nasıl bir şarkı o :) lütfen sözlerini biraz yazabilir misin:) ayh çok iğrenç bi durum biliyormusun bana ablamı desem dediğinde içimden nerden ablan oluyorm diyesim geldiiiiiiiiiiiii
o yüzden bana yakın olmaya çalışıyor. altında bi sebep aramak istememiştim ama böyleymiş uwwwwww:) aslında biz dogunal isimli forumdaki arkadaşla bir olay yapıyoruz. bana karşı duygularının adını koymak için birinin beni rahatsız ettiğini sölediim. kim filan tanıomuyuz dedi. düşünün ya sapık diyorum tanıyomuyuz diyosonra yardmcı bişeylere getirdi ama anlayamadm tam orayı. bahöedeydik ben burda olcam dedi bende çıkcam brazdan demiştim:) sizce ne yapmam gerek bundan sonra??
sana şaka yoluyla söylemiş gibi geldi bana. espiriyle takılmış sana .
ciddiye almaman gereken bişey bence
youtube e yaz canım,çıkar videosu.
dinle,gerçekten
Bundan sonrasi beni asar...
Sana tek tavsiyem acik ol herzaman eger hoslaniyorsa ve seni istiyorsa ne mutlu ikinize haa yok istemiyorsa sadece arkadas gozuyle bakiyorsa sana o zamanda bunu en erken bilmen senin icin daha iyi olur.
Bence hic boyle oyunlara girme, uzadikca uzar... Benden hoslaniyormusun dogruyu soyle de sonrada ona gore yol al.
canım abla lafı geçerse şöyle yap.. aaa aşk olsun sanki 10 yaş var ne ablası de ben ablaysam seda sayan ne yapsın filan gibi bi espri dokundur birazda kikirde cümlenin sonunda
ayh süper bu ya seda sayan napsın :)) kesin gülerim bunu söyledikten sonra:)) onun aklında iyi yer edinir bence :))
iyi kaptın sen olayı,artık kim nereye çekerse lafı kapiş
hoşlandığını düşündüğüm ve benimde hoşlandığım biri var. sürekli ilgili bir halde yanımdan geçerken selam verir. mesaj attığımda dönmez konuşmak için yanıma gelir ve açıklamasını yapan biri. yani bu selam vermeyi her zaman yapan biri. bizim fakültede ve aynı sınıftayız. okul bahçesinde oturuyorduk. muhabbeti sınıftan bir kız arkadaş yaşını biliomusunuz. filan die muhabbet geçti. ben oralı bile olmadım. okulda baygnlık geçirmiştim .hoşlandığım çocuk yanımıza geldi sordu işte nasıl oldun filan diye. sonra muhabbetin ortasına kız arkadaş girdi. yaşını biliyor musun şu yaşta filan çocuk algılayamadı. kendi yaşını eliyle saydı ve ne dedi şok bi vaziyet gibi... 2 yaşmı var aramızda dedi. bende evet dedim ve sana ablamı dicez dedi. bende yetmez ya abla teyze hala ne dersen diebilirsin dedim. kızlar içinde olduğum durumu düşünürsünüz artık. bu çocuk ilgiliydi her zaman sorardı filan. şimdi ise nolduk bilmiyorum? çok mutsuzum abla lafını o anın etkisiyle demiş olabilir mi??
tabi canım kaptım olayı. tabi canım lafı nereye çekerse:) biz ortaya atıyoruz :)) yorumlarınızı esirgemediğiniz için herkese çok teşekkür ederim...
Canımm o an öylesine demiştir onuuu olur mu öyle şey sen yinede belli et hoşlandığınııı.Abla falan derse ablaaannn kurbann olsun sana dee Şaka bir yanaa aklına kötü şeyler getirme ne ablası yaa aynı sınıftasınız ve aranızdaki yaş farkı2 yaş problem bile olamaz bencee
rica ederiz canım everytimeo çocuğu o kıza yar etme emi sinir olurum öylelerine
sen öyle diyince aklıma bülent ersoy geliyo kurban olsun filan diyodu ya :) derim nolcak artık ne anlarsa :)) bence problem etti gibime geldi ya.ama yarın belli olur artık. yarın için çok heyecanlıyım ne olucak acaba:)
Videoyu sırf gül diye paylaştımm kafana takma uyuu diyee
attığın mesaja alınmıştır ne ablası yaa demiştir çocuk
ben ondan hoşlanıyorum o bana ablammış muamelesi yapıyor demiştir
ayrıca kendi söylediği sözede pişman olmuştur
bana bunu desin işte yarın açıklama bekliyorum. pişman olduğu için mi mesaj atmadı diyosun?? çünkü herkes mesaj attı o dönmedi bir tek...
işman olmuştur tabiki tatlım ondan bozulup mesaj çekmeye eli gitmemiştir
ne yazacak sağol ablamı hahhah bunu bir daha kendine yediremez emin ol
haa bu arada aranızda sevgililik olursa tatlı tatlı başına da kakarsın artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?