Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2 gündür kimseye bulaşmıyorum, iyice okuyor musunuz eğer hala okuyamıyorsanız bilin ki aklandım
Aklandın bence ben iki gündür hiç okuyamıyorum. Kitaba başlayınca uyuyup kalıyorum
Çok haklısın yeni gelenleri okuyunca ben eski kitaplarıma haksızlık yaptığımı düşünüyorum
Bu pandemi bize onları bitirtir. Şimdi bitiremezsem bir daha zor bitiririm ben

Bugun ramazan vesilesiyle ilmihal,riyazus salihin ve kuran meali okumaya basladim. Bunlar ciltli kitaplar ve ramazan sonuna bitirme planim var. Bu arada kuran hatmime de başladım. Coook bereketli bir ramazan geciririz insallah❤

L. Cixin - Karanlık Orman bitirdim. Bilim kurgu, serinin ikinci kitabı. Üç cisim gezegeninde yaşam mücadelesini kaybetmekte olan uzaylılar nesillerini sürdürebilmek için hayat şartlarını cennet gibi gördükleri Dünyaya yerleşmeye karar vermişler. Tabi insanları da öğrendikce sevmedikleri için tehlike olarak görüp öldürecekler. İnsan ırkının istilanın karşısını alabilmek için 400 senesi var, bu zaman içinde hangi planlar yapılacak, nasıl yol çizilecek onları okuyoruz. Kitap akıcı, kendini okutuyor ama çeviri o kadar karışık ki Çok fazla hata vardı. Bazı kısımlarda hiç bir şey anlaşılmıyor bu çeviriden mi kaynaklı yazar mı böyle garip yazmış anlamadım. Zaten bilimle çok harmanlanmış kitap olduğu için zorluyor insanı. İçeriğine gelince mantıksız bazı olaylar vardı özellikle psikolojiyle ilgili bir iki sayfa var çok gülünçtü. Ama sonlarında uzay gemisiyle ilgili olan kısmı beni bayağı üzdü, güzeldi yani. Ne iyi ne kötü diyebileceğim eser. Umarım üçüncü kısmı da okuduktan sonra "neden aldım, okudum" demem ))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…