- 21 Nisan 2018
- 8.263
- 30.337
- 548
- 36
Evet sınıflar aradındaki çizgi çok keskindi. Soylu olmayan kadınlar hiç bişeyden anlamıyor soylu olanlarda sadece ağlıyorkitapta köylü olan kadınların hepsi ya çirkin ya salak ya hayvan gibi görülmüş zaten.
kadın olacaksa bembeyaz olacak, çok güzel olacak ve aşırı soylu olacak.
öbür türlü bı kadın iyi olamaz. Anna gibi bı kadın bile şeytan. varın siz düşünün demiş
Çünkü sosyete ölümüne tavana çıkartılmalıkitapta köylü olan kadınların hepsi ya çirkin ya salak ya hayvan gibi görülmüş zaten.
öbür türlü bı kadın iyi olamaz. Anna gibi bı kadın bile şeytan. varın siz düşünün demiş
Kolay gelsin canım iyi gecelerKizlar size doyun olmaz, benim ufakliklarin uyku saati geldi. Iyi sohbetler size
Yok yaa zenginlik ve mutlu aile tablosu batmış olmalı ona. bir de 13 çocuğunun anasını bir anda saçma sapan nedenlerle nasıl bırakabilirsin? Neymiş efendim istediği gibi iletişim kuramıyormuş kendi doğrularıyla diğerlerininki çatışıyormuş faso fiso. Olan karısına oldu. Gerçekten kadınları sevmiyor değer vermiyor. burdan görebilirz.
O zaman bile içinden ben ne yapıyorum ya diyordu ama jajajajaBu arada Kitinin hamileliğine de çok kıymet verdi Levişkom.şimdinin kocişlerinden iyi. Nişanlıyken de kaynanası ne dediyse yapıyordu
Adam acı çekmekten zevk alıyor. MazoşistLevin in tarlada tırpan sallamayı öğrenmesiyle ölümüne kapışır
Ya insan sonuçta melaike miO zaman bile içinden ben ne yapıyorum ya diyordu ama jajajaja
Evet sınıflar aradındaki çizgi çok keskindi. Soylu olmayan kadınlar hiç bişeyden anlamıyor soylu olanlarda sadece ağlıyor
kadını damızlık gibi kullanmış demek ki. İhtiyaç gibi görmuştür kesin.çok kuruntulu bı adam zaten. belli yani. tutarlı tek kişi Levin romanda. o da baştan beri tutarsız sürekli değişen evrilen bı adam ondan göze batmiyo.
13 çocuk yapana kadar nasıl anlamamış iletişim kuramadigini. insanın gerizekalı falan olması lazım
Hayır ya tam bir emekçiAdam acı çekmekten zevk alıyor. Mazoşist
Sonu zaten olduğu gibi bütün hikayeyle çelişiyor. Adam koridorda ayakta 25 sayfa Aydınlandı sözde sonra gitti bebeğine baktıBirde Levinin sürekli aydınlanma yaşaması ama bir türlü aydınlanamaması
Sırf savunmak için yazdın bunuYa insan sonuçta melaike mi
Kizlar size doyun olmaz, benim ufakliklarin uyku saati geldi. Iyi sohbetler size
Annan'ın kocasının beraber olduğu kadını da kötü tasvir etmişti. Kocası kadını bıraktığı halde kadını kötü göstermiş hem tip olarak hem karakter olarak. Kadın kimde para varsa ona giden tip gibiydikitapta köylü olan kadınların hepsi ya çirkin ya salak ya hayvan gibi görülmüş zaten.
Köylğ yaşlı adamın yemeğine göz koydu yedi adama yemek bırakmadıHayır ya tam bir emekçi
Bana göre tek hatası kitiyle evdeki misafirin yakınlığına tepkisiydi. Misafiri kovması çok kabaydı. Tek suçu buSırf savunmak için yazdın bunu
Oda savunacak bir şey bulamıyor artıkSırf savunmak için yazdın bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?