Hoşlaşmaaakk

Evliyse ne olacak, ayy pardon 3 çocuğunuz varmış, boşanma gibi durumlar var mı malum 10. yılda bir sallantı olur mu diyeceksiniz. Her şey de geyiğe bağlanmasın yahu , evde oturuyorum eşime mesaj geliyor. Ben x diş polikliniğinden sekreter y sizden hoşlandım siz benden hoşlanmadınız ama olsun evli misiniz , sevgiliniz var mı ? sormak benim hakkım , değil anam , sormak hakkınız değil.

Kliniğe ulaşmak amacıyla sizi aradığı numaraya özel hayatınızla ilgili bir şey için mesaj atmanız etik değil. Bunun yerine tedaviye geldiğinde muhabbet açmanız daha mantıklı olur bence

Ortalığı yıkarım yıkar. Öyle sacma iş mi olur Allah aşkına dediğiniz gibi

Arkadasım öncelikle nerde calısırsanız calısın karsınızdaki hastanın cinsiyetini görmemeniz gerek. Hasta gözüyle bakılması gerek. Maşallah siz alıcı gözüyle bakıyorsunz belliki. Adam evli olsa ya da sevgilisi olsa sizin yüzünüzden huzurszluk yaşıyacaklar. Eh biraz empati kurun. Eşinize ya da sevgilinize böyle bisey yapılsa hos olur mu?

Ben adamın bekar olduğunu düşünerek yazıyorum. Gönlü varsa ama söyleyemiyorsa onu napcaz?
O ne demek ya bu cidden klasik tacizci türk erkeği kafası. bende gönlü var ama söylemiyor. Yok işte gönlü , gönlü olsa flört eder her sağlıklı erkek gibi. inat neden ?

Yahu ben evli bir kadınım, sosyalimdir de. Gittiğim yerde biri benden hoşlansa farketmesem, ya da farketsem doğal olarak karşılık vermsem yok saysam ilgilenmesem. Adam dese ki kadının gönlü var telefonuna bir mesaj atayım ,istiyor ama benden adım bekliyor bakalım evli mi bekar mı dese ? Bunu ben eşime nasıl izah edeyim bana bir anlatır mısınız ? Böyle saçma iş olur mu ya ?

Geçenlerde bilindik market zincirine indirim kartı için telefon numarası verirken akıllının biri ezberlemiş. Hesaba katmadığı şey verdiğim numaranın eşimin numarası olmasıydı.
Benim eşim sakin, böyle şeylere kafayı takmayan bir adam yerine kıskanç bir adam olsaydı ne olacaktı?

Kamu spotu; tanımadığınız insanlara yürümeyiniz.

derinss KudrAlobar yahu bu insanlar kaç yaşında siz biliyor musunuz ben şahsen bilmiyorum. Bütün gençliğim “neden söylemedin madem öyle?” soruma “cesaret vermedin ki” diyen erkeklerle geçti yurdum erkeği biliyor mu ki flörtü arkadaşımın öğretmen kuzeni yıllar önce hemoroid aneliyatını yapan doktorla evlendi, siz hala etik deyin, iki çocukları olmuştur şimdiye

Adam benimle flört etmiyor diyor konu sahibi konu kar- şı-lık-sız . İnsan avukatıyla da evlenir ünv hocasıyla da doktoruyla da bu konunun onunla ne alakası var ki ? iş yerine gelenleri örümcek ağına düşen sinekler gibi değerlendirip avlanmanın bununla alakası yok. Eşime yürüyen bendim bundan tam 14 yıl önce ama bekardı , sevgilisi yoktu ve benimle flört ediyordu. konuyla bağlantısını kuramadım yazdıklarının

Son düzenleme:
iş yerine gelenleri örümcem ağına düşen sinekler gibi değerlendirip avlanmanın bununla alakası yok.
Kızın herkesi böyle değerlendirdiğini nerden çıkardınız. Ben böyle çirkin düşünemediğim için konuya duygusal açıdan yaklaştım

Problem ya sizde ya çevrenizdeki erkeklerdeymiş muhtemelen. Bana hiç söyleyemeyen olmadı, olduysa da gerçekten ben cesaret vermemişimdir istemediğim için. İnsan istemediği insanlarla flört etmez çünkü.

Doktor hasta evliliklerine karşı değiliz ki iki insanın da gönlü varsa. Burda mesele hiç bir şekilde sinyal almadığı bir insana yürümek. Bu rahatsız edici, hepimiz biliyoruz rahatsız edici olduğunu. Burda özne erkek diye rahatsız edici olmaktan çıkmıyor durum. Romantizme bağlayıp şirinleştirmek tacizin üstünü örtmez.

Ameliyat hemoroid olmasa iyiymis

Kızın herkesi böyle değerlendirdiğini nerden çıkardınız. Ben böyle çirkin düşünemediğim için konuya duygusal açıdan yaklaştım
Bence konuyu baştan sona okursanız , anlayabilirsiniz. Sizi yorumlarınızdan tanıyorum, algısı yüksek bir kadınsınız.

Cuma günü bir şehirde bim de çalışan bir kadın ona aşık olan karşılık vermediği adam tarafından öldürüldü. Adam da muhtemelen markete gittiğinde kendisine gülümseyen kadının ona aşık olduğunu düşündü. Veya iyi günler dedi , aa karı bana yanık dedi. Bu, konunun bundan zerre kadar farkı yok. Ben hoşlanıyorum onun alanına girme hakkım var, niye kadınım duygusalım ühühüi. Üzgünüm konu hiç de duygusal değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…