How i met your mother

Şu düğün olacaksa olsun artık sıkıldım haftalardır yerinde saymalarından.Bu sezonu böyle geçirecekler diye korkuyorum

Ben de sıkı bir HIMYM fanıyım diyebilirim :)) bu sezon son diye çok üzülüyorum ama bitmese keşke hiç

yeni bölümü henüz izlemedim ama marshall dünyanın diğer ucundan mı gidiyor acaba? ayrıca hiç konu kalmadıysa eziyet etmesinler ve bitirsinler diziyi bu ne böyle sezon başından beri düğün düğün düğün... aşırı sevdiğim bir dizi ama abarttılar

Bizde haftalar geçmiş olabilir ama onlarda hala birkaç gün içinden parça parça ilerliyor, her günlerini dolu dolu geçiriyorlar, bana çok güzel geliyor, bilmiyorum. Güzel bir düğün gelecek diye umuyorum ama son anda ayrılık falan gibi bir sondan da korkmuyor değilim, gerçi en son ruh hastası Barney sayesinde mükemmel bir prova yemeği yaptılar ama olsun yani, bu senarist milleti insanın psikolojisiyle oynar yani, beklerim

Spoiler var, 9*12'yi izlememiş olanlar hiiiiç bakmasın :)

sezon başından beri bir türlü gerçekleşmeyen düğün baydı artık beni. vallahi izleyesim gelmiyor

evet bende itiraf ediyim sezon biraz sıkıcı başlamıştı ama birkaç bölümdür çok güzel toparladılar ve gittikçe güzelleşmeye başladı :)) ben hep diyorum her saat için bi bölüm çeksinler hiç bitmesin bu ekip bu dizi bitmesin hiç.. Böyle bir dizi bir daha gelmez çünkü efsane oldu artık.. :) hatta legen--- wait for it--- daryy olduu :))

Ya bana saçma gelen , HOW I MET YOUR MOTHER , değilmidir bu , esas olanlar TED ve KARISI değilmidir ? Neredeyse bi sezonu BARNEY ve ROBİN in düğününe ayrıldı , acaba TED ve KARISI nın düğününe de bir sezon ayıracaklar mı ? Hiç sanmıyorum ve bence bu tamamiyle saçma...

ilk sezonlar gayet keyifli iken sonlarında sıkılmaya başladığım için yarıda bıraktığım dizidir. ama vakti bol olanlar izlemeli

Bu dizi bi tek bana saçma geldi sanırım
Moralimin sıfır olduğu bi akşam arkadaşım izle bak çok eğleneceksin, güleceksin demişti
İlk 2 bölümünü izledim yapılan espriler çok basit geldi yüzüm beş karış izledim
Belkide ben anlamıyorum ya da dizi ilerledikçe güzelleşmiş

İlk başladığımda okadar anlatılan dizi bu mu dedim. Sonraları bi sardı bi sardı hangi sezondu net hatırlamıyorum ama iki günde bir sezonu bitirmiştim 9. sezonda nihayet anneyle tanıştık, beklenti büyüktü bu yüzden çoğu kişi anneyi beğenmemiş ama ben beğendim tam Ted'e göre bence seviyorummm ya öyle bir aşk istiyorum

annenin ted'le tanışma kısmı olan bölümü çok beğendim, son bölümdü sanırsam. çokta kötü oldum, anne epey kötü bir geçmiş yaşamış.

Ted in robin takıntısı sıktı artık.
Yahu düğünü olacak hala robin de robin

Kesinlikle katılıyorum benide bu durum deli etti. Heleki son sezon olduğu aklıma gelince dahada deliriyorum. Ne zaman ted ten bahsetmeye baslicaklaaaar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eeee acısıyla tatlısıyla 9 yılı devirdik , haftaya final , hemde 1 saat. Hayırlısı :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sonunda düğün oldu
İçim buruk oldu ama biraz bitiyor ya dizi haftaya 1 saat az be ya
devam etseydi 10. sezon bebek falan görseydik ted in düğünü vs. daha çok konu çıkardı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…