Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kk birinci noteri çocuklara izleteyim dedim,çocukken izlerdik diye,sonra zırtt kanal değişimi,bazı sahneleri unutmuşum
Sen kızı öp kokla. Kız seni ölümden kurtarsın kendi ölsün. Kızın daha canı çıkmadan obanın başındaki kıza aşkı ilan et hem de kızın cesedinin yanında

Son düzenleme:
kk birinci noteri niye şaşırdın canım kitabı bitirmeme,imkansız mı geldi
208 sayfalık kitap daha da erken biterdi uzadı.8 inde başladım okumaya

nazarim değecek nego
maşallah sana eskiden ben de okurdum sınav beni deldi geçti resmen

nazarim değecek nego
maşallah sana eskiden ben de okurdum sınav beni deldi geçti resmen
Sen yine okursun canım.Bazen oluyor kaç ay içimden gelmiyor.Okuyanları gördükçe motive oldum ama kitaplarım bitiyor,pdf de çok okuyamam daha,gözlerim ağrıyor yine.

Sen yine okursun canım.Bazen oluyor kaç ay içimden gelmiyor.Okuyanları gördükçe motive oldum ama kitaplarım bitiyor,pdf de çok okuyamam daha,gözlerim ağrıyor yine.

yorgunluktan uyuyup kalıyorum ya. stres etkiliyo galiba. çok stresliyim iş yüzünden.

sen kitap siparişi vercek misin. CarrefourSA da güzel kitaplar vardı negom:)

yorgunluktan uyuyup kalıyorum ya. stres etkiliyo galiba. çok stresliyim iş yüzünden.

sen kitap siparişi vercek misin. CarrefourSA da güzel kitaplar vardı negom:)
Senin işin yorucu canım kolay değil,ben sabah okuyorum evde olunca vaktim de oluyor tabi.Sepette kitaplar bekliyor da ne zaman alırım muamma burada bir markette çok güzel kitaplar oluyordu da el değişti hala var mı bilmem,malum ben çıkmıyorum markete falan virüs yüzünden kapandım iyice eve

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…