• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hotpoint Ariston Aktif Oksijen Buzdolabı kullanan arkadaşlar yardııımm !!!

angeelll

Mucizemi bekliyorum...
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2011
271
57
73
Selam kızlar.. Buzdolabım Hotpoint Aktif Oksijen,daha 3 aylık evliyim dolayısıyla 3 aydır kullanıyorum ancak buzdolabındaki yiycekler sebzeler meyveler de vs. ıslaklık oluyor sebzeler dolapta kuru kalmıyor buda çabuk bozulma sağlıyor. Birde arada bir buzdolabından aşırı ses geliyor..Bu buzdolabını kullanannınız varmı acaba sizde deneyimlerinizi yazarsanız çok sevinirim kızlar yardım edin...

Sebze ve meyveleri posetsiz saklmalisiniz. Ses buz kirma ozelligi sebebiyleymis. Ben cok memnunum

Selam kızlar.. Buzdolabım Hotpoint Aktif Oksijen,daha 3 aylık evliyim dolayısıyla 3 aydır kullanıyorum ancak buzdolabındaki yiycekler sebzeler meyveler de vs. ıslaklık oluyor sebzeler dolapta kuru kalmıyor buda çabuk bozulma sağlıyor. Birde arada bir buzdolabından aşırı ses geliyor..Bu buzdolabını kullanannınız varmı acaba sizde deneyimlerinizi yazarsanız çok sevinirim kızlar yardım edin...

Sebze ve meyveleri posetsiz saklmalisiniz. Ses buz kirma ozelligi sebebiyleymis. Ben cok memnunum

Bende aktif oksijenli olanı aldım eve kurulalı 1 ay oldu nişanlım kullanıyor şuan ama sebzeleri çok korumuyor sırf aktif oksijen die dijital ekran almadım inşallah pişman olmam
Birde artık yeni diyemi bilmiyorum hafif bir koku var buzdolabında sizdede öylemiydi?

Back
X