Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende çok yükseliyorum ama sonra vazgeçiyorum
Şöyle söyleyeyim 5 6 yıldır istiyorum bir türlü nasip olmadı. İlk önce annem istemedi evlendim. Evde olmadığımız için almadım. sonra hamile kaldım diye almadım. sonra çocuk küçük diye almadım şimdi de eşim şiddetle karşı çıkıyordu ama direncini kırdım

Savaşı her zaman kediler kazanır, senin ki daha gelmeden kazanmış
Bol mamalı, sevgi yumaklı, tırmıksız, patili günleriniz olsun Kedi candır,stres topudur, terapidir

Bol mamalı, sevgi yumaklı, tırmıksız, patili günleriniz olsun Kedi candır,stres topudur, terapidir
İnşallah canım. bekliyorum kızımı. Adını da koyduk bu arada . Ceku
Eşim Temizlik Robotu da alalım dedi sürekli süpüremem dedi

Bizde tam tersi eşim istiyor
Herkes bunu söylüyor sakinleştirici etkisi var kedilern diyorlar

İnşallah canım. bekliyorum kızımı. Adını da koyduk bu arada . Ceku
Eşim Temizlik Robotu da alalım dedi sürekli süpüremem dedi
Aldır aldır, ister istemez tüyleri dökülüyor hem onu engellemek için uğraşlardan kurtulursun.
Hemde kedin robotun peşine takılıp pati atınca sana da eğlence çıkar
Bizde tam tersi eşim istiyor

Herkes bunu söylüyor sakinleştirici etkisi var kedilern diyorlar
Kesinlikle öyle çocukluğumdan beri hep kedim oldu evlendikten sonra yine sahiplendim ama yalnız olmasına gönlüm razı olmadı, ama annemlerde tabiki terapiye devam ediyorum ve sokaklarda bol bol

İyi akşamlar
Şeytanı Uyandırma bitti.
İlk iki kitap kadar sürükleyici gelmedi bana. Öncekileri elimden bırakamıyordum, merak ediyordum neler olacak diye. Bu kitabı daha durağandı.
Yüzyıllık Yalnızlık okumaya devam edeceğim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…