Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Halit Ertuğrul-Kendini Arayan Kadın bitti. Açıkçası bazı yerlerini eleştirdim. Bazı yerlerini etkileyici bulmadım dedikleri kadar. İlk sayfalarda annenin kızına tutumunu çok şiddetli eleştirdim. Hatta hala kızgınım. Konferans konuşmaları ve lisedeki matematik öğretmeninin açıklamalarını çok sevdim. Hafif buldum kitabı. Okuyan var mı topikte acaba?

Ben okumadım hatta ilk defa duydum

Kendini arayan adam versiyonunu okudum geçen hafta ben öldüm bittim diyemem ama güzeldi yani. Bir de gerçek hikayeydi oda bir tık etkileyici geldi.
Başıma bişi gelmeyecekse bende
Bende korkuyore

İnsanların dünyası bitti. Leyla'ya mektuplar ve ince memed 3 kaldı belimde . Bunlara bir de inisan öyküleri adında bir kitap ekleyeceğim şimdi kv okuyo. Yanıma çok kitap aldım .

İnsanların dünyası bize hayatı ve anlamını sorgulatan bi kitap. Yer yer çok sürükleyici olsa da sürükleyici diyemem. Yine de oldukça iyi bir kitap . Yazar kendi pilotluk maceralarını hikayelestirmis ve hayat dersi verir nitelikte. Ayrıca ödüllü bir roman. Dünya edebiyatı içinde geçiyor ve firansiz akademisi roman büyük ödülünü kazanmış.

Kendini arayan adam versiyonunu okudum geçen hafta ben öldüm bittim diyemem ama güzeldi yani. Bir de gerçek hikayeydi oda bir tık etkileyici geldi.

Bende korkuyore
Evet ona da bugün akşam başlayacağım. Bakalım nasılmış ben neler hissedeceğim :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…