Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hiç kuramazsa 13kere kurmuş ki çocuk olmuş

Sonu zaten olduğu gibi bütün hikayeyle çelişiyor. Adam koridorda ayakta 25 sayfa Aydınlandı sözde sonra gitti bebeğine baktı
Bebegı gordukten sonra o aydınlanma gerı kactı yone bu ne nerden geldı nerden cıktı basladı

Tolstoy un Levin olmasi beni soğuttu Teo

sevmiştim ama kitabın her yeri battı gözüme levinle ilgili en sevdiğim şey en içten karakter oydu romanda
Evet ona ben de üzüldüm. Kadınlara bakış açısı da çok rahatsız edici. Ben Anna'yı ayıplamadım açıkçası. Mutsuzu, boşanmak da zor olduğu için başka seçeneği yoktu belkide

gerçekten tam bir kadın düşmanı. vronskinin annesi de çok kötü bı kadındı.

kitapta tek bır kadın yoktu iyi olan ya

Bebegı gordukten sonra o aydınlanma gerı kactı yone bu ne nerden geldı nerden cıktı basladı
Tam kelime-i şehadet getirecek iki rekat naöaz kılacak derken, Amaann dedi aydınlandım da ne oldu. Yine sabah aynı sabah yine yollar aynı yol değişen bir şey yok diye aydınlanması yarım kaldı hahaha.

Evet ona ben de üzüldüm. Kadınlara bakış açısı da çok rahatsız edici. Ben Anna'yı ayıplamadım açıkçası. Mutsuzu, boşanmak da zor olduğu için başka seçeneği yoktu belkide

ben Anna yüzünden değil de. kıti levinin abisinin ölümünü beklerken herşeyi yönetip organize etti. diğer kadınlar çok aşağılık görüldü ya orda çok sinirlendim.

bide kıtiyi o kadınla yüz yüze getirmek istemedi. sanki veba bulacak. o aşağılık bı kadınmış. abim kadını yanında tutmuş sana noluyo hor görüyon

Boşanmak istemişti diye hatırlıyorum ama kocası oğlunu göstermemekle onu tehdit etmişti hatta göstermiyordu da. Anna bence kendine çok güvenen ama ayakları asla yere sağlam basamayan bir karakter. Güzelliğinin etrafına nasıl yansıdığının farkında ve bundan zevk alıyor. Sonuçlarını kötü ödüyor tabi. Ben çok ısınamamıştım Annaya hatta kitabı okumayı bi ara bırakmıştım, sonra meraktan yeniden başlamıştım. :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…