- 26 Mart 2018
- 28.490
- 128.101
- 598
O kadın hak etmişti amaAnnan'ın kocasının beraber olduğu kadını da kötü tasvir etmişti. Kocası kadını bıraktığı halde kadını kötü göstermiş hem tip olarak hem karakter olarak. Kadın kimde para varsa ona giden tip gibiydi
kadını damızlık gibi kullanmış demek ki. İhtiyaç gibi görmuştür kesin.
Adam da pişman oldu çağırdığına. Madem yedin yemeğini yerine yemek gönder. Fakir misin pis pinti hahahahKöylğ yaşlı adamın yemeğine göz koydu yedi adama yemek bırakmadı
Bana neden bu tek doğru hareketi gibi geliyor zhshhsagsBana göre tek hatası kitiyle evdeki misafirin yakınlığına tepkisiydi. Misafiri kovması çok kabaydı. Tek suçu bu
Tolstoya göre bir levin iyi diğerleri çöpAnnan'ın kocasının beraber olduğu kadını da kötü tasvir etmişti. Kocası kadını bıraktığı halde kadını kötü göstermiş hem tip olarak hem karakter olarak. Kadın kimde para varsa ona giden tip gibiydi
Hiç de bileeeeeNasıl savunacağını şaşırdı
Hiç kuramazsa 13kere kurmuş ki çocuk olmuşYok yaa zenginlik ve mutlu aile tablosu batmış olmalı ona. bir de 13 çocuğunun anasını bir anda saçma sapan nedenlerle nasıl bırakabilirsin? Neymiş efendim istediği gibi iletişim kuramıyormuş kendi doğrularıyla diğerlerininki çatışıyormuş faso fiso. Olan karısına oldu. Gerçekten kadınları sevmiyor değer vermiyor. burdan görebilirz.
Hayır ya tam bir emekçi
O kadın gerçekten çöptü amaTolstoya göre bir levin iyi diğerleri çöp
Bebegı gordukten sonra o aydınlanma gerı kactı yone bu ne nerden geldı nerden cıktı basladıSonu zaten olduğu gibi bütün hikayeyle çelişiyor. Adam koridorda ayakta 25 sayfa Aydınlandı sözde sonra gitti bebeğine baktı
Akrep var cebindeAdam da pişman oldu çağırdığına. Madem yedin yemeğini yerine yemek gönder. Fakir misin pis pinti hahahah
Varoluş değerlerini sorgulayacak diye çok korktumBebegı gordukten sonra o aydınlanma gerı kactı yone bu ne nerden geldı nerden cıktı basladı
Evet ona ben de üzüldüm. Kadınlara bakış açısı da çok rahatsız edici. Ben Anna'yı ayıplamadım açıkçası. Mutsuzu, boşanmak da zor olduğu için başka seçeneği yoktu belkideTolstoy un Levin olmasi beni soğuttu Teo
sevmiştim ama kitabın her yeri battı gözümelevinle ilgili en sevdiğim şey en içten karakter oydu romanda
Annan'ın kocasının beraber olduğu kadını da kötü tasvir etmişti. Kocası kadını bıraktığı halde kadını kötü göstermiş hem tip olarak hem karakter olarak. Kadın kimde para varsa ona giden tip gibiydi
Kitabın sonunda tamam dedim şimdi aydınlanıyor o da gol olmadıVaroluş değerlerini sorgulayacak diye çok korktumüç cilt daha okurduk
Tam kelime-i şehadet getirecek iki rekat naöaz kılacak derken, Amaann dedi aydınlandım da ne oldu. Yine sabah aynı sabah yine yollar aynı yol değişen bir şey yok diye aydınlanması yarım kaldı hahaha.Bebegı gordukten sonra o aydınlanma gerı kactı yone bu ne nerden geldı nerden cıktı basladı
Doli ?gerçekten tam bir kadın düşmanı. vronskinin annesi de çok kötü bı kadındı.
kitapta tek bır kadın yoktu iyi olan ya
Evet ona ben de üzüldüm. Kadınlara bakış açısı da çok rahatsız edici. Ben Anna'yı ayıplamadım açıkçası. Mutsuzu, boşanmak da zor olduğu için başka seçeneği yoktu belkide
Boşanmak istemişti diye hatırlıyorum ama kocası oğlunu göstermemekle onu tehdit etmişti hatta göstermiyordu da. Anna bence kendine çok güvenen ama ayakları asla yere sağlam basamayan bir karakter. Güzelliğinin etrafına nasıl yansıdığının farkında ve bundan zevk alıyor. Sonuçlarını kötü ödüyor tabi. Ben çok ısınamamıştım Annaya hatta kitabı okumayı bi ara bırakmıştım, sonra meraktan yeniden başlamıştım. :)Evet ona ben de üzüldüm. Kadınlara bakış açısı da çok rahatsız edici. Ben Anna'yı ayıplamadım açıkçası. Mutsuzu, boşanmak da zor olduğu için başka seçeneği yoktu belkide
Bu adamin attığı en iyi gol kitty le evlenmesi oda boşta kaldığından olduKitabın sonunda tamam dedim şimdi aydınlanıyor o da gol olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?