hoşlandığım erkek çok yaşlı gösteriyor

Valla görmek isterdim 33 olup 70 görüneni.

Bana da cok uc geldi fark. Hic 70 yasinda birini gördünüzmü? Yan yana dursalar ayirt edilmicek gibi duramazlar, her ne kadar yasli duruyor deseniz de.

bi insanın kendi yaşından o kadar fazla yaş göstermesi için erken yaşlanma hastalığı falan olması lazım yani bi insanı istemiyosunuz diye bu kadar gömülmez ayıp yani

Eger gercekten dediginiz gibi gozukuyorsa olmaz o is. Dunyanin en iyi insani da olsa ferketmez. O kisinin de.mutlu olmaya hakki var tabiki ama o da kendisinden yasca biraz buyuk biriyle evlenirse cok problem olmaz.

enteresan. kel mi peki, gobeklimi, dislerinde bir sorunmu var, kirisikliklari yoksa tam olarak nasil 70 yasinda gorunebiliyor?

peki siz onun goruntusunu seviyomusunuz? goruntusuyle ve davranislariyla (yani nebilim fiziksel ozellikleri, yuruyusu) bu 70 yasindaki gorunum destekleniyorsa bu itici gelebilir. etrafinizdakilerin soyledikleri cokta onemli degil, siz asik olduktan sonra viz gelmesi lazim.

özelden fotoğraf at madem. imkansız yahu. hadi diyelim öyle sen 70 yaşında görünen adamdan nasıl hoşlandın o zaman?

70 yaşında gösteriyorsa hastalık durumu olabilirmi ? hastamı yani ? sağlık sorunları varmı

kel, göbekli değil, dişlerinde, yürüyüşünde sorun yok, enteresandır kırışıklık da yok yüzünde. sadece saçları tamamen beyaz ve yüzüyle beraber genel olarak o yaştaymış gibi görünüyor. ben onun bu kusurunu takmıyorum pek, daha önce de dediğim gibi ben böyle bi adamla daha önce hiç karşılaşmadım. kişisel özellikler olarak aşka gerçekten inanan her kadının isteyeceği türden biri. sanki bi yönden eksik iken diğer yönden mükemmele ulaşmış sanırım yani öyle bişey.

yuzu/yanaklari cokmus durumda ozaman? inanin goruntusunu gozumun onune getirmeye calisiyorum, olmadigi icin biturlu anlayamiyorum.

benim erkek arkadasim 37 yasinda, goz cevrelerinde gulerken kirisikliklari var, saclarinin kenarlarida bayagi beyazlasmis durumda. fit bir vucud yapisi var, omuzlar genis, sportif yani. kiyafetleriyle ve tarziyla kombinlenince tum bunlar, 37 yasinda gostermiyor bence. demek istedigim sey bir insanin goruntusunden yasini tahmin etmek sadece beyaz saclariyla degil, tum tarziyla tahmin edilebilir. yani 70 yasinda gosteriyor olmasina yine inanasim gelmiyor.

Biraz tasvir etseniz? Kırışıklığı bile yoksa onu 70 gibi gösteren ne? Saçlarımı çok beyaz, aşırı mı zayıf...anlaması, inanması çok zor siz hiç detay vermeyince. Bir de çözümü olan bişey olabilir mi?

70 yaşında gösteriyorsa hastalık durumu olabilirmi ? hastamı yani ? sağlık sorunları varmı
hayır herhangi bi sağlık sorunu yok. ben sadece gördüğümü söylüyorum. belki bu durumun tıp dilinde bi adı vardır. ben onun bu sorununu problem etmiyorum pek, sadece burada görüş almak istedim.

Elalem ne der lafından ve düşüncesinden nefret ederim. Bir arkadaşımda öyle sürekli insanların ne düşüneceğini takar kafasına onunla bu yüzden sürekli tartışıyoruz. Alem önce kendine baksın yahu ne takıyorsunuz elalemi. Siz anlaşoyorsanız kimin ne düşündüğünü dert etmeyin bence, yaş konusuna gelince taş çatlasa 20 yaş fazla gösteriyor olabilir. Biraz abartıyorsunuz bence

Gozumde canlandiramiyorum ve cok merak ettim gercekten.Belki bir hastaligi vardir size soylemedigi?Benim icin de yakisiklilik guzellik ikinci plandadir ama yanima yakistirdigim surece benim icin sorun olmaz.Sizin icin de oyle olmali.Sizi gercekten sevdigine inaniyorsaniz..
Simdiki adamlar saclarina sari rofleler attiriyor.Boyle biri degil, kendisiyle barisik demek ki..Saclarin beyaz olmasi bence bazi erkeklere cekicilik katiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…