He heykeliHeykeli dimi
Huzurdada eski kelimeler var not aldım ara verince baktım hepsine. o kelimelerin yerine türkçe kelimeler gelse o anlam bütünlüğü sağlanamıyor.Saatleri Ayarlama Enstitüsü çok değişik ama. Bu ne anlatıyor oluyorsun. anlamadığın bir sürü kelime var. Beni rahatsız etmedi aksine hoşuma gitti
Masum...Heykeli dimi
Fazlasıyla hemdeMasum...
Çok safımFazlasıyla hemde
Ankara deyince aklıma ilk gelen Ulus oluyorÇok safımen son aklıma gelecek şey bile değil
Biliyorum ben ama sınavlardan dolayı katılmadımKızlar bir okuma yarışması varmış. Ben başvurdum sizede söylemek istedim burdan düzenleyen yeri yazıp yazamadığımı bilmiyorum.İstanbul’da ki arkadaşlar belki biliyorlardır zaten
GünaydınlarANIT KABİR, EYMİR GÖLÜ, MEHMET AKİF ERSOY EVİ, HAMAMÖNÜ ALTINDAĞ
]
Ankara'dan herkese Günaydın
@Mehfam
H M
@samdan
@Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
Life light
@Ozlemlerhayallar
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@Raxeria
@Nosking
@isabel
@teolog8579
@beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@MelodiminEsi
@Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@-nemesis-
@dayler dayler
@Jasminla
@Adonia
@pylz
@Musekkin
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@benneyanginlargordum
@elektra
@astrojurnal
@JES
@Seridina
@firdefs
@Samsonn
@Mimariye
Benim takip ettiğim kitap önerileri yapan bir kız var orda gördüm dün gece.Biliyorum ben ama sınavlardan dolayı katılmadım
Günaydınlar
İstanbul'dan arkadaşım söyledi okuyorsun sende katılsana dedi banada 1 hafta önceBenim takip ettiğim kitap önerileri yapan bir kız var orda gördüm dün gece.
Ben de gördüm şimdi nerede olduğunu. İlk 20'ye girmeyi tercih ederimBenim takip ettiğim kitap önerileri yapan bir kız var orda gördüm dün gece.
İstanbul'da ikamet eden veya İstanbul'da öğrenim gören herkes yarışmaya ücretsiz olarak katılabilir.İstanbul'dan arkadaşım söyledi okuyorsun sende katılsana dedi banada 1 hafta önce
Nasip katılan katılsın bence güzel bı program
Kapdokya mıydı 20? İlk 3 te iyiBen de gördüm şimdi nerede olduğunu. İlk 20'ye girmeyi tercih ederim
O kitapların hiç birini okumamıştım amaç okumak olsun. Hoşuma gitti benimde okumaya teşvik ediyorİstanbul'dan arkadaşım söyledi okuyorsun sende katılsana dedi banada 1 hafta önce
Nasip katılan katılsın bence güzel bı program
Zorunluluğu bilmiyorum calcim bak zaten katilamazmişimİstanbul'da ikamet eden veya İstanbul'da öğrenim gören herkes yarışmaya ücretsiz olarak katılabilir.
İstanbul zorunluluğu varmış
İyi yapıyorsun ama.sen İstanbul'damisin ki?Kapdokya mıydı 20? İlk 3 te iyi
O kitapların hiç birini okumamıştım amaç okumak olsun. Hoşuma gitti benimde okumaya teşvik ediyor
Ben dün görmedim ki onuİstanbul'da ikamet eden veya İstanbul'da öğrenim gören herkes yarışmaya ücretsiz olarak katılabilir.
İstanbul zorunluluğu varmış
Sınav online bende istanbul ünide öğrenciyim zaten şu an sıkıntı olmaz diye düşünüyorumİyi yapıyorsun ama.sen İstanbul'damisin ki?
Gerçeği online sınav ama
Olmaz öyleyse canım inşallahSınav online bende istanbul ünide öğrenciyim zaten şu an sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
Tamam İstanbul'da öğrenciysen katılabiliyorsunSınav online bende istanbul ünide öğrenciyim zaten şu an sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
Katılamazsam da istanbulda ki arkadaşlar katılsınOlmaz öyleyse canım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?