hoşlandığım erkek çok yaşlı gösteriyor

Arkadaşlar konu sabi demişki annesi 68 yaşında ozaman oğlu 40 taşçatlasa 50 olur 65 olması 70 olması imkansız konu sabi azıcık abartmış bence enfazla 45 gösterirbe 70 ne ya

evet biraz göz çevrelerinde kırışıklık var gülerken, göz altı torbası var biraz, bi de saçları tamamen beyaz o kadar, bi de sakalları da büyük ölçüde beyaz ama sakal bırakan biri değil. yani benim görebildiklerim bunlar.

Bi insan en fazla 10 yaş büyük gösterir. Abartıyorsunuz.

Bu kadar takiyorsaniz orumcek agi diyorlar cilt sarkmasini topluyor , kendisi de rahatsiz oluyorsa ondan yaptirsin. Tabii bunu ona kirmadan soylemenin yolunu bulmaniz lazim. O yol da yok gibi.

Bu kadar takiyorsaniz orumcek agi diyorlar cilt sarkmasini topluyor , kendisi de rahatsiz oluyorsa ondan yaptirsin. Tabii bunu ona kirmadan soylemenin yolunu bulmaniz lazim. O yol da yok gibi.
ben takmıyorum. belki burda yanlış ifade etmiş olabilirim, yanlış anlaşılmış olabilir, bence bi sorun yok. ben sadece burada görüş almak istedim. sahip olduğu kişisel özellikler bu sorununun üstesinden fazlasıyla geliyor. saçlarımı boyatırım eğer istersen dedi, ne kadar fark eder boyatınca acaba. onu da sormak isterim, 60 a kesin iner sanırım. 50 olur mu bilemem. 20 yaş fark eder mi ki.

Fark eder tabii. Iyi bir erkek kuaforu super bir imaj yapabilir bence

Bana pek takmıyormuşsunuz gibi gelmedi. Ayrıca dediğiniz kadarsa herkes bu duruma takar normal yani.İstediğiniz gibi birini bulmuşsunuz ama dış görüntüsü ve çevredekilerin söyledikleri kafanıza takılmış gibi. Eğer gerçekten kişiliği güzel bir insansa gerisi boş.

hiç sevgilisi olmamış, kimse daha önce istememiş onu. şöyle demişti kendisi. böyle olmam üzerimde bi zırh gibi oldu. kimse onu geçip de kalbimi görmek istemedi şimdiye kadar.

sevseydin gözün görmezdi, kimseyi de düşünmezdin.sen kendi duygularını sorgula acaba gerçekten sevebiliyorum hayatımın sonuna kadar sevebilir miyim güvenebilir miyim diye

çok içten, çok samimi birisi. ayrıca dediğiniz gibi çok da ince. çok da güzel buluyormuş beni ayrıca öyle dedi büyüleyici bi güzelliğin var, prenses gibisin dedi. güzel görünmek için makyaja hiç ihtiyacın yok, çok saf, çok doğal bi güzelliğin var demişti.

hiç sevgilisi olmamış, kimse daha önce istememiş onu. şöyle demişti kendisi. böyle olmam üzerimde bi zırh gibi oldu. kimse onu geçip de kalbimi görmek istemedi şimdiye kadar.
Sadece merhamet ederek karar verme. Ince olmasi ve seni el ustunde tutmasi da normal ama keske biraz daha denk bi iliski dusunse. Bu sadece sana degil ileerde ona da sorun olacak. Kendini hep ezilmis hissetmis boyle devam edecek. Calisan para getiren bazi kadinlarin kocalari bile gereksiz kompleks yapabiliyor. Seni kaybetme korkusundan asiri kiskanclik yapabilir. Veya ezilme duygusuyla seni ezmeye calisabilir. Bunlari simdi yapmaz erkekler kopruyu gecene kadar ayiya dayi demeyi iyi becerir. Hic biri olmasa da sen her gun bu adamla bi,yastiga bas koyacaksin. Aranizda cinsellik olacak. Tamam cok yakisikli olmasina gerek yok yada esit guzellik ama bi cekimin bi begenmenin olmasi lazim ki adamla opusesin. Sahsen 29 yasinda biri olarak 70 yasinda biriyle opusemem yada oyle gozuken biriyle. Eger mubalaga yapmadiysan bunlari iyi dusun.

Sen bile sevdiğin insan için 33 yaşında ama en az 70 gösteriyor diyebiliyorsan millet neler der. Sen millete takılıp yaşarsan ohooo onlar neler neler der. İnsanlar gözünün önünde kaş var diye dedikodu malzemesi buluyorlar. Sen sevmişsin el'e ne ? Bize ne ? Kime ne? Ama gerçekten seviyor musun bunu sorgula önce ???

Valla kıymetini bil, çok insan tanıdım, birçok defonun yanında yaşlı görünmek kabul edilebilir bir defo :) sakın herkes öyle sanma, samimi ve az beklentiye sahip adam çok az, mutlu olmak çok zor. Bu adam mutlu edebilir. Ama sakın tamamen ipleri verme ozaman dengeler değişebilir de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…