Sen bitirmemiş mıydınBu arada Aylak Adam'ı severek okuyorum. benim hoşuma gitti
Yok yaaa daha bu ay 2 kere elime aldım onda da 100 sayfa okudum. Çok yavaş ilerliyorumSen bitirmemiş mıydın
Günaydın ) Jasminla kaçarAFYON KARAHİSAR KALESİ, FRİG VADİSİ, TOKALI KANYONU AKDAĞ, HAŞHAŞ TARLALARI
Afyon'dan herkese Günaydın, Hayırlı Cumalar
@Mehfam
@H M
@samdan
@Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
@Life light
@Ozlemlerhayallar
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@Raxeria
@Nosking
@isabel
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@MelodiminEsi
Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@-nemesis-
@dayler dayler
Jasminla
@Adonia
@pylz
@Musekkin
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@benneyanginlargordum
@elektra
@astrojurnal
@JES
@Seridina
@firdefs
@Samsonn
@BeyaZambaklar_ulkesI
@Mimariye
aslında kötü değil, tarzı farklı sadeceBu arada Aylak Adam'ı severek okuyorum. benim hoşuma gitti
Bırakmıştın sanki geri mi başladın canım?Bu arada Aylak Adam'ı severek okuyorum. benim hoşuma gitti
Ona ne şüpheGünaydın ) Jasminla kaçarmaalesef son günler hiç zamanım olmuyor ama dönüşüm muhteşem olur umarım ))
Gülen bir C Capanin Gururu Teyom gördüm sankiYok yaaa daha bu ay 2 kere elime aldım onda da 100 sayfa okudum. Çok yavaş ilerliyorum
Ben de gördüm. Neden güldüyse artık
Amacına ulaşan bir gülüş sezdim benBen de gördüm. Neden güldüyse artık
hiç olur muuu? herkescikler bolca okusun istiyorum ben
duyguları durumu anlatıyor. adamın hayata bakılın sevmesini ve severken hissettiklerini anlatıyor. Yani kişilik analizi gibi. Sevdim benaslında kötü değil, tarzı farklı sadece
he ya neden güldüysem, tüüüü banaaaaBen de gördüm. Neden güldüyse artık
yok bırakmadım da okuyamıyorum bu hafta nedense. dün okudum bugün yarın elime alırsam biterBırakmıştın sanki geri mi başladın canım?
Kediyle mi ilgileniyorsun canım, belki o yüzdendiryok bırakmadım da okuyamıyorum bu hafta nedense. dün okudum bugün yarın elime alırsam biter
Ya ben radarında bile değildim ki. Neden C Capanin Gururu Teyom
Daha eve getirmedim. Eşyalarını aldım onlar eve gelsin. Büyük ihtimalle hafta sonu alırım.Kediyle mi ilgileniyorsun canım, belki o yüzdendir
he valla bu ay hiç radarımda değilsin, sadece seviyorum seni, o yüzden de olmaz sanırımYa ben radarında bile değildim ki. Neden C Capanin Gururu Teyom
he valla bu ay hiç radarımda değilsin, sadece seviyorum seni, o yüzden de olmaz sanırım
Bak bak baaaak. Nasıl da suçu masum kediye yıkmaya çalışıyorKediyle mi ilgileniyorsun canım, belki o yüzdendir
Yani bizi sevmiyor musunhe valla bu ay hiç radarımda değilsin, sadece seviyorum seni, o yüzden de olmaz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?