Hoşlanma

Donutlatte

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2021
58
12
38
36
Merhaba hanımlar işyerinde biri var aynı birimdeyiz. Ben bir iki aydır buradayım. Onun odamdaki kızlarla arkadaşlığı var. İlk günler bir şey anlatırken sadece benim yüzüme bakıyordu başlarımız bilgisayar ekranı engellediği için yana eğik yüzlerde gülümseme... Sonradan Onun sorumsuz vs biri olduğu konuları geçti. Ben biraz soğuk davrandım soru sorarsa başımı kaldırmadan cevapladım falan. Ama şu an öyle hissetmiyorum. Yalnız o da bende bir gün diyalog halindeysek ertesi gün soğuğuz. Pek takmıyor gibi de davranıyor bazı zamanlar. Bazi zamanlar yakın. Baya ergen derdi oldu ama biz bu 30 lu yaşlardakiler sizce hoşlandığını nasıl belli eder?

Yakınlaşarak konuşmaya çalışarak iletişime geçerek

Ergen olmayı bırakarak

Ben çok severim ya sen diyip eline bir Donut Latte tutuşturun ve sohbete başlayın

Sorumsuz biri,
Bugün sıcak yarın buz gibi olacak kadar dengesiz...
Hoşlansa şimdiye kadar konuşurdu diye düşünüyorum.

İyice gözlemleyip öyle yol almalısın.

Eğer lise çağları değilse bakışmalardan anlam çıkarmak çok saçma geliyor bana. Bir de 30 lu yaşlar demişsiniz.

Hoşlansaydı belli ederdi bence. İş yerinde herkes herkesi görünce gülümsüyor, merhabalaşıyor buradan anlam çıkarmak çok zorlama olmuş.

Siz hoşlanıyormuşsunuz madem, sohbet başlatın ayak üstü her gördüğünüzde, öylesine yapılan sohbetler zamanla uzun muhabbetlere dönüşür. Sonra da tanıya tanıya belki seversiniz anlaşırsınız.

Birileri sorumsuz dedi diye hemen etiket yapıştırmayın herkesin düşünceleri/varsayımları doğru olacak değil sonuçta. Tanıyıp siz kendiniz karar verin.

Back
X