Hoşlandığım çocuk

baska birini seviyomuş umutlandırmak istememiş daha yeni geldi mesaj o yüzden cevap vermemiş boşluğa düşmûş gibiyim :((

baska birini seviyomuş umutlandırmak istememiş daha yeni geldi mesaj o yüzden cevap vermemiş boşluğa düşmûş gibiyim :((

Daha çok insanla tanışırsın karalara bağlamışsın hemen :) Niye düşesin ki boşluğa. İnsanlar bazen böyle evrelerden geçebiliyor önemli olan kolay atlatabilmek herşey karşılıklı olacak diye bi kaide yok sen kendine eziyet etme sonra anlarsın kendi değerini :)

En azından seni kırmamak adına aniden cevap vermemiş doğruyu söylemiş, bir beklentide olup istediğini göremediğin için boşluğa düşmüş gibi hissetmen normal ama geçer yine birine bir şeyler hissedersin yine üzülürsün ama sonunda mutlu olacağın birini bulursun, bak biz de daha bulamadık :P

Canım sen boşluktasın evet ve hemen bi sevgilin olsun istiyorsun çünkü eski sevgilin sana çirkinsin diye ayrılıp eski sevgilisine döndü. Sen hoşlandığım çocuk diye konu açıp ardından içim acıyor diye konu açıyorsun. Eskisini unutamadan sırf belki de inat uğruna başkasına hoşlandığını söylüyorsun.

Dur bi bu ne acele?

Bi kendine gel ve kesinlikle çirkin olduğunu düşünme. Sen çok değerlisin bunu unutma. Kafanda ne var ne yok at hepsini. Hayatında illa ki biri olmak zorunda değil özellikle de şu dönemde. Çünkü acın dinmemiş hala.
Kendine acı çektiriyorsun resmen yapma bunu.

Canım sen boşluktasın evet ve hemen bi sevgilin olsun istiyorsun çünkü eski sevgilin sana çirkinsin diye ayrılıp eski sevgilisine döndü. Sen hoşlandığım çocuk diye konu açıp ardından içim acıyor diye konu açıyorsun. Eskisini unutamadan sırf belki de inat uğruna başkasına hoşlandığını söylüyorsun.

Dur bi bu ne acele?

Bi kendine gel ve kesinlikle çirkin olduğunu düşünme. Sen çok değerlisin bunu unutma. Kafanda ne var ne yok at hepsini. Hayatında illa ki biri olmak zorunda değil özellikle de şu dönemde. Çünkü acın dinmemiş hala.
Kendine acı çektiriyorsun resmen yapma bunu.

benden sonra birini sevebilir tabi ben de birinden hoşlandim ama ben beni aldattığı ve eskiden yani aldatmadan önce arkasından bi dünya laf ettiği kızla nasıl oldu onu anlamadım onca zaman aptal yerine koymak ve sevmek acittı canımı

Back
X