- 21 Nisan 2018
- 8.263
- 30.337
- 548
- 36
Gunaydin mutlu sabahlar ❤AFYON KARAHİSAR KALESİ, FRİG VADİSİ, TOKALI KANYONU AKDAĞ, HAŞHAŞ TARLALARI
Afyon'dan herkese Günaydın, Hayırlı Cumalar
@Mehfam
H M
@samdan
Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
Life light
@Ozlemlerhayallar
Bonus
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
@pawlover
@WOMAN
turuncukedininannesi
@Raxeria
@Nosking
@isabel
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
@UcanSupurge
K Kitapkontesi
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@MelodiminEsi
@Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@-nemesis-
@dayler dayler
@Jasminla
@Adonia
@pylz
Keira-
minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@benneyanginlargordum
@elektra
@astrojurnal
@JES
@Seridina
@firdefs
Samsonn
@BeyaZambaklar_ulkesI
Cookiie
AFYON KARAHİSAR KALESİ, FRİG VADİSİ, TOKALI KANYONU AKDAĞ, HAŞHAŞ TARLALARI
@Mehfam
H M
@samdan
Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
Life light
@Ozlemlerhayallar
Bonus
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
@pawlover
@WOMAN
turuncukedininannesi
@Raxeria
@Nosking
@isabel
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
@UcanSupurge
K Kitapkontesi
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@MelodiminEsi
@Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@-nemesis-
@dayler dayler
@Jasminla
@Adonia
@pylz
Keira-
minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@benneyanginlargordum
@elektra
@astrojurnal
@JES
@Seridina
@firdefs
Samsonn
@BeyaZambaklar_ulkesI
Cookiie
Valla Huzur'a laf edilen çarpılır.
Peki bu kitap üçlemeymiş. Ayrı ayrı okunduğu zaman olay döngüsünde sıkıntı olmuyor dimiValla Huzur'a laf edilen çarpılır.2 kere okudum ben. Tanpınar da ki Türkçe kimsede yok. o nasıl cümle o öyle diye yine okuyordum.
Konu yavaş ilerliyor olabilir... ama sen eleştirelere bakmadan oku bence.. Türkçesi, karakterleri, tavsirleri seni farklı bir döneme, ilişkilerin daha basit, insanların daha şeffaf, hayatın daha sakin akıttığı bir zamana çekecek. Gerçekten Huzuru sana aşılıyor. Elimde 30 + kapağı açılmamış kitap olmasa ben 3. kez okurdum her akşam yatmadan.
Çok az eser böyle, olay örgüsü çok da vurgu olmadan yazarın tam da geçirmek istediği duyguyu sana damardan veriyor. Tatar Çölü'de beni çarpmıştı aynı şekilde...Hikayede özetlenecek hiç bir şey yok ama 3 gün etkisinden çıkamıyorsun.
Mahur Besteyi de okudum...o da güzeldi, ama bir Huzur değil. 3. hangisi ki? Ayrı okuma da sıkıntı olacağını sanmıyorum...aksine karakterleri özümsüyorsun ya, bir müddet sonra okuyunca eski bir tanıdıktan yeni haber almış gibi oluyorsun.Peki bu kitap üçlemeymiş. Ayrı ayrı okunduğu zaman olay döngüsünde sıkıntı olmuyor dimi
Saatleri Ayarlama Enstitüsü herkesin aksine benim en sevdiğim kitaplardan.Mahur Besteyi de okudum...o da güzeldi, ama bir Huzur değil. 3. hangisi ki? Ayrı okuma da sıkıntı olacağını sanmıyorum...aksine karakterleri özümsüyorsun ya, bir müddet sonra okuyunca eski bir tanıdıktan yeni haber almış gibi oluyorsun.
Geçen Saatleri Ayarlama Enstitüsünü elime aldım, ya bunun hakkını vermedim, yeniden mi okusam dedim bir baktım.
Adam müthiş ya... bir yerde insanların hatalarına zamanla alıştığından bahsediyor... "ilk cürüm oysa ilk evlilik gibi pişmanlık getirir" demiş, ne güldüm
günaydın hayırlı cumalarrrAFYON KARAHİSAR KALESİ, FRİG VADİSİ, TOKALI KANYONU AKDAĞ, HAŞHAŞ TARLALARI
@Mehfam
H M
@samdan
Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
Life light
@Ozlemlerhayallar
Bonus
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
@pawlover
@WOMAN
turuncukedininannesi
@Raxeria
@Nosking
@isabel
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
@UcanSupurge
K Kitapkontesi
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@MelodiminEsi
@Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@-nemesis-
@dayler dayler
@Jasminla
@Adonia
@pylz
Keira-
minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@benneyanginlargordum
@elektra
@astrojurnal
@JES
@Seridina
@firdefs
Samsonn
@BeyaZambaklar_ulkesI
Cookiie
Rica ederim canım, ne demekSaatleri Ayarlama Enstitüsü herkesin aksine benim en sevdiğim kitaplardan.Bu açıklamalar benim için çok iyi oldu. teşekkür ederim
Hoş geldin canım benimGünaydın canım kızlarUzundur okuyamadım, kafama bir sürü bir sürü şey taktım ama döndüm artık. Güçlendim ve kalktım ayağa, okumaya devam
İstersen PDF atayım sana kitaplarıgünaydın hayırlı cumalarrr
huzur kitabını hangi uygulamadan okuyorsunuz. calcicim senin dediğin uygulama bende çalışmadı başka önerii varmı
Günaydın herkeseeAFYON KARAHİSAR KALESİ, FRİG VADİSİ, TOKALI KANYONU AKDAĞ, HAŞHAŞ TARLALARI
@Mehfam
H M
@samdan
Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
Life light
@Ozlemlerhayallar
Bonus
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
@pawlover
@WOMAN
turuncukedininannesi
@Raxeria
@Nosking
@isabel
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
@UcanSupurge
K Kitapkontesi
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@MelodiminEsi
@Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@-nemesis-
@dayler dayler
@Jasminla
@Adonia
@pylz
Keira-
minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@benneyanginlargordum
@elektra
@astrojurnal
@JES
@Seridina
@firdefs
Samsonn
@BeyaZambaklar_ulkesI
Cookiie
3. Kitap sahnenin dışındakilermiş canım ihsanın gençlik yıllarından bahsediyormuşMahur Besteyi de okudum...o da güzeldi, ama bir Huzur değil. 3. hangisi ki? Ayrı okuma da sıkıntı olacağını sanmıyorum...aksine karakterleri özümsüyorsun ya, bir müddet sonra okuyunca eski bir tanıdıktan yeni haber almış gibi oluyorsun.
Geçen Saatleri Ayarlama Enstitüsünü elime aldım, ya bunun hakkını vermedim, yeniden mi okusam dedim bir baktım.
Adam müthiş ya... bir yerde insanların hatalarına zamanla alıştığından bahsediyor... "ilk cürüm oysa ilk evlilik gibi pişmanlık getirir" demiş, ne güldüm
Hoş geldin canımGünaydın canım kızlarUzundur okuyamadım, kafama bir sürü bir sürü şey taktım ama döndüm artık. Güçlendim ve kalktım ayağa, okumaya devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?