- 19 Şubat 2014
- 2.493
- 2.843
- 333
- Konu Sahibi _butterfly35_
-
33 yaşında ama 70 yaşında gibi gösteriyor.
İnsanların tepkilerinden çekiniyorum demişsin? Adam katil değil tecavüzcü değil neden çekinesin ki insan kel olur kısa olur şişman olur dişleri çarpık olur yaşlı gösterir bunlarda çekinecek ne var hepsi insanlık hali, çekiniyorsanız utandığınızı düşünürüm..utanıyorum demedim ben, allah da öyle yaratmış onu kendisinin bi suçu yok. kimliğini kendi göstermişti daha önceden hatta, inanmazsın şimdi sen benim yaşıma demişti.
33yasında adam 45 gıbı gosterebılır maksımum bence emınmısınız 33 yası oldugunamerhaba herkese. başlıktan da anlaşılacağı üzere hoşlandığım biri var. kendisi gerçekten çok iyi kalpli, romantik, düşünceli, bana karşı ilgili, sadakata önem veren biri. ama yaşına göre çok yaşlı gösteriyor, 33 yaşında ama 70 yaşında gibi gösteriyor. ben ise 31 yaşındayım. aslında ben de onu istiyorum ama insanların tepkilerinden çekiniyorum biraz. siz olsanız napardınız? yardımlarınız için teşekkür ederim.
evet eminim kimliğini gördüm. yani nasıl desem beyaz atlı prens gibi bişey kendisi, ben hayatımda bu kadar beni etkileyen başka birisini görmedim. kalbimin prensesi olursan çok mutlu edersin beni dedi bana33 yaşında olduğuna eminmisin?
Duyguların ne diyorsa onu yap.elalem ne der diye düşünme.aklima geldi de acaba albino mu erkek arkadaşız böyle bir rahatsızlığimi varevet eminim kimliğini gördüm. yani nasıl desem beyaz atlı prens gibi bişey kendisi, ben hayatımda bu kadar beni etkileyen başka birisini görmedim. kalbimin prensesi olursan çok mutlu edersin beni dedi bana
hayır değil. saçları beyaz ama kaşları, kirpikleri normal.Duyguların ne diyorsa onu yap.elalem ne der diye düşünme.aklima geldi de acaba albino mu erkek arkadaşız böyle bir rahatsızlığimi var
saçlarından dolayı da daha yaşlı gösteriyor olabilir ama sadece saçın öyle olması neden olmaz sanırım öyle görünmesine.Ondan yasli gosteriyor diyorsun ozaman?Oyle mi?
Eh yani neden oldugunu anlamadin mi?Saci beyaz diye yapistirmissin 70 yasi.saçlarından dolayı da daha yaşlı gösteriyor olabilir ama sadece saçın öyle olması neden olmaz sanırım öyle görünmesine.
bi hastalığı yok ve evet tamamen beyaz. yani saçları beyaz olmasa belki 60 gösteriyordur, saçların beyaz olması da etkiler çünkü. ben genel olarak dedim 70 diye.Eh yani neden oldugunu anlamadin mi?Saci beyaz diye yapistirmissin 70 yasi.
Tamamen mi beyaz.Yoksa bol kırlı mi?Tamamen beyazsa hastalik mi varmis?
.
kimliğini gördüm. sadece benim görüşüm değil bikaç arkadaşıma sordum onlar da aynı fikirde. yani insan böyle bişeyle karşılaşmayınca inanması zor geliyor anlıyorum inanmakta zorlananları ama yani durum bu.Ya siz abartiyorsunuz ya da adam yasini yalan soyluyor insan en fazla 10 yas yasli gosterebilir 40 yas degil
evet hissediyorum. ben de onu seviyorum sanırım.Peki sen birşeyler hissediyormusun hani bir heves değil ama ciddi anlamda hayatı,aynı yatağı,aynı evi paylasacagina inaniyormusun..Önemli olan bu.Yoksa başkalarınin düşüncesi sevgisizlige neden olurmu..Sağlam adım atmani tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?