hoşlandığım erkek çok yaşlı gösteriyor

evet hissediyorum. ben de onu seviyorum sanırım.
Ozamn şöyle düşün hani yüz nakli olan Recep diye bir gencvardi ne aşamalarla operasyon geçirdi ve sağlık durumu çok sıkıntılı hala.ve bir kız onu çok sevdi hatta bebekleri bile oldu hala eşine sevgiyle bakıyor.Kimsenin ne dedigi onu etkilemedi.sizin sevdiğinizin böyle sıkıntilarida yok ve yaşida öyle gostersede öyle değil sonuçta.sevginizi kalıplara göre sekillendirmeyin.cok genç gösteren ve yakışıklı olup vicdani sakat bir kisidense..Fiziksel kusurlarida olsa ahlaki güzel olan kişi evlenilmeye layıktır.

aldatmak konusunu konuşmuştuk bi kere. ben öyle bişey yapsam utancımdan sevdiğim kadının gözlerine bakamam demişti. belki onun böyle bi kusuru var ama sahip olduğu güzel şeylerden dolayı hiç de önemli değil bence.

evet eminim kimliğini gördüm. yani nasıl desem beyaz atlı prens gibi bişey kendisi, ben hayatımda bu kadar beni etkileyen başka birisini görmedim. kalbimin prensesi olursan çok mutlu edersin beni dedi bana
Yahu 70 yaşında görünse dede olurdu dedee( çok bakımlı yaşını göstermeyen İnsanları tenzih ederek söylüyorum tabi). Sen De dede görünümündeki adamdan hoşlanamazsın. İmkanlar dahilinde değil yani. Hoşlanmışsan olur bu iş

Sende onu istediğine göre 70 yaşında göstermiyordur eminim. Fazla abartmışsın. Ayrıca başkalarının düşüncesi neden bu kadar önemli?

ikimiz de balayı için san franciscoya gitmek istiyoruz. belki de ruh eşi bile olabiliriz bilemiyorum

Bunlar sadece sizi etkilemek için değil de içinden gelerek yapılan şeylerse yaşa başa takılma derim. Genç gösterenlerin hangisinde bu incelik var? Çok çok nadir de olsa böyle adamlar var, tam evlenilecek türden, ama ya dış görünüşü ya maddi durumu hatunları başkalarına yönlendiriyor. Sonra bir ömür mutsuzluk ve pişmanlık.. milleti boşverin, siz ne istiyorsanız onu yapın. Siz mutsuzken kimse bu duyguyu azaltamıyor. Mutluluğunuz zaten aile hariç kimsenin umrunda değil. O yüzden boşverin milleti siz...

Boşverin insanları kendi rahatınıza bakın onlar hep konuşacak nasılsa, ha bu konu ha başka konu.

Hoşlandığın erkek sana nasıl yaşlı gözüküyor. Yaşlı insandan hoşlanıyorsan neden şikayet ediyorsun. ?

sen onu isteseydin gerçekten insanların tepkisini önemsemezdin. Ayrıca 33 yaşında biri 70 yaşında nasıl göstersin ağzında diş olmaması elinde baston olması fln gerekiyor :)

Ee sorun mu ariyorsun o zaman hala? Kalbin heyecanla atmasi, dizlerin titremesi en buyuk guzelliklerden bence bi iliskideki..

Giyim tarzını falan değiştir bence

Bence beyefendiden hoşlanmamışsınız. Beyefendinin size gösterdiği ilgiden hoşlanmışsınız. Çünkü sevince cidden dış görünüşün önemi olmuyor. Zaten sizin gözünüzde dünyanın en yakışılı kişisi oluveriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…