hoşlandığım erkek çok yaşlı gösteriyor

utanıyorum demedim ben, allah da öyle yaratmış onu kendisinin bi suçu yok. kimliğini kendi göstermişti daha önceden hatta, inanmazsın şimdi sen benim yaşıma demişti.

Ben de 36 olup 50-60 arası gösteren birini tanımış ve şoke olmuştum. Açıkçası çok korkmuştum nasıl bu kadar feci olabiliyor diye. Bazen yüz yapısı erken sarkmaya ya da sarkık görünmeye müsait olabiliyor. Tabii çok küçük bir ihtimal ama ehlers danlos sendromu gibi bir durum sözkonusu olabilir. Cildin esnek ve sarkık olmasını da içeren bir sendrom bu.

33 yaşında ama 70 yaşında gibi gösteriyor.

Eğer bu aklınıza şu an takılıyorsa hep takılır hatta belki ilerde daha fazla. Ama sadece insanlar ne der diye düşünüyosanız bu sizin insanları ne kadar taktığınıza bağlı. İnsanların söylediklerinden etkilenmeyeceğiniz konusunda kendinize güveniyosanız bence sorun olacak bişey değil önemli olan sizin kendinizi onun yanında nasıl hissettiğiniz ki gayet mutlu ediyor gibi :))

ha bi de yazmayı unutmuşum saçları tamamen beyaz. şimdiye kadar hiç boyatmadım sevmiyorum çünkü boyatmayı, ama sen istersen eğer boyatırım sorun değil dedi.

utanıyorum demedim ben, allah da öyle yaratmış onu kendisinin bi suçu yok. kimliğini kendi göstermişti daha önceden hatta, inanmazsın şimdi sen benim yaşıma demişti.
İnsanların tepkilerinden çekiniyorum demişsin? Adam katil değil tecavüzcü değil neden çekinesin ki insan kel olur kısa olur şişman olur dişleri çarpık olur yaşlı gösterir bunlarda çekinecek ne var hepsi insanlık hali, çekiniyorsanız utandığınızı düşünürüm..

33yasında adam 45 gıbı gosterebılır maksımum bence emınmısınız 33 yası olduguna

evet eminim kimliğini gördüm. yani nasıl desem beyaz atlı prens gibi bişey kendisi, ben hayatımda bu kadar beni etkileyen başka birisini görmedim. kalbimin prensesi olursan çok mutlu edersin beni dedi bana
Duyguların ne diyorsa onu yap.elalem ne der diye düşünme.aklima geldi de acaba albino mu erkek arkadaşız böyle bir rahatsızlığimi var

Ondan yasli gosteriyor diyorsun ozaman?Oyle mi?

saçlarından dolayı da daha yaşlı gösteriyor olabilir ama sadece saçın öyle olması neden olmaz sanırım öyle görünmesine.
Eh yani neden oldugunu anlamadin mi?Saci beyaz diye yapistirmissin 70 yasi.
Tamamen mi beyaz.Yoksa bol kırlı mi?Tamamen beyazsa hastalik mi varmis?
.

Eh yani neden oldugunu anlamadin mi?Saci beyaz diye yapistirmissin 70 yasi.
Tamamen mi beyaz.Yoksa bol kırlı mi?Tamamen beyazsa hastalik mi varmis?
.
bi hastalığı yok ve evet tamamen beyaz. yani saçları beyaz olmasa belki 60 gösteriyordur, saçların beyaz olması da etkiler çünkü. ben genel olarak dedim 70 diye.

Ya siz abartiyorsunuz ya da adam yasini yalan soyluyor insan en fazla 10 yas yasli gosterebilir 40 yas degil

Ya siz abartiyorsunuz ya da adam yasini yalan soyluyor insan en fazla 10 yas yasli gosterebilir 40 yas degil
kimliğini gördüm. sadece benim görüşüm değil bikaç arkadaşıma sordum onlar da aynı fikirde. yani insan böyle bişeyle karşılaşmayınca inanması zor geliyor anlıyorum inanmakta zorlananları ama yani durum bu.

Peki sen birşeyler hissediyormusun hani bir heves değil ama ciddi anlamda hayatı,aynı yatağı,aynı evi paylasacagina inaniyormusun..Önemli olan bu.Yoksa başkalarınin düşüncesi sevgisizlige neden olurmu..Sağlam adım atmani tavsiye ederim

evet hissediyorum. ben de onu seviyorum sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…