Hoşlantı yada Aşk ?

Ne kadar güzel sonuçlanmış hep mutlu olun

Allah mesut etsin

Herkese tekrar merhaba, Pazartesi günü büyük gün :) onun ailesiyle tanısacagim. Görümcemi tanıyordum zaten şimdi annesi babası abisi ve yengesiyle tanisacagim. Pazartesi bize gelecekler çok heyecanliyim, inşallah hersey güzel gider, yolunda gider.. başından geçenler bilir böyle dikkat etmem gereken özel olarak yapabilecegim birsey var mı ?

Selam, yarın geliyorlar, ben hazırım, annem sağolsun ikramlar hazır yarına bir tek yemekler kaldı, ama ben çok heyecanlıyım :S Böyle kalbim yerinde durmuyor ben yerimde duramıyorum, bu çok değişik bir hismiş böyle, insan mutluluktan ağlamak ister mi hiç ama ben böyle gülerken ağlamak istiyorum o kadar mutlu ve o kadar heyecanlıyım ama korkuyorum, ya annesi babası beni sevmezse diye, bu sebepten dolayı sorun çıkar diye çok korkuyorum belki şu an kuruntu yapıyorum ama buna engel olamıyorum. Güzel kk bayanları evli olanlar, bu yoldan geçmiş olanlar sizde bu kadar heyacan yaptınız mı, yada nasıl sakinleştirdiniz kendinizi ? Ay yarın ben bu heyecanla ya konuşamam yada kahveleri dökerim Kızlar biraz moral, motive verin bana :)

Güzel heyecanlar, tatlı telaşlar :) Hayırlı olsun. Hissettiklerinizi, düşüncelerinizi bir yere not edebilirsiniz tarih düşerek. Sonrası için bir hatıra olur. Hem kendinizi ifade ettikçe belki biraz olsun rahatlarsınız.

Kapıyı ben açtım yanımda annem ve babam da vardı, kapıyı açınca ilk önce büyük bir şok yaşadık , kayıınpederim sen, yok artık,insan hiç mi değişmez, kardeşim diyip babama sarıldı :) babalarımız asker arkadaşı çıktı :) tanışma böyle başlayınca gecemiz muhteşem geçti, annelerimiz çok iyi anlaştı, sanki yıllardır birbirimizi tanıyorduk yani öyle bir ortamdı, Kv de Kp de tüm gece bana güzel kızım diye hitap etti, ben mavi gül çok seviyorum sevgilim koca bir buket mavi gül getirmiş, çok şık gümüş bir tepside baklava getrmişler, yemek faslı çok güzel geçti tam çayları içeceğimiz zaman sevgilim birkaç arkadaşının geleceğini söyledi ve gecenin süprizi benim ve onun yakın arkadaşlarının bize gelmesi ve sevgilimin ben koafördeyken tüm terası kalpli balonlarla ve kırmızı gül yapraklarıyla kaplamasıydı, arkadaşlar hepsi beraber geldiler biz yukarı çıktığımızda ben şok oldum tabikide :) sonra ailem onu ailesi arkadaşlar hepsi etrafımızda toplandı sevgilim eğildi ve bana evlenme teklif etti :) Tek taşımı taktı :) Abisi ile yengeside ikimizinde isminin yazılı olduğu güzel bir kolye hediye ettiler bana,çok çok mutlu oldum :) Sevdiğimle arkadaşlarla beraber bir zaman geçirmek harika oldu, Odamı merak etti babamdan izin alıp odama girdi, biliyorum çok şapşik ama bu davraanışlarına bayılıyorum, odam için tamda tahmin ettiğim gibi dedi :) Bu arada 2 hafta sonra sözleniyoruz :) Böyle işte :) fotoğraf paylaşacaktım burada ama sevgilimden veto yedim fotoğraf paylaşmama izin çıkmadı Affedin bizi,ikna edersem birkaç resim paylaşırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…