- Konu Sahibi _butterfly35_
-
fake filan değil sadece görüşler nelerdir, onları merak ettim.Lütfen konu fake mi? Ya da 70 değil de 50 mi gosteriyor? Ya da konu sahibi hoşlanmıyor da öyle mi diyor? Bir hata var sanki...üstelik annesinin kocası sanmışlar. ..tamam gönül olabilir o zaman hoşlanıyorsa neden buraya konu açacak kadar takiyor?biri cevaplasinnnnn
bence katil uşakBence adam 70 yaşında
O zaman sen abarttin 50 gösterir tas catlasin.saclari boyasin bi 10 yaş daha geriler olur sana 40bence katil uşakdaha önce de birkaç kere yazdığım gibi kimliğini gördüm, yaşı 33
Şimdi bunu neden söylediniz ? Kimse kimseyi yemez merak etmeyin siz...valla kızlar eğer böyle bi sorunu olmasaydı ve eğer yakışıklılık-zenginlik sizin için önemli değilse hepiniz bu adamı elde edebilmek için birbirinizi yerdiniz, o kadar yani kesin bilgi
şaka yaptım yaw darılmaca olmasınŞimdi bunu neden söylediniz ? Kimse kimseyi yemez merak etmeyin siz...
Yoo neden darılma olsun sadece merak ettim.. tamam iyi hoş bir adamdır, kadın ruhundan anlıyordur da sırf adamı göklere çıkarmak için kadınları birbirine yedirmeyin derim :) ayrıca sizin ne hissetiginiz önemli çevredeki tepkiler önemli olmamalı ...şaka yaptım yaw darılmaca olmasın
valla kızlar eğer böyle bi sorunu olmasaydı ve eğer yakışıklılık-zenginlik sizin için önemli değilse hepiniz bu adamı elde edebilmek için birbirinizi yerdiniz, o kadar yani kesin bilgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?