How i met your mother

karakterler süperrr bunun dışında;senaryo süper espirileri en sıkkın anınızda bile sizi gülümsetiyorkaydirigubbakcemile3

çok güzel bi dizi baştan sona hepsini tekrar izledm ted'in eşini çok merak ettm yaa. bi de barney ve robin evlenir mi acep :S

ben çok seviyorum bu diziyi.
şuan tamamını izledim yeni bölümleri bekliyorum tek tek onları izleyeceğim sanırım..

Ben bu dizinin 4 sezonundaki heeer bir bölümü en az 5 kere izledim ya :)
Canım sıkıldıkça evde açıyorum bunları, zaman nasıl geçiyor anlamıyorum.
Favori bölümüm 2. sezonda 5. bölüm.
Lily ile Barney'nin aynı evde bir süre yaşadığı bölüm.
Aman yaaa, bölümün adını unuttum.
The World's Most Awesome Couple gibi bişiydi :):)
Haaa world's greatest couple idiii....

Son düzenleme:
5.sezon 1. bölümü izledim 2 gün önce,her zamanki gibi yine çok komikti

barney ve robin süperler yaaaaa

Heyooo
Ben de izledim hihoyyyt
Robin baaya bi kilo almış, lily de güzelleşmiş...
Bebekler yaramış kızlara

Evet Robin bayağı kilo almış
Lily de almış kilo ama robin kadar değil..
Birde robinle barney çok tatlılarzemuszemus
ted de yanlış sınıfa girmiş ya öldürdü beni:roflol:

5 sezon 3 bölümünü izledim şimdik
Robinle Barney çok tatlılar ve birbirlerine gerçekten çok yakışıyorlarzemuszemus
Ted'ın Barneye , Robin hakkındaki herşeyi öğretmesi kaydirigubbakcemile2
Barneyin Robini kaybetmemek için elinden gelen herşeyi yapması:CüvCüv:
Çok hoştu:asigim:
Ama hala anne filan yok ortalıkta
Çıkacağada benzemiyor zaten:umursamaz:

ben de bu dizinin hastasiyim, en bayildigim karakter de kesinlikle Barney :)
Leeee- geenn- wait for it- darry
::))

yalniz nedense Robini hic sevmiyorum ben, bi iticilik var o hatunda ama nedir bilmiyorum.

robin i bende hiç sevmiyorum ya 2 bölüm önceydi galiba bara yeni bayan barmen gelmişti seksi falan diye amma kıskanmıştı gıcık en seksi kendini gösterecek illa.

bide 100. bölümde yani en son bölümde çok yaklaştık anneye ama yok yine göremedik(=

5.sezon 11.bölümde kaldim bende 2bölüm kaldi izleyecegim son bolumde anneye yaklasilmis evet cok guzel dizi marshall i cok begeniyorum

5.sezon 11.bölümde kaldim bende 2bölüm kaldi izleyecegim son bolumde anneye yaklasilmis evet cok guzel dizi marshall i cok begeniyorum

ben de aynı yerdeyim seninle 5. sezon 11. bölüm. 4 sezon boyunca diziye abartısız taptım ama 5. sezon biraz hayal kırıklığına uğrattı beni. robin ve barneynin çıkmasını ted'e haksızlık olarak gördüm belki... hala anneyi bekliyoruz. 5. sezona kadar bir tezatlık da ortaya çıktı. o da diziyi tedin anlatmasına rağmen barneynin artık tedi fazlasıyla geçmesi. dizi barneynin üzerine yoğunlaştıkça tedin hikayesi önemsiz kalıyor. neredeyse 6. sezonda barney anlatacak "ted annenizle nasıl tanıştı?" olacak dizinin adı...
ama yine de izlemeye karşı koymak çok zor.yerimseniben

evet her sekilde guldurmeyi basariyor ama son bolumlerde farkina varmislar sanirim barney i on plana cikardiklarini cunku son bolumde barney hic onplanda degildi her seye ragmen cok guzel dizi. son sezonda evet dedigin gibi bekledigimi bulamadim ama yinede izlenmeye deger bi kez basladin mi bir daha birakamiyosun :)

sonunda annenin bacaklarını olsa bile gördük yani :)
bence hikaye güzel ilerliyor,sadece ted in üzerine yoğunlaşma olsa sıkardı belki
arada diğerleri de olunca sarıyor
çok güzel bi dizi zemuszemus

sonunda annenin bacaklarını olsa bile gördük yani :)
bence hikaye güzel ilerliyor,sadece ted in üzerine yoğunlaşma olsa sıkardı belki
arada diğerleri de olunca sarıyor
çok güzel bi dizi zemuszemus

ev arkadasi cikti di mi? bende birazdan 12 ve 13.bolumu izleyecegim sabirsizlaniyorumm

12.bolumu izledim evet annenin bacaklari gozuktu ve barney e bence sadece takim elbise yakisiyor tisort falan kotu durdu ustunde
Suit up!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…