Aynen. biraz daha emsin annesini. Kardeşleriyle vakit geçirsin nasılsa gelecek eve. Ben de o gelene kadar evi ona göre ayarlıyorumKıyamambiraz temizlenmeyi de tam öğrenir daha iyi olur sana
Bende çok yükseliyorum ama sonra vazgeçiyorumAynen. biraz daha emsin annesini. Kardeşleriyle vakit geçirsin nasılsa gelecek eve. Ben de o gelene kadar evi ona göre ayarlıyorum
Şöyle söyleyeyim 5 6 yıldır istiyorum bir türlü nasip olmadı. İlk önce annem istemedi evlendim. Evde olmadığımız için almadım. sonra hamile kaldım diye almadım. sonra çocuk küçük diye almadım şimdi de eşim şiddetle karşı çıkıyordu ama direncini kırdımBende çok yükseliyorum ama sonra vazgeçiyorum
Savaşı her zaman kediler kazanır, senin ki daha gelmeden kazanmışŞöyle söyleyeyim 5 6 yıldır istiyorum bir türlü nasip olmadı. İlk önce annem istemedi evlendim. Evde olmadığımız için almadım. sonra hamile kaldım diye almadım. sonra çocuk küçük diye almadım şimdi de eşim şiddetle karşı çıkıyordu ama direncini kırdım
İnşallah canım. bekliyorum kızımı. Adını da koyduk bu arada . CekuSavaşı her zaman kediler kazanır, senin ki daha gelmeden kazanmış
Bol mamalı, sevgi yumaklı, tırmıksız, patili günleriniz olsunKedi candır,stres topudur, terapidir
Aldır aldır robotu hiç düşünmeİnşallah canım. bekliyorum kızımı. Adını da koyduk bu arada . Ceku
Eşim Temizlik Robotu da alalım dedisürekli süpüremem dedi
Bizde tam tersi eşim istiyorŞöyle söyleyeyim 5 6 yıldır istiyorum bir türlü nasip olmadı. İlk önce annem istemedi evlendim. Evde olmadığımız için almadım. sonra hamile kaldım diye almadım. sonra çocuk küçük diye almadım şimdi de eşim şiddetle karşı çıkıyordu ama direncini kırdım
Herkes bunu söylüyor sakinleştirici etkisi var kedilern diyorlarSavaşı her zaman kediler kazanır, senin ki daha gelmeden kazanmış
Bol mamalı, sevgi yumaklı, tırmıksız, patili günleriniz olsunKedi candır,stres topudur, terapidir
ne zamandır istiyordum yanaşmıyordu. Kedi bahanesi olduAldır aldır robotu hiç düşünme
Aldır aldır, ister istemez tüyleri dökülüyor hem onu engellemek için uğraşlardan kurtulursun.İnşallah canım. bekliyorum kızımı. Adını da koyduk bu arada . Ceku
Eşim Temizlik Robotu da alalım dedisürekli süpüremem dedi
Kesinlikle öyle çocukluğumdan beri hep kedim oldu evlendikten sonra yine sahiplendim ama yalnız olmasına gönlüm razı olmadı, ama annemlerde tabiki terapiye devam ediyorum ve sokaklarda bol bolBizde tam tersi eşim istiyor
Herkes bunu söylüyor sakinleştirici etkisi var kedilern diyorlar
Çalışkan öğrenci örneğiHerkese iyi ramazanlar hanımlar.Bugün Susanna Tamaro- Yüreğinin Götürdüğü Yere Git kitabından 50 sayfa okudum. Herkese iyi okumalar.
Ben parmağımdaki yüzüğü okur uflerim Kırkgöz ocağından anacik sultan verdi derim zaten her şey bi rivayete bakarO evi bulabilecek misin peki ?
Çalışkan öğrenci örneği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?