- 26 Mart 2018
- 28.490
- 128.101
- 598
Hep kompleksi vardı zaten Levinin.ben Anna yüzünden değil de. kıti levinin abisinin ölümünü beklerken herşeyi yönetip organize etti. diğer kadınlar çok aşağılık görüldü ya orda çok sinirlendim.
bide kıtiyi o kadınla yüz yüze getirmek istemedi. sanki veba bulacak. o aşağılık bı kadınmış. abim kadını yanında tutmuş sana noluyo hor görüyon
Doli ?
Gerçekten iyi bir tek kadın yoktu yadolide levinin çiftliğinden annaya giderken ve dönerken bı kadına yakışmayacak şekilde düşündü. sonra aldatilmaya devam etti ve parasızlık çekti. o 50 rublenin hesabını yaparken kocası sosyetede binlerce ruble harcadı. kadınin çeyizi olan bütün malı satılıp kocası tarafından yendi.
o da cezalandırıldı bı şekilde aşağılık görüldü.
kitapta levinin de annesinden asla bahsedilmiyo mesela. neden? çünkü iyi bı kadın olamaz. ama Levin muhteşem bı adam. o zaman annesinden bahsedemeyiz
Senden bunu duymakHep kompleksi vardı zaten Levinin.
Gerçekten iyi bir tek kadın yoktu ya
Annelik duyguları da yok gibiydi kadınların değil mi? Doli de hafif vardıbelki de en temel sorun levinin yani Tolstoyun annesiyle olan ilişkisi annesinin karakteridir.
bu kadar detaylı ve uzun bı romanda anneden asla bahsedilmesi çok ilginçti.
o u kırmızı odaya gönderip detayları öğrenebilsek keşke
Sevilmemiş bir adam, o yüzden sevilmeyi bilmiyor. Kötü biri değil LevişkomSenden bunu duymak
BuyrunsssAnnacılar burda mı ?
@Mehfam
@H M
kk birinci noteri
@Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
Life light
@Ozlemlerhayallar
@Bonus
@WunderLost
Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@Raxeria
@Nosking
@isabel
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@MelodiminEsi
@Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@-nemesis-
dayler dayler
@Jasminla
@Adonia
pylz
@Musekkin
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@benneyanginlargordum
@elektra
@astrojurnal
@JES
@Seridina
@firdefs
@Samsonn
@BeyaZambaklar_ulkesI
@Mimariye
Annelik duyguları da yok gibiydi kadınların değil mi? Doli de hafif vardı
Sevilmemiş bir adam, o yüzden sevilmeyi bilmiyor. Kötü biri değil Levişkom
Kırmızı oda deyinde aklıma şuan bir soru takıldı acaba Tolstoy'un kadın düşmanlığı kendi annesi yüzünden mi oluştubelki de en temel sorun levinin yani Tolstoyun annesiyle olan ilişkisi annesinin karakteridir.
bu kadar detaylı ve uzun bı romanda anneden asla bahsedilmesi çok ilginçti.
o u kırmızı odaya gönderip detayları öğrenebilsek keşke
Ben cıkıyorum hanımlar yıne cok guzel bır yorumlasma oldu teşekkürler hepinizee
Ne oldu hepimiz leviniz naraları nerdeSevilmemiş bir adam, o yüzden sevilmeyi bilmiyor. Kötü biri değil Levişkom
Kırmızı oda deyinde aklıma şuan bir soru takıldı acaba Tolstoy'un kadın düşmanlığı kendi annesi yüzünden mi oluştu
Tam bir ... Neyse hayatımda o kadar geniş bir adam görmedimAnnanın kocası hakkında ne düşünüyorsunuz
O kadar iyi makamda ama çok pasif pısırık. Bazen üzüldüm bazende iyi oldu buna dedimAnnanın kocası hakkında ne düşünüyorsunuz
Tam bir ... Neyse hayatımda o kadar geniş bir adam görmedim
Gücünü kaybetmekten korktu sanırımO kadar iyi makamda ama çok pasif pısırık. Bazen üzüldüm bazende iyi oldu buna dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?