- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Senin işin yorucu canım kolay değil,ben sabah okuyorum evde olunca vaktim de oluyor tabi.Sepette kitaplar bekliyor da ne zaman alırım muammaburada bir markette çok güzel kitaplar oluyordu da el değişti hala var mı bilmem,malum ben çıkmıyorum markete falan virüs yüzünden kapandım iyice eve
Durduramıyoruz efendim siparişlerim kargoya verilmeden bir sonraki sepeti hazırlamaya başlıyorum benBitmesi için önce almayı durdurmak lazım
Sen=BenDurduramıyoruz efendim siparişlerim kargoya verilmeden bir sonraki sepeti hazırlamaya başlıyorum ben
Ben genel bir sepet oluşturdum, almak istediğim kitapları hep oraya atıyorum sonra da indirim oranına göre onların arasında 3-5 kitap seçerek alıyorum )Durduramıyoruz efendim siparişlerim kargoya verilmeden bir sonraki sepeti hazırlamaya başlıyorum ben
Atarım sana canım sepetiben kitap bile bakmadım ne zamandırhep erteliyorum herşeyi
virüs çok kötü durumda su an çıkma zaten canım benim
hangi kitapları eklemiştn sepete:)
Sen=Ben
Bir favori/ alışveriş listem var benim de. Bir üst sınır belirleyip en önce okumak istediklerimi eklemeye çalışıyorum, indirimini de göz önünde bulundurarak tabiBen genel bir sepet oluşturdum, almak istediğim kitapları hep oraya atıyorum sonra da indirim oranına göre onların arasında 3-5 kitap seçerek alıyorum )
çok iyi ya hangi site acabasiAtarım sana canım sepetigözüm dönüyor ya bakarken.250 üstüne 14 tane Stefan Zweig kitabı hediye
Bence Bkmkitapçok iyi ya hangi site acabasi
Bkm tabikiçok iyi ya hangi site acabasi
Çok güzel gözüküyorlar
Kitaba karşı bir merak uyandı bendeLeylaya mektuplar bitti çok değişik bir kitaptı anlam yüklemek için sindirmem lazım. Kitap karakterleri var bunlar mektuplar yazıyor ve yazardan haberdarlar. Bir kitabın içinde olduklarından haberdarlar, dini atıflar var her muktubun sonunda bir ders veriyor
Açıkçası henüz tavsiye ederim diyebileceğim bir anlam oluşmadı kafamda sonu da değişikti. Yazarı Emre Karadağ kendi internet sitesinde kitabı için bir yazısı var. Zihnen sindirdikten sonra oluşan anlam temelinde o yazıyı da okuyacağım. Bir çok kitabın ana karakterlerini de içine almış bir kitap. Donusumdki Gregory samsa dan tut da nana ya kadar bir sürü kahramanKitaba karşı bir merak uyandı bende
çok orijinal bir kitap gibi duruyor tabi bağlantı kurulabilmiş mi o önemli. Aradan zaman geçince sana tekrar görüşünü sorar ona göre alırımAçıkçası henüz tavsiye ederim diyebileceğim bir anlam oluşmadı kafamda sonu da değişikti. Yazarı Emre Karadağ kendi internet sitesinde kitabı için bir yazısı var. Zihnen sindirdikten sonra oluşan anlam temelinde o yazıyı da okuyacağım. Bir çok kitabın ana karakterlerini de içine almış bir kitap. Donusumdki Gregory samsa dan tut da nana ya kadar bir sürü kahraman
Aynıyız efenimDurduramıyoruz efendim siparişlerim kargoya verilmeden bir sonraki sepeti hazırlamaya başlıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?