hoşlandığım kişi bana abla dedi.

sana şaka yoluyla söylemiş gibi geldi bana. espiriyle takılmış sana .
ciddiye almaman gereken bişey bence

nasıl bir şarkı o :) lütfen sözlerini biraz yazabilir misin:) ayh çok iğrenç bi durum biliyormusun bana ablamı desem dediğinde içimden nerden ablan oluyorm diyesim geldiiiiiiiiiiiii

youtube e yaz canım,çıkar videosu.

dinle,gerçekten

Bundan sonrasi beni asar...

Sana tek tavsiyem acik ol herzaman eger hoslaniyorsa ve seni istiyorsa ne mutlu ikinize haa yok istemiyorsa sadece arkadas gozuyle bakiyorsa sana o zamanda bunu en erken bilmen senin icin daha iyi olur.

Bence hic boyle oyunlara girme, uzadikca uzar... Benden hoslaniyormusun dogruyu soyle de sonrada ona gore yol al.

sana şaka yoluyla söylemiş gibi geldi bana. espiriyle takılmış sana .
ciddiye almaman gereken bişey bence

tipleri öle demiodu ya espriyle olsa gerek diorum artık :)

youtube e yaz canım,çıkar videosu.

dinle,gerçekten

Allah iyiliğini versin klibe koptum o nasıl şarkı ve kliptir ah yakında bende şarkı filan mı söylesem hoşlandığım çocuk bana abi diyince

benden hoşlanıyormusun desem beni süründürür. hemde nasıl süründürür orasını bilemem. ama bak o kız bile nasıl oyanamaya çalışıyorsa buda aynısını yapacaktır. erkekse kendi gelip demeli kendi merak etmeli ben olamam. ben dersem herşey o an biter ve sınıfta yüzüne bakamam. dalgacı tipler bunlar artık yıllar boyu dalga geçerler benimle. eminim bu konudan.

canım abla lafı geçerse şöyle yap.. aaa aşk olsun sanki 10 yaş var ne ablası de ben ablaysam seda sayan ne yapsın filan gibi bi espri dokundur birazda kikirde cümlenin sonunda

canım abla lafı geçerse şöyle yap.. aaa aşk olsun sanki 10 yaş var ne ablası de ben ablaysam seda sayan ne yapsın filan gibi bi espri dokundur birazda kikirde cümlenin sonunda

ayh süper bu ya seda sayan napsın :)) kesin gülerim bunu söyledikten sonra:)) onun aklında iyi yer edinir bence :))

yorum yazan arkadaşlar çok teşekkür ediyorum fikirlerinize ve desteğinizi esrigemiyorsunuz. birbirimize destek verdikçe güçlü kadınlar olacağız. çok teşekkür ediyorum arkadaşlar. fikirlerinize çok ihtiyacım var.

Canımm o an öylesine demiştir onuuu olur mu öyle şey sen yinede belli et hoşlandığınııı.Abla falan derse ablaaannn kurbann olsun sana dee Şaka bir yanaa aklına kötü şeyler getirme ne ablası yaa aynı sınıftasınız ve aranızdaki yaş farkı2 yaş problem bile olamaz bencee

sen öyle diyince aklıma bülent ersoy geliyo kurban olsun filan diyodu ya :) derim nolcak artık ne anlarsa :)) bence problem etti gibime geldi ya.ama yarın belli olur artık. yarın için çok heyecanlıyım ne olucak acaba:)

[video=youtube;zYFd7Y2MhvQ]http://www.youtube.com/watch?v=zYFd7Y2MhvQ[/video]

sende bu videodaki gibi yaaparsın artıkk kakussCanım benim korkma hiç bişey olmaz.aBLA dersede sende abi dersin: durum eşitlenir ve sizde kavuşursunuzİçini ferah tut .

Videoyu sırf gül diye paylaştımm kafana takma uyuu diyee

attığın mesaja alınmıştır ne ablası yaa demiştir çocuk

ben ondan hoşlanıyorum o bana ablammış muamelesi yapıyor demiştir

ayrıca kendi söylediği sözede pişman olmuştur

Videoyu sırf gül diye paylaştımm kafana takma uyuu diyee

canım çok teşekkür ederim. video beni çok rahatlattı zaten :) evet geç oluyor yarın erken kalkmam gerek. yarın ne olduğunu heyecanla yazcam. yardımlarınızı esirgemediğiniz için çok teşekkür ederimmmm:) yarın olsun istiyorum bir an önce :) bu arada kızlar hepinize iyi geceler diliyorum:))

attığın mesaja alınmıştır ne ablası yaa demiştir çocuk

ben ondan hoşlanıyorum o bana ablammış muamelesi yapıyor demiştir

ayrıca kendi söylediği sözede pişman olmuştur

bana bunu desin işte yarın açıklama bekliyorum. pişman olduğu için mi mesaj atmadı diyosun?? çünkü herkes mesaj attı o dönmedi bir tek...

bana bunu desin işte yarın açıklama bekliyorum. pişman olduğu için mi mesaj atmadı diyosun?? çünkü herkes mesaj attı o dönmedi bir tek...

işman olmuştur tabiki tatlım ondan bozulup mesaj çekmeye eli gitmemiştir

ne yazacak sağol ablamı hahhah bunu bir daha kendine yediremez emin ol

haa bu arada aranızda sevgililik olursa tatlı tatlı başına da kakarsın artık

orası zaten meçhul sindirememiş çok belli. :) inşallah olursa tabiki arada yaparım abla filan demiştin diye :) bi olsunda:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…