Hoşlantı yada Aşk ?

Hiç bir şekilde ağır abiyi kacıracak davranısta bulunma..bekle bakalım zaman ne getiriyor..

Belli ki oda usturuplu,ağır insanlardan haz ediyor..ağırlığını bozma..

valla bende eşimden hoşlanmaya başladığımda kendime saçmalama diyordum ama hiç de saçmalamıyormuşum :)
bence iletişimde olmaya devam etmelisn bakalm neler olacak

Okul bittiyse ve hala aklındaysa sosyal medyadan ekleyebilirsin, ama okulda onla olmaya devam edeceksen çaktırmadan biraz daha yakın arkadaşlık kurmaya çalış.
Okul bitmedi daha 1 sene var, ama etkinliğin bittiği akşam onun arkadaşları size farklı tekliflerle gelebiliriz hazırlıklı olun dedi, yani yakınlık kurmak için iyi bir fırsat bu, 1 seneyi geçti facebooktan ekledim beğeniler geliyor ondan, bakalım nasip ne gösterecek

Oncelikle cevap veren herkese ayrı ayrı teşekkür ederim... Bu konu üzerinde düşündüm ben ona karşı şu anki tavrimi koruyor olsam da aslında içten içe de umut bağliyorum ona karşı ve benim hissettiğim gibi hissetmiyorsa o bana karşı şu an üzüldügum den daha çok uzulecegim. . Onun için simdiden tüm bu hislerimi unutmaya çalışmak istiyorum. . Bilemiyorum eğer bir mucize olursa bu zaten büyük bir süpriz olacak benim için. .. tekrar tekrar cevap veren herkese çok teşekkürler

Boyle devam.
Cekingen bi cocuk degil gibime geldi, sana bisey hissettiyse cok cok kolay acilir.
Ondan bi adim bekle.

SÜPER HABERLERİM VAR :)
Herkese merhaba, çok kararsız kaldığım bir dönemde düşüncelerinizle bana çok destek olmuştunuz, bunu için çok teşekkür ederim. Ben size bir haber vermek istiyorum, bunu sizinle paylaşmalıyım. Biz onunla birlikteyiz :) :) :) :)
Ben sizinde dediğiniz gibi yaptım, yoluma aynen devam ettim ve ciddi ciddi onu unutmaya çalıştım, bunu başaramıyordum ama uzak kalabiliyordum ondan, taki bundan 3 hafta öncesine kadar, bunların hazırladıkları bir proje vardı, uzun zamandır takip ediyordum 3 hafta önce beni aradı ve projede görev alır mısın diye sordu kabul ettik (okuldan birkaç arkadaşım daha görevli aynı projede ) 3 haftadır haftasonları öğlenden akşama kadar hep beraber çalıştık bu süreçte hissettiğim anormal bir durum yoktu yani, bana karşı değişik bir hissi olduğunu zannetmiyordum, cumartesi günü olanlara kadar. 2li grup halinde çalışıyoruz ve benim grup arkadaşım erkek, çalışmaları beraber yapıyoruz, çocuk gerçekten çok komik ve çalıştığımız süre boyunca durmadan güldürdü bizi, içimizde gülmeyen sadece benimkiydi :) Akşam eve dönerken benimki onu beklememizi istedi, metroya kadar hep beraber gidelim dedi . Biz turnikelerden geçip metroya doğru yürürken benim grup arkadaşım elinde bir demet gül ile geldi ve o esnada benimki beni kolumdan tutup birden kendine çevirdi ve :) :) :) :)
GÖZLERİMİN TAM BÖYLE İÇİNE İÇİNE BAKIP, ELİMİ AVUÇLARININ ARASINA ALIP
'ŞU BAKIŞLARIN YOK MU, AKLIMI BAŞIMDAN ALIYOR, CANIMA CAN, KALBİME NEŞE, ÖMRÜME ÖMÜR OLUR MUSUN ? HAYATIMA ORTAK OLUR MUSUN ? diye haykırdı ;(
O an ne deli gibi çarpan kalbime ne de gözyaşlarıma hakim olabildim o ise bana hemen cevap vermek zorunda değilsin derken ben cevabımı çoktan vermiştim bile :) ona EVET dedim ve kocaman sarıldım :) o esnada herkes bizi alkışlıyordu :) O akşam ben ona birkere daha aşık oldum, biz o akşam ailemle dışarıda yemek yiyecektik yemeğe o da geldi ve ailemle kendisi konuştu, sizinle konuşmak istediğim bir konu var, ben bunu en başından konuşanın sizin onayınızı almanın doğru olacağını düşünüyorum dedi ve başladı anlatmaya işte beni okula başladığım ilk zamandan beri beğendiğini ama duygularını bana belli etmediğini, beni ve hareketlerimi uzun uzun takip ettiğini, niyetinin ciddi olduğunu, benimle ciddi düşündüğünü ama evlenmek için okulumun bitmesini beklemenin daha doğru olduğunu be süreç içinde yüzük takmanın ve birbirimizi tanımanın daha güzel olacağını söyledi. Ailem tepki gösterir diye çekinmiştim fakat onun bu hareketi ve dürüstlüğü, ailemin onayını alması işleri çok kolaylaştırdı :) Sonuç olarak biz 4 gündür beraberiz, hayatımda o var, hayat daha bir anlamlandı :) Mutlu kalın, aşkla kalın :) artık söz nişan çeyiz detaylarında görüşürüz :) Bu arada grup arkadaşım çiçeği kız arkadaşı için almış ama benim şaşkın sevgilim kız elden gidiyor diye acele etmiş :) ah çiçek sen nelere kadirsin :)

Bu konuyu açtığınız zaman okumamıştım ama şimdi okudum. Ay çok güldüm ya, ne tatlı gelişmiş olaylar öyle Çiçeklerden önce yetişmesine bayıldım

konu sahibi konunu ilk açtığında da okumuştum, sonucu bildirmene de sevindim. çok güzel olmuş.
inşallah böyle mutlu olursunuz hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…