- Konu Sahibi _butterfly35_
-
Ozamn şöyle düşün hani yüz nakli olan Recep diye bir gencvardi ne aşamalarla operasyon geçirdi ve sağlık durumu çok sıkıntılı hala.ve bir kız onu çok sevdi hatta bebekleri bile oldu hala eşine sevgiyle bakıyor.Kimsenin ne dedigi onu etkilemedi.sizin sevdiğinizin böyle sıkıntilarida yok ve yaşida öyle gostersede öyle değil sonuçta.sevginizi kalıplara göre sekillendirmeyin.cok genç gösteren ve yakışıklı olup vicdani sakat bir kisidense..Fiziksel kusurlarida olsa ahlaki güzel olan kişi evlenilmeye layıktır.evet hissediyorum. ben de onu seviyorum sanırım.
aldatmak konusunu konuşmuştuk bi kere. ben öyle bişey yapsam utancımdan sevdiğim kadının gözlerine bakamam demişti. belki onun böyle bi kusuru var ama sahip olduğu güzel şeylerden dolayı hiç de önemli değil bence.Ozamn şöyle düşün hani yüz nakli olan Recep diye bir gencvardi ne aşamalarla operasyon geçirdi ve sağlık durumu çok sıkıntılı hala.ve bir kız onu çok sevdi hatta bebekleri bile oldu hala eşine sevgiyle bakıyor.Kimsenin ne dedigi onu etkilemedi.sizin sevdiğinizin böyle sıkıntilarida yok ve yaşida öyle gostersede öyle değil sonuçta.sevginizi kalıplara göre sekillendirmeyin.cok genç gösteren ve yakışıklı olup vicdani sakat bir kisidense..Fiziksel kusurlarida olsa ahlaki güzel olan kişi evlenilmeye layıktır.
Yahu 70 yaşında görünse dede olurdu dedee( çok bakımlı yaşını göstermeyen İnsanları tenzih ederek söylüyorum tabi). Sen De dede görünümündeki adamdan hoşlanamazsın. İmkanlar dahilinde değil yani. Hoşlanmışsan olur bu işevet eminim kimliğini gördüm. yani nasıl desem beyaz atlı prens gibi bişey kendisi, ben hayatımda bu kadar beni etkileyen başka birisini görmedim. kalbimin prensesi olursan çok mutlu edersin beni dedi bana
ikimiz de balayı için san franciscoya gitmek istiyoruz. belki de ruh eşi bile olabiliriz bilemiyorumTam da dediğiniz özellik de birini biliyorum yaşı dediğiniz kadar ama gösterdiği yaş bir hayli büyük görünüyor , yanlız o kişi de ırsi saç beyazlığı vs. , Size yüreğiyle dokunabiliyorsa asıl önemli olan budur bence , güzelliğe bir sivilce yeter ...
Bunlar sadece sizi etkilemek için değil de içinden gelerek yapılan şeylerse yaşa başa takılma derim. Genç gösterenlerin hangisinde bu incelik var? Çok çok nadir de olsa böyle adamlar var, tam evlenilecek türden, ama ya dış görünüşü ya maddi durumu hatunları başkalarına yönlendiriyor. Sonra bir ömür mutsuzluk ve pişmanlık.. milleti boşverin, siz ne istiyorsanız onu yapın. Siz mutsuzken kimse bu duyguyu azaltamıyor. Mutluluğunuz zaten aile hariç kimsenin umrunda değil. O yüzden boşverin milleti siz...abartıyorsun diyen arkadaşlar olmuş. yok gerçekten öyle. hatta bikaç arkadaşa sordum, onlar da öyle dedi. yüzünde kırışıklık filan yok ama genel olarak yüzü o yaştaymış gibi görünüyor. belki size denk gelmemiştir, ama bana denk geldi ve kendi gözlerimle gördüm.
kendisiyle arkadaşız biz. bana doğumgünümde açıldı. böyle özel bi günde açılmak istemiş, çok hoşuma gitti. kendisiyle bi gün dolaşırken bi bilezik görmüştüm, pahalı bişey değildi ama alamamıştım. onu almış hediye olarak bana. sonra bi gün bana "hayat sana çok güzel şeyler getirecek" demişti. söylediğine göre gözlerim ışıldamış o sözleri duyunca. evet haklıydı, çok mutlu olmuştum o sözü duyunca. işte onu da gitmiş, bileziğin iç tarafına yazdırmış. her zaman beni hatırlatacak bişey olsun istedim dedi verirken.
kendisi de farkında kendisinde olan sorunun. büyük ihtimalle bana hayır diyeceksin belki ama içimde kalmasını istemedim dedi. kendisiyle 1 yıldır tanışıyoruz, çok sohbetimiz oldu aşka, ilişkilere dair. kendisi gerçekten aşka değer veren biri. ilk görüşte aşık olmuş bana. bana dedi ki eğer sevgilim olursan dünya bi yana, sen bi yana olursun benim için dedi. çok uzun zaman sonra ilk kez dizlerim titredi tekrar biliyor musunuz?
merhaba herkese. başlıktan da anlaşılacağı üzere hoşlandığım biri var. kendisi gerçekten çok iyi kalpli, romantik, düşünceli, bana karşı ilgili, sadakata önem veren biri. ama yaşına göre çok yaşlı gösteriyor, 33 yaşında ama 70 yaşında gibi gösteriyor. ben ise 31 yaşındayım. aslında ben de onu istiyorum ama insanların tepkilerinden çekiniyorum biraz. siz olsanız napardınız? yardımlarınız için teşekkür ederim.
merhaba herkese. başlıktan da anlaşılacağı üzere hoşlandığım biri var. kendisi gerçekten çok iyi kalpli, romantik, düşünceli, bana karşı ilgili, sadakata önem veren biri. ama yaşına göre çok yaşlı gösteriyor, 33 yaşında ama 70 yaşında gibi gösteriyor. ben ise 31 yaşındayım. aslında ben de onu istiyorum ama insanların tepkilerinden çekiniyorum biraz. siz olsanız napardınız? yardımlarınız için teşekkür ederim.
Ee sorun mu ariyorsun o zaman hala? Kalbin heyecanla atmasi, dizlerin titremesi en buyuk guzelliklerden bence bi iliskideki..abartıyorsun diyen arkadaşlar olmuş. yok gerçekten öyle. hatta bikaç arkadaşa sordum, onlar da öyle dedi. yüzünde kırışıklık filan yok ama genel olarak yüzü o yaştaymış gibi görünüyor. belki size denk gelmemiştir, ama bana denk geldi ve kendi gözlerimle gördüm.
kendisiyle arkadaşız biz. bana doğumgünümde açıldı. böyle özel bi günde açılmak istemiş, çok hoşuma gitti. kendisiyle bi gün dolaşırken bi bilezik görmüştüm, pahalı bişey değildi ama alamamıştım. onu almış hediye olarak bana. sonra bi gün bana "hayat sana çok güzel şeyler getirecek" demişti. söylediğine göre gözlerim ışıldamış o sözleri duyunca. evet haklıydı, çok mutlu olmuştum o sözü duyunca. işte onu da gitmiş, bileziğin iç tarafına yazdırmış. her zaman beni hatırlatacak bişey olsun istedim dedi verirken.
kendisi de farkında kendisinde olan sorunun. büyük ihtimalle bana hayır diyeceksin belki ama içimde kalmasını istemedim dedi. kendisiyle 1 yıldır tanışıyoruz, çok sohbetimiz oldu aşka, ilişkilere dair. kendisi gerçekten aşka değer veren biri. ilk görüşte aşık olmuş bana. bana dedi ki eğer sevgilim olursan dünya bi yana, sen bi yana olursun benim için dedi. çok uzun zaman sonra ilk kez dizlerim titredi tekrar biliyor musunuz?
Giyim tarzını falan değiştir bencemerhaba herkese. başlıktan da anlaşılacağı üzere hoşlandığım biri var. kendisi gerçekten çok iyi kalpli, romantik, düşünceli, bana karşı ilgili, sadakata önem veren biri. ama yaşına göre çok yaşlı gösteriyor, 33 yaşında ama 70 yaşında gibi gösteriyor. ben ise 31 yaşındayım. aslında ben de onu istiyorum ama insanların tepkilerinden çekiniyorum biraz. siz olsanız napardınız? yardımlarınız için teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?