hoşlandığım kişi bana abla dedi.

kakus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2012
339
0
0
İstanbul
hoşlandığını düşündüğüm ve benimde hoşlandığım biri var. sürekli ilgili bir halde yanımdan geçerken selam verir. mesaj attığımda dönmez konuşmak için yanıma gelir ve açıklamasını yapan biri. yani bu selam vermeyi her zaman yapan biri. bizim fakültede ve aynı sınıftayız. okul bahçesinde oturuyorduk. muhabbeti sınıftan bir kız arkadaş yaşını biliomusunuz. filan die muhabbet geçti. ben oralı bile olmadım. okulda baygnlık geçirmiştim .hoşlandığım çocuk yanımıza geldi sordu işte nasıl oldun filan diye. sonra muhabbetin ortasına kız arkadaş girdi. yaşını biliyor musun şu yaşta filan çocuk algılayamadı. kendi yaşını eliyle saydı ve ne dedi şok bi vaziyet gibi... 2 yaşmı var aramızda dedi. bende evet dedim ve sana ablamı dicez dedi. bende yetmez ya abla teyze hala ne dersen diebilirsin dedim. kızlar içinde olduğum durumu düşünürsünüz artık. bu çocuk ilgiliydi her zaman sorardı filan. şimdi ise nolduk bilmiyorum? çok mutsuzum abla lafını o anın etkisiyle demiş olabilir mi??

Son düzenleme:
O kiza ne oluyormusta senin yasini soruyorki dahami buyuksun bunu herkes bilsin diye mi ugrasiyor derdi neymis? Anlamadim. Moralin bozulmustur seninde tabi. Moralin bozulduysa giyin suslen kimin yasi kac oluyomus goster onlara cok cocukca davranmislar

art niyetli bir kız gibime geldi. öyle yakın davramalar filan. ve ben bu çocuğa trip attığım zamanın bile dalgasını geçer gibiler. kıza işte sen çocuğa tirp atmadın bugün filan demeler. tabi cnm insanın sinirleri bozuluyor. düşünsene bir hani kaç yaş büyük insanlar var evleniyolar. kadınlara mı ayıp anlayamadım yani. giyinip süslenmem işe yarar mı??

Kendinden büyük kızla çıkan kaaaç kişi tanıyorum, ayrıca abla diyene değil de abi diyene denk geldim.O da önce abicim abicim diyordu sonra bir baktık kocacım kocacım olmuş Olacaksa olur tatlım öyle küçücük şeylere takılıp da senden vazgeçmez emin ol hele ki erkekler böyle şeylere hiç takılmıyor

Giyinip suslenmek en azindan sana kendini iyi hissettirir

ama bana sana ablamı dicez dedi.benim tepkmde aynen arkasından geldi yok ya teyze amca halada de gibisinden kızdığımı anlasın istedim. anlamışmıdır. ya canım inan bana o lafı dedikten sonra ne bileyim hani gözümden düştü . ay birde istermisin bana pazartesi abla filan desin. orada ölürüm artıkk:)

Giyinip suslenmek en azindan sana kendini iyi hissettirir

durum o kadar kötü mü ki? yaşımdan dolayı benden vazgeçer mi diyosunuz? aslında lafın arasında bende sakalımdan dolayı biraz olgun duruyorum filan demişti.ne diyosunuz.benden vaz mı geçti acaba diyorum?

hoşlandığın kişi sana takılmak adına yaptıgı espiridir cnm üzme canını

ayrıca benim hala kızı var eşinden 10 yaş büyük 2 yaşın ne önemi var ki

bence o kız da senin hoşlandığın kişiye ilgi duyuyor olabilir ondan böyle art niyetli

saçma bir mevzu yaratmış olabilir....sizin ilgilendiğinizi biliyormuydu o kız

biliyorsa kesin ögledir oda ilgi duyuyordur ...maalesefki böyle kızlar çok

erkeklerin hepsi onun olsun ondan başkasına bakmasın yeterki....

hoşlandığın erkek bence takılmaz yaş problemine önemli olan insanlıktır tatlım

ya o yüzden mi bana bu kadar yakın davranıyor... çnkü benimle samimi değildi su geçtiğimiz haftalara kadar. bana gereksiz bir samimiyet gösteriyor. bende şey diye düşünmüştüm. benim ağzımdan laf alıp ona götürüyor filan die. ama bu dediklerini evet şu yaş olayından sonra bende öyle düşünmeye başlamadım değil. peki çocuğa karşı nası davranııyim. yada kıza karşı nası davranıyim?? benim ilgilendiğimi bilmesine gerek yok diye düşündüm. ya ne biiilim o tepkiden sonra kesin yaş konusuna takılmıştır diye düşündüm

sana aabla derse bilki tatlı takılmalardır.sana ôgle deyince sende ona takıl tatlı sürtüşme çıkart ortaya emin ol işe yarar . Hoşlandıgın kişinin aklından çıkaramayacagi tatlı yùz mimikleriyle konuş.işe yarayacaktır

kıza karşı sakın soguk davranma cnm emeline ulaşmasın.herzamanki gibi davran değiştirme tawrını.olayı gözlemle hoşlandıgın kişiye nasıl davranıyor yüzünün ifadelerine dikkat et.ozaman anlarsin kızın ne oldugunu

çocuğu bırak da o arkadaşın denilen kız ne yaptığını sanıyor ki?Resmen çocuğun aklına kurt düşürmüş.Yaş mevzusu saçma bir konu,zaten çocuk o fikirdeyse olmaması daha hayırlı.

aklıma bı fılmden geldı umarım kızıp alınmazsın yanıt olarak keske ( abla deme bıgun lazım olur ) deseydın esprı olarak

Sana takilmak icin soyledigi asikar.

Diger kiz ise bence mikropluk yapmak icin yas konusunu ortaya atmis. Yani bence sizin aranizdaki elektirigin farkinda ve aranizi bozmak amaci.

Bence boyle seylere takilma hatta ve hatta bazen ablasinin birtanesi nasilsin bugun gibilerine takil

aslında haklısın yakın gibi durmakta her zaman fayda var. yani o çocuk ona baksaydı zaten bakardı. ama evet sanki kkzın kurmak istediği yakınlık bana pek samimi gelmedi.bakalım kokusu çıkar yakında. ben yine bişey yapmıcam haklısın.

çocuğu bırak da o arkadaşın denilen kız ne yaptığını sanıyor ki?Resmen çocuğun aklına kurt düşürmüş.Yaş mevzusu saçma bir konu,zaten çocuk o fikirdeyse olmaması daha hayırlı.

hiçç hoş değil yani. ve bana benimle yaşıt filan sanıyordum seni diye söyledi. aklına kurt mu düşürmüş nasıl yani? çocuk tam bana alışırken uzaklaştırma mı yani?? banada o düşünme faslı çok itici geldi aynen benim ne zoruma gitti var ya. o an soğuk kanlılığımı korudum ve bişi demedim. ve herkese teşekkr mesajı ylladm. herkesten cvbı gelirken o çocuğada mesaj atrtım ama cevabı gelmedi. neden sizce kızlar? mesajda şunu yazmılştm: hastalığımda yardımcı olduğun için teşekkür ederim ablan:) teyzen:) ve bu mesaja cevap vermedi....

aklıma bı fılmden geldı umarım kızıp alınmazsın yanıt olarak keske ( abla deme bıgun lazım olur ) deseydın esprı olarak

bende hemen takıldım abla:) teyze:) hala de istersen :)) yok cnm niye alınayım:))

benden birilerin olması çok güzel:)) çok bayıldım bu espriye :) çocuk duygularndan bahsetmiş olabilir mi.?? ve ben çocuğa trip atodum 10 gün konuşmuodum. ve aynısını şimdi o yapmaya çalışıo ama tutmuyo galiba:)) kızın yaptığı evet kıskançlık çocuğa karşı duyguları var mıdır?? :S:S

Buyuk ihtimalle duygulari oldugu icin boyle yas konusunu ortaya atti. Normal birsey degil yani ben durduk yerde yas konusunu acan gormedim...

Hic canini SIKMA eger gercekten hoslaniyorsan, iyi birisiyse ve sana karsida bos degilse hem kendini hemde onu uzme.

Hatta bakismalar, konusmalar, laf atmalar fastinida gec direk olaya gir birgun acik acik soyle bazi seyleri. Tabiki senden hoslaniyorum demede sanki onun senden hoslandigini hissediyormusun edalariyla sorular sor sonrada kendini agirdan sat....

o yüzden bana yakın olmaya çalışıyor. altında bi sebep aramak istememiştim ama böyleymiş uwwwwww:) aslında biz dogunal isimli forumdaki arkadaşla bir olay yapıyoruz. bana karşı duygularının adını koymak için birinin beni rahatsız ettiğini sölediim. kim filan tanıomuyuz dedi. düşünün ya sapık diyorum tanıyomuyuz diyo sonra yardmcı bişeylere getirdi ama anlayamadm tam orayı. bahöedeydik ben burda olcam dedi bende çıkcam brazdan demiştim:) sizce ne yapmam gerek bundan sonra??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…