Hoşlaşmaaakk

noclearmind

WTF?
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
3.786
6.952
158
Kızlar selam günaydın
Birinden hoşlanıyorum ama bence o benden hoşlanmıyor yani öyle bi muhabbet olmadı.
Bu kişi bizim hastamız kişi evli değil sevgilisi var mı bilemem sosyal hesaplarınıda bulamadım.
Ben bi durumunu sormak için yazmak istiyorum nasıl oldunuz gibi, hafifte yürümek istiyorum, baktım ters tepiyor uzaklaşırım zaten. Kliniğede geldiğinde hiçbi şey olmamıs gibi devam edebilirim, triplenmem. Sizce mantıklımı ? Yoksa biraz daha beklemeli miyim en azından tedavisi bitene kadar.

Etik falan hiç duydunuz mu? Çok mu yabancı bir terim?

Karsidaki size adim atmıyor bir duygu hissetmiyorsaniz adim atmayin biraz daha bekleyin derim. Varsa bisey kendisi açılır belki
Sadece mesajlaştıgımızda biraz muhabbeti uzatmak istemişti, o kadar bide dün klinikte biraz muhabbet ettik.

Doktor değilim ki, benim hastam değil. Neden azarlar gibi bi dille yazıyorsunuz? Etik değil de geç.
Çünkü kişisel verilerini insanlar size gerektiği için veriyorlar. Onları bu şekilde kullanmaya hakkınız yok. Umarım şikayet eder de ceza alırsınız. Bu suistimaldir. Doktoru olmanıza gerek yok etik dışı bir hareket olması için. Hem cahilsiniz, hem de üste çıkmaya çalışıyorsunuz.

Ne boş bi yorum ya. O da benim özel telefonuma mesaj atmasaydı, kliniği arasaydı.

Yaaa ne uzatmislar.
Arkadaşlar kural bellidir.
Mesajı atan çirkin biriyse taciz
Yakışıklı/güzel/hoslaştigin biriyse aşk

Konu sahibi sen böyle kaçak gocek yazarsan yorumlar da böyle olur. Derdin ne,meramin ne bir anlat.
Özel telefonumu aradı demişsin. Ne oldu, çocuk mu sana yürüdü? Sen doktorun yanında duran kız misin,mesleğin ne? Olay nasıl gelisti, adamin tedavisi ne zaman bitecek??
Bu doneler olmadan biz ne diyelim ki?

İki gönül bir olunca etik metik yalan olur

Hafıka yorum oldu ıste bu

Tedavisi bitene kadar bekleyin derim. Sahsen gittiğim bir yerde bu şekilde biri bana ilgisini belli etse ister istemez rahatsız olurdum istesem bile tepkim olumsuz olurdu. Tedavisi bitince ver allahım ver hahha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…