hoşlandığım erkek çok yaşlı gösteriyor

Lütfen konu fake mi? Ya da 70 değil de 50 mi gosteriyor? Ya da konu sahibi hoşlanmıyor da öyle mi diyor? Bir hata var sanki...üstelik annesinin kocası sanmışlar. ..tamam gönül olabilir o zaman hoşlanıyorsa neden buraya konu açacak kadar takiyor?biri cevaplasinnnnn

fake filan değil sadece görüşler nelerdir, onları merak ettim.

İnsanların sözlerinden etkilenmeyeceksen yani onların aaaa yaşlı duruyo yanına yakışmıyo gibi sözleri senin duygularını değiştirmeyecekse kimin ne dediği çok önemli olmamalı senin için.

İleride sen kendine ve o yaşlı adam görünümlü olan adama dünyayı zindan etmeyeceksen buyur evlenin kimseye dinlemeyin bana göre hoş isterseniz 100 yaşında olsun sonuçta o seninle özel anlarını paylaşacaksiniz keyif sizin zevki sizin kime ne ...

kimse şundan bahsetmemiş enteresan. ailen ne der bu duruma dememişsiniz. ailen kesin karşı çıkarsa eğer onları karşına alır mısın, onlarla kötü olmak pahasına o kişiyle evlenir misin denmemiş. evet ailem biraz sorun çıkarabilir ama ben kesin tavrımı ortaya koyunca kabul edeceklerdir, etmezlerse de kendileri bilirler.

bu işte bi iş olmasın.kimlik doğrumuymuş sahte filan olabilirmi.yani bir hastalık yoksa o kadar yaşlı nasıl gösterebilir. genetikmiymiş babası da öylemi mesela.yok ya kimlik sahte diyorum ben :)

valla kızlar eğer böyle bi sorunu olmasaydı ve eğer yakışıklılık-zenginlik sizin için önemli değilse hepiniz bu adamı elde edebilmek için birbirinizi yerdiniz, o kadar yani kesin bilgi

valla kızlar eğer böyle bi sorunu olmasaydı ve eğer yakışıklılık-zenginlik sizin için önemli değilse hepiniz bu adamı elde edebilmek için birbirinizi yerdiniz, o kadar yani kesin bilgi
Şimdi bunu neden söylediniz ? Kimse kimseyi yemez merak etmeyin siz...

şaka yaptım yaw darılmaca olmasın
Yoo neden darılma olsun sadece merak ettim.. tamam iyi hoş bir adamdır, kadın ruhundan anlıyordur da sırf adamı göklere çıkarmak için kadınları birbirine yedirmeyin derim :) ayrıca sizin ne hissetiginiz önemli çevredeki tepkiler önemli olmamalı ...

Fotosunu atar mısın özelden? Çok merak ettim. Babam da öyleydi. Saçları tamamen beyaz olduğu için dedem sanırlardi. Yine de en fazla 20 yaş falan atar.

beyefendi siz misiniz bu kişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…