Hoşlandığım çocuk

Melekkayalar18

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2015
6
0
1
30
20 yaşındayım ve benden 11 ay büyük birine aşığım benden bir sınıf üstte bana velet demiş ne yapmalıyım nolur bir fikir verin

Siz de moruk diyin bari 11 aylık büyük arkadaşa..
Yahu onu demiş bunu demiş.. Ne yapacaksınız ki? Onun ağzından duydunuz mu? Madem asiksiniz alın size bahane .Muhabbet başlar.. Gidip ona sorun.

UOTE="bourgeon, post: 43432862, member: 598440"]Siz de moruk diyin bari 11 aylık büyük arkadaşa..
Yahu onu demiş bunu demiş.. Ne yapacaksınız ki? Onun ağzından duydunuz mu? Madem asiksiniz alın size bahane .Muhabbet başlar.. Gidip ona sorun.[/QUOTE]
Onun ağzından duymadım arkadaşı söyledi yanına gidip konuşsam dalga geçer diye korkuyorum

Onun ağzından duymadım arkadaşı söyledi yanına gidip konuşsam dalga geçer diye korkuyorum[/QUOTE]
Hayir niye dalga geçsin ki.. Bence gidin sorun. Hatta öyle dalga geçmesine de izin vermeyin. . Yapistirin cevabı gitsin. Çok buyutmeyin şunları gözünüzde. Totolari kalkıyor. Ama kesinlikle gidin sorun. Bence arkadaşı yalan söylüyor.
Bakin bahane ışte. Konuşursunuz. Size karşı birşeyi de varsa belli eder bundan sonra.

Tahmin ediyorum yaş en fazla 17.
Bir kadına velet diyen adam koca olsa boşanır. Ne aşkından bahsediyorsunuz allah aşkına. Biraz gururlu olun.
Ben olsam ben veletsem sen de zinai veletsin derim. Köpeoğlusu çıldırtıyorlar beni.

Benim anlamadığım sizin ondan hoşlandığını öğrenip de mi velet demiş
Yoksa bilmiyor mu
Her iki turlu de bunu diyen insandan hemen soğurum ben

21 yasinda olduğuna emin misiniz bana lise 1,2ye giden ergenler gibi geldi. Olgun olmayan birine aşık olmak zor is bnce birakin gitsin daha fazla tutulmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…