- 6 Mayıs 2015
- 2.192
- 2.984
- 133
- Konu Sahibi _butterfly35_
-
kendisi bu konuda çok dobra, açık açık konuşuyor. başından geçenleri filan anlatıyor. mesela seçimlerde annesiyle birlikte oy vermeye gitmişler, annesi 68 yaşında. sandık görevlisi bunları karı-koca zannetmiş.bi insan 30 yaşında iken 70 gösteremez. imkansız.
enteresan. kel mi peki, gobeklimi, dislerinde bir sorunmu var, kirisikliklari yoksa tam olarak nasil 70 yasinda gorunebiliyor?kendisi bu konuda çok dobra, açık açık konuşuyor. başından geçenleri filan anlatıyor. mesela seçimlerde annesiyle birlikte oy vermeye gitmişler, annesi 68 yaşında. sandık görevlisi bunları karı-koca zannetmiş.
kendisi bu konuda çok dobra, açık açık konuşuyor. başından geçenleri filan anlatıyor. mesela seçimlerde annesiyle birlikte oy vermeye gitmişler, annesi 68 yaşında. sandık görevlisi bunları karı-koca zannetmiş.
Yok artık!kendisi bu konuda çok dobra, açık açık konuşuyor. başından geçenleri filan anlatıyor. mesela seçimlerde annesiyle birlikte oy vermeye gitmişler, annesi 68 yaşında. sandık görevlisi bunları karı-koca zannetmiş.
Sizinle aynı düşüncedeyim yuhh artık bukadar fark imkansız ya hasta yada arkadaşın dediği gibiO Sana yaşını yanlış söylemiş olmasın. İmkan yok 37 yaş fazla göstermek .
kel, göbekli değil, dişlerinde, yürüyüşünde sorun yok, enteresandır kırışıklık da yok yüzünde. sadece saçları tamamen beyaz ve yüzüyle beraber genel olarak o yaştaymış gibi görünüyor. ben onun bu kusurunu takmıyorum pek, daha önce de dediğim gibi ben böyle bi adamla daha önce hiç karşılaşmadım. kişisel özellikler olarak aşka gerçekten inanan her kadının isteyeceği türden biri. sanki bi yönden eksik iken diğer yönden mükemmele ulaşmış sanırım yani öyle bişey.enteresan. kel mi peki, gobeklimi, dislerinde bir sorunmu var, kirisikliklari yoksa tam olarak nasil 70 yasinda gorunebiliyor?
peki siz onun goruntusunu seviyomusunuz? goruntusuyle ve davranislariyla (yani nebilim fiziksel ozellikleri, yuruyusu) bu 70 yasindaki gorunum destekleniyorsa bu itici gelebilir. etrafinizdakilerin soyledikleri cokta onemli degil, siz asik olduktan sonra viz gelmesi lazim.
O ne öyle ya Benjamin Button mı bu 30 yaşında 70 görünsün?
yuzu/yanaklari cokmus durumda ozaman? inanin goruntusunu gozumun onune getirmeye calisiyorum, olmadigi icin biturlu anlayamiyorum.kel, göbekli değil, dişlerinde, yürüyüşünde sorun yok, enteresandır kırışıklık da yok yüzünde. sadece saçları tamamen beyaz ve yüzüyle beraber genel olarak o yaştaymış gibi görünüyor. ben onun bu kusurunu takmıyorum pek, daha önce de dediğim gibi ben böyle bi adamla daha önce hiç karşılaşmadım. kişisel özellikler olarak aşka gerçekten inanan her kadının isteyeceği türden biri. sanki bi yönden eksik iken diğer yönden mükemmele ulaşmış sanırım yani öyle bişey.
Biraz tasvir etseniz? Kırışıklığı bile yoksa onu 70 gibi gösteren ne? Saçlarımı çok beyaz, aşırı mı zayıf...anlaması, inanması çok zor siz hiç detay vermeyince. Bir de çözümü olan bişey olabilir mi?abartıyorsun diyen arkadaşlar olmuş. yok gerçekten öyle. hatta bikaç arkadaşa sordum, onlar da öyle dedi. yüzünde kırışıklık filan yok ama genel olarak yüzü o yaştaymış gibi görünüyor. belki size denk gelmemiştir, ama bana denk geldi ve kendi gözlerimle gördüm.
kendisiyle arkadaşız biz. bana doğumgünümde açıldı. böyle özel bi günde açılmak istemiş, çok hoşuma gitti. kendisiyle bi gün dolaşırken bi bilezik görmüştüm, pahalı bişey değildi ama alamamıştım. onu almış hediye olarak bana. sonra bi gün bana "hayat sana çok güzel şeyler getirecek" demişti. söylediğine göre gözlerim ışıldamış o sözleri duyunca. evet haklıydı, çok mutlu olmuştum o sözü duyunca. işte onu da gitmiş, bileziğin iç tarafına yazdırmış. her zaman beni hatırlatacak bişey olsun istedim dedi verirken.
kendisi de farkında kendisinde olan sorunun. büyük ihtimalle bana hayır diyeceksin belki ama içimde kalmasını istemedim dedi. kendisiyle 1 yıldır tanışıyoruz, çok sohbetimiz oldu aşka, ilişkilere dair. kendisi gerçekten aşka değer veren biri. ilk görüşte aşık olmuş bana. bana dedi ki eğer sevgilim olursan dünya bi yana, sen bi yana olursun benim için dedi. çok uzun zaman sonra ilk kez dizlerim titredi tekrar biliyor musunuz?
hayır herhangi bi sağlık sorunu yok. ben sadece gördüğümü söylüyorum. belki bu durumun tıp dilinde bi adı vardır. ben onun bu sorununu problem etmiyorum pek, sadece burada görüş almak istedim.70 yaşında gösteriyorsa hastalık durumu olabilirmi ? hastamı yani ? sağlık sorunları varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?