- Konu Sahibi noclearmind
-
Adamın gönlü yok muhtemelen, onu napcaz?İki gönül bir olunca etik metik yalan olur
yok kadın istiyorsa elde edecek, aynısını dediğin gibi erkek yapsa, twitter da çarşaf çarşaf rezillik olur.Adamın gönlü yok muhtemelen, onu napcaz?
Ortalığı yıkarım yıkar. Öyle sacma iş mi olur Allah aşkına dediğiniz gibiEvliyse ne olacak, ayy pardon 3 çocuğunuz varmış, boşanma gibi durumlar var mı malum 10. yılda bir sallantı olur mu diyeceksiniz. Her şey de geyiğe bağlanmasın yahu , evde oturuyorum eşime mesaj geliyor. Ben x diş polikliniğinden sekreter y sizden hoşlandım siz benden hoşlanmadınız ama olsun evli misiniz , sevgiliniz var mı ? sormak benim hakkım , değil anam , sormak hakkınız değil.
Kadın olunca her yol mübah. Kadın tacizci mi olurmuş canıııım, biz de yaniyok kadın istiyorsa elde edecek, aynısını dediğin gibi erkek yapsa, twitter da çarşaf çarşaf rezillik olur.
Ben adamın bekar olduğunu düşünerek yazıyorum. Gönlü varsa ama söyleyemiyorsa onu napcaz?Adamın gönlü yok muhtemelen, onu napcaz?
O ne demek yaBen adamın bekar olduğunu düşünerek yazıyorum. Gönlü varsa ama söyleyemiyorsa onu napcaz?
Ben adamın bekar olduğunu düşünerek yazıyorum. Gönlü varsa ama söyleyemiyorsa onu napcaz?
Sizin şahsi numaranız adama nasıl ulaştı?Ne boş bi yorum ya. O da benim özel telefonuma mesaj atmasaydı, kliniği arasaydı.
Adam benimle flört etmiyor diyor konu sahibi konu kar- şı-lık-sız . İnsan avukatıyla da evlenir ünv hocasıyla da doktoruyla da bu konunun onunla ne alakası var ki ? iş yerine gelenleri örümcek ağına düşen sinekler gibi değerlendirip avlanmanın bununla alakası yok. Eşime yürüyen bendim bundan tam 14 yıl önce ama bekardı , sevgilisi yoktu ve benimle flört ediyordu. konuyla bağlantısını kuramadım yazdıklarınınderinss KudrAlobar yahu bu insanlar kaç yaşında siz biliyor musunuz ben şahsen bilmiyorum. Bütün gençliğim “neden söylemedin madem öyle?” soruma “cesaret vermedin ki” diyen erkeklerle geçti yurdum erkeği biliyor mu ki flörtü arkadaşımın öğretmen kuzeni yıllar önce hemoroid aneliyatını yapan doktorla evlendi, siz hala etik deyin, iki çocukları olmuştur şimdiye
Kızın herkesi böyle değerlendirdiğini nerden çıkardınız. Ben böyle çirkin düşünemediğim için konuya duygusal açıdan yaklaştımiş yerine gelenleri örümcem ağına düşen sinekler gibi değerlendirip avlanmanın bununla alakası yok.
derinss KudrAlobar yahu bu insanlar kaç yaşında siz biliyor musunuz ben şahsen bilmiyorum. Bütün gençliğim “neden söylemedin madem öyle?” soruma “cesaret vermedin ki” diyen erkeklerle geçti yurdum erkeği biliyor mu ki flörtü arkadaşımın öğretmen kuzeni yıllar önce hemoroid aneliyatını yapan doktorla evlendi, siz hala etik deyin, iki çocukları olmuştur şimdiye
derinss KudrAlobar yahu bu insanlar kaç yaşında siz biliyor musunuz ben şahsen bilmiyorum. Bütün gençliğim “neden söylemedin madem öyle?” soruma “cesaret vermedin ki” diyen erkeklerle geçti yurdum erkeği biliyor mu ki flörtü arkadaşımın öğretmen kuzeni yıllar önce hemoroid aneliyatını yapan doktorla evlendi, siz hala etik deyin, iki çocukları olmuştur şimdiye
Bence konuyu baştan sona okursanız , anlayabilirsiniz. Sizi yorumlarınızdan tanıyorum, algısı yüksek bir kadınsınız.Kızın herkesi böyle değerlendirdiğini nerden çıkardınız. Ben böyle çirkin düşünemediğim için konuya duygusal açıdan yaklaştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?