onda iyi veya kötü cevap vericek cesaret yokmuş demek ki boşver şoka girmiştir belkide :37: Rahatlatır mı bilmem ama sana kendi hikayemi anlatıyım bende çok beğendiğim bi çocuğa faceden mesaj atmıştım çok hoşsun valla ne yalan söyleyim beğeniyorum seni dedim , sonuç 0 :51: Ama ben rahatladım mı? Kuş gibi rahatladım valla takma sende fazla sonradan o çocuğu gördüm hiç yolumu falan değiştirmedim taktım kulaklığımı geçtim önünden bön bön baktı suratıma :27: Allah için hoş çocuktu bak yine geldi aklıma... :32:

daha iki gün önce üçe kadar yazıştık hiç olumsuz bisey söylemedi şimdi niye böyle yapıyor anlamıyorum :((

O aynı şekilde hissetmediği için cevap yazmamıştır.
Senden hoşlanıyorum demen itici gelmiştir vs.
Bir şey yazmak zorunda değil ki. Yazmamayı tercih etmiş bu çocuk.
Dememek lazım böyle şeyleri hemen.
Hele ki net üstünden söylemek hoş değil.
Bir şeyler olacaksa zaten gelişir, yol alır; aceleye hiç gerek yoktur.
Tecrübe olsun sana.

Son düzenleme:
bi de bugün benim doğum günüm benim için çok zor oldu hoşlanıyorum deme cesaretini bulmak insallah olumlu cevap verir

Aslında söylemek en doğrusu. söylemeyince böyle benim gibi içinde kalıyor sonra o orada yara gibi büyüyor zor yani :)

Okulda tanıştıgım birine asla senden hoşlanıyorum diye mesaj atmadım. Bari insan biraz cilve yapar olta atar falan sen direk sazan :) hay allah yapıcak birşeyyok olmuş artık. Facebookundan abuk sabuk seyler paylaş kırıldı sansınlar :)) sonra da yeni hesap açarsın ortak arkadaslarııza da mesaj at senden hoşlanıyorm dıye , senden hoşlanıorm bana kontor yollarsan arayacagım seni de :)))) iyice insndırıcı olsun. Ay şaka benim deli fikirlerimi boşver. Yapma birdaha boyle birşey bir iki goz suz espri yap tart biç falan atlama direk.

aslına bakarsanız sevmiyosa direk söyler diye düsünüyorum biraz evet haklısınız kötü oldu belki erken söylemem ama yarın öbür gün daha çok bekleyip umut bağlamak istemedim

eski sevgilime ben söyledim sevdiğimi hemde facebooktan gerçi bizim durum öyle değilde yazışırken tartışmaya başlamıştık bende dan diye seni seviyorum demiştim o zaman üniversite 1 deydim şimdi biteli 1,5 yıl oldu. her ne kadar kötü ayrılsakta o zamanlar onunla olduğum zamanlar çok güzeldi şimdi olsa aynı cesareti gösteremezdim sanırım kendini kötü hissetme bu kötü bir şey değil. umarım güzel sonuçlanır :69:

Bu erkekler böyle bir kız hoşlandığını söylese hemen kaçıyorlar ben iki erkeğe söylemiştim hislerimi sonuç sıfır :D ama seninki farklı olur belki bakalım nolcak :) ama bu erkeklere söylememek lazımm hemen egoları tavan yapıyor

Yaa iyi yapmissin.sen dusunecegine birak o dusunsun.ha ne olur,en fazla biraz uzulursun,ama ztn sevgilin degil ki bu da uzucu.onun icin kendini uzme.ama aklinda olsun.bir daha boyle birsey yapma :)) birak erkekler kossun.

Hmmm cesursun .
Bitcok sebebi olabilir bunun
1.seni begenmedi
2.kaale almadi
3.hemen cevap vermek istemedi.
4.belki seni izlicek oda duygularini olcecek tartacak zaman lazim
5.o anben seni sevmiyorum dese belki sonradan asik olacak diye yazmadi
Bunlar belki seni uzer canim ama olan seyler
Bide yorumlarini cok okumadim ama bence bekle sabret derim sana eninde sonunda cevap vericek vermezse sen 2.ye yazma sakin rabbjm yardimcin olsun

facebookta message kisminin alt kategorisinde others diye bir bolum var. eger mesajiniz oraya dusmusse gormemistir. cunku o bolumu ozel olarak acmak gerekiyor, o kisma gelen mesajlar kullaniciya bildirilmiyor maalesef. bence olumlu ya da olumsuz bir cevap verir yani

facebookta message kisminin alt kategorisinde others diye bir bolum var. eger mesajiniz oraya dusmusse gormemistir. cunku o bolumu ozel olarak acmak gerekiyor, o kisma gelen mesajlar kullaniciya bildirilmiyor maalesef. bence olumlu ya da olumsuz bir cevap verir yani

yok arkadaştık zaten facebookta görmüs ama cevap vermemis

Hmmm cesursun .
Bitcok sebebi olabilir bunun
1.seni begenmedi
2.kaale almadi
3.hemen cevap vermek istemedi.
4.belki seni izlicek oda duygularini olcecek tartacak zaman lazim
5.o anben seni sevmiyorum dese belki sonradan asik olacak diye yazmadi
Bunlar belki seni uzer canim ama olan seyler
Bide yorumlarini cok okumadim ama bence bekle sabret derim sana eninde sonunda cevap vericek vermezse sen 2.ye yazma sakin rabbjm yardimcin olsun

daha iki gün önce konuşmustuk hatta ben dedim ki okulda konuşamıyoruz bari burda konusalım diye mesaj attım umarım rahatsız etmemisimdir dedim o da yok yok iyi yapmışsın dedi bi de ben değerlisin demistim teşekkür etti bende düsündüm ki hani ben seni arkadş olarak görüyorum falan demedi ama sende değerlisin de demedi en iyisi ben söylüyüm dedim biz 5 yıldır arkadaşız 3 yıl da aynı sınifta okuduk ben biraz çekingenimdir ama bi anlık deli cesareti merhaba yazdım ve bi anda belirsizlikten daha iyidir diye hoşlandiğımi söyledim ama tabi önce normal sohbet ettik ben iki gün sonra söyledim

Son düzenleme:
Back
X