Hoşlaşmaaakk

Gönlü olduğunu belli edemeyen adamdan cacık olmaz zaten.

Ayrıca adamın gönlü dahi olsa kişisel bilgilerin amacı dışında kullanılması suç.
Kvkk nın yaptırımlar bölümünü bir okusa bir daha böyle birşey yapamaz zaten. Romantik hikaye kovalarken işsiz kalacak haberi yok.

Aman hoşlanıyorsun söyle gitsin İstemezse kapatırsın konuyu gider. Bu kadar basit takla atmaya gerek yokki. Hep erkek gelecek diye birşey yok. Hoşlandığını söyle geri adım at sessiz kal kendisinde hoşlantı varsa gelecektir zaten.

Bence yuzyuze gorusmelerde belli edin karsilik alirsaniz tedavi bitince bir mesaj atabilirsiniz beni hatirladiniz mi nasil oldunuz iyilestiniz mi gibi seyler yazarsaniz ve eger iliskisi varsa vs cevap vermez ya da kisa cevap verir. Hoslandiysa cikma teklifini o yapar. Ustunde cevap yazma baskisi kurmadiginiz icin yaptiginiz taciz olmaz.

Tedaviye gittiginiz doktorun erkek asistani/sekreteri, goreviniz her ne ise, şahsi telefonunuza "tedaviniz nasil gidiyor, iyi misiniz" yazsa "bu adam bana nasil yazıyor, ona neymis, sevgilim gorse ne derdim, ozel numarami nasil kullaniyor" diye burada veryansin etmez miydiniz?

Bir de burdaki kadinlar kocalarini biri kapacak biri mesaj atacak diye cok korkuyor. Gelen tepkilerin ana sebebi bu korku.
Yoo ne alaka?
Bekar bir kadin olarak doktorumun erkek asistani alakasiz sekilde mesaj atsa bundan da hoslanmazdim.

Yemek kuryesi aksam "afiyet olsun, begendiniz mi yemegimizi" diye whatsapptan yazsa da rahatsiz olurdum.

Mesele koca degil ki. Telefon numaramin amaci disinda, yürünmek icin kullanilmasi. Bunu yapanin kadin olmasi bir seyi degistirmiyor.

Eger düşündüğünüz seyi yaparsaniz bu etik kurallarina aykırıdır. Biraz daha beklemeli degil hic yapmamalisiniz diye düşünüyorum ben. Karsi taraftan herhanhi bir farkli duyguda hissetmemissiniz hic o topa girmeyin.

Bir de burdaki kadinlar kocalarini biri kapacak biri mesaj atacak diye cok korkuyor. Gelen tepkilerin ana sebebi bu korku.
Yooo kocam yok ama konu sahibinin yapmayı düşündüğü şey alenen taciz. Kadın erkek farketmez kimsenin numarasını mesleğinizden dolayı alıp konuşamazsınız haddinizi yerinizi bilmeniz gerekir. Ayrıca hiç tanımadığı üç beş kez gördüğü adamın etik metik takmayıp derdine düşmek normal geldi de milletin nikahlı kocasının derdine düşmesi mi garip geldi . Kendinizi şaşırmayın.

Allah askına, ne yazmıs :)))

Telefon numarası, adres vb kişisel bilgiler şahısların haberi olmadan bir başkasına verilmez. Yani birisi sizden Ayşe'nin numarasını istediğinde önce Ayşe'ye sormanız gerekir.
Sizin yapmayı düşündüğünüz şey de bu yüzden hoş değil.
Çünkü adam oraya bilgilerini kurum istediği için vermiş. Orada çalışan herhangi birinin kendi kişisel amaçları için adamın numarasını alıp kullanması doğru değil.

Bu kadar hoşlandıysanız belli edin. Karşılık görürseniz kendi numaranızı verin. Ulaşmak isterse kendisi ulaşır size.

Evlerden ırak pes guldugume bakma aslında korktum da. Hep okuyoruz boyle seyleri ama tanıdık bırınden duyunca bir oha dedım.
Hayır insan bi whatsapptan falan bakar numara doğru mu, kimi arıyorum ben falan diye. Yok, bodoslama dalıyor herifler. Bence de çok korkutucu. Gözümde güneş gözlüğü, suratımda maske vardı bir de. Bildiğin dişi sineğe yürüme mevzusu.

Uzucu kısmı da, bize Yuzumde maske vardı ustumde bol pantolon vardı dedirtiyorlar ya olayı anlatırken...
Esin de ne ıyı adammıs sagolsun, kasa da noldu kı dememıs. Bunu diyen yüzlerce adam da var.

Uzucu kısmı da, bize Yuzumde maske vardı ustumde bol pantolon vardı dedirtiyorlar ya olayı anlatırken...
Esin de ne ıyı adammıs sagolsun, kasa da noldu kı dememıs. Bunu diyen yüzlerce adam da var.

Aslında ondan demedim, ne gördün de beğendin aramaya çalışıyorsun anlamında dedim. Yoksa totomu yesinler ben istediğimi giyerim

Öyle bir adam olsa eşim olmazdı zaten. Koca/baba yapmamak lazım onları.

İnsanlarla bu şekilde konuşma hakkını size kim verdi. Çok acımasız bir yorum Kkdeki kadınlarda bu kin çocuk azarlar gibi hırs anlamıyorum. Gönül bu kime konacağını size sormayacak. Güzel bir şekilde açılır adama istemezse herkes kendi yoluna gider. Bu ne ya cahil falan annenle babanla konuş bu üslupla burdan kimse ile konuşamazsın

Ne demek gönül bu? Nasıl bir yozlaşmışlık? Sen işinin tanımına giren gizlilikten, verileri koruma yükümlülüğünden habersizsen bu cahilliktir. Sizin de pek farkınız yok belli ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…