O kiza ne oluyormusta senin yasini soruyorki dahami buyuksun bunu herkes bilsin diye mi ugrasiyor derdi neymis? Anlamadim. Moralin bozulmustur seninde tabi. Moralin bozulduysa giyin suslen kimin yasi kac oluyomus goster onlara cok cocukca davranmislar
art niyetli bir kız gibime geldi. öyle yakın davramalar filan. ve ben bu çocuğa trip attığım zamanın bile dalgasını geçer gibiler. kıza işte sen çocuğa tirp atmadın bugün filan demeler. tabi cnm insanın sinirleri bozuluyor. düşünsene bir hani kaç yaş büyük insanlar var evleniyolar. kadınlara mı ayıp anlayamadım yani. giyinip süslenmem işe yarar mı??
Kendinden büyük kızla çıkan kaaaç kişi tanıyorum, ayrıca abla diyene değil de abi diyene denk geldim.O da önce abicim abicim diyordu sonra bir baktık kocacım kocacım olmuşOlacaksa olur tatlım öyle küçücük şeylere takılıp da senden vazgeçmez emin ol hele ki erkekler böyle şeylere hiç takılmıyor
Giyinip suslenmek en azindan sana kendini iyi hissettirir
hoşlandığın kişi sana takılmak adına yaptıgı espiridir cnm üzme canını
ayrıca benim hala kızı var eşinden 10 yaş büyük 2 yaşın ne önemi var ki
bence o kız da senin hoşlandığın kişiye ilgi duyuyor olabilir ondan böyle art niyetli
saçma bir mevzu yaratmış olabilir....sizin ilgilendiğinizi biliyormuydu o kız
biliyorsa kesin ögledir oda ilgi duyuyordur ...maalesefki böyle kızlar çok
erkeklerin hepsi onun olsun ondan başkasına bakmasın yeterki....
hoşlandığın erkek bence takılmaz yaş problemine önemli olan insanlıktır tatlım
kıza karşı sakın soguk davranma cnm emeline ulaşmasın.herzamanki gibi davran değiştirme tawrını.olayı gözlemle hoşlandıgın kişiye nasıl davranıyor yüzünün ifadelerine dikkat et.ozaman anlarsin kızın ne oldugunu
çocuğu bırak da o arkadaşın denilen kız ne yaptığını sanıyor ki?Resmen çocuğun aklına kurt düşürmüş.Yaş mevzusu saçma bir konu,zaten çocuk o fikirdeyse olmaması daha hayırlı.
aklıma bı fılmden geldı umarım kızıp alınmazsın yanıt olarak keske ( abla deme bıgun lazım olur ) deseydın esprı olarak
Sana takilmak icin soyledigi asikar.
Diger kiz ise bence mikropluk yapmak icin yas konusunu ortaya atmis. Yani bence sizin aranizdaki elektirigin farkinda ve aranizi bozmak amaci.
Bence boyle seylere takilma hatta ve hatta bazen ablasinin birtanesi nasilsin bugun gibilerine takil
bende hemen takıldım abla:) teyze:) hala de istersen :)) yok cnm niye alınayım:))
benden birilerin olması çok güzel:)) çok bayıldım bu espriye :) çocuk duygularndan bahsetmiş olabilir mi.?? ve ben çocuğa trip atodum 10 gün konuşmuodum. ve aynısını şimdi o yapmaya çalışıo ama tutmuyo galiba:)) kızın yaptığı evet kıskançlık çocuğa karşı duyguları var mıdır?? :S:S
Buyuk ihtimalle duygulari oldugu icin boyle yas konusunu ortaya atti. Normal birsey degil yani ben durduk yerde yas konusunu acan gormedim...
Hic canini SIKMA eger gercekten hoslaniyorsan, iyi birisiyse ve sana karsida bos degilse hem kendini hemde onu uzme.
Hatta bakismalar, konusmalar, laf atmalar fastinida gec direk olaya gir birgun acik acik soyle bazi seyleri. Tabiki senden hoslaniyorum demede sanki onun senden hoslandigini hissediyormusun edalariyla sorular sor sonrada kendini agirdan sat....
Aklıma ''sevdiğim kız bana abi deyince '' şarkısı geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?